Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NTWORK

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfedezésre vár az Energiainnováció! Újdonságok és Innovációk a Construma 2024-en! Az ASIO Hungária Kft idén is részt vesz az eseményen, és büszkén mutatja be a szennyvíz és az esővíz kezelésének és annak újrahasznosításának fontosságát és felhasználhatóságát. Gyere és…..
A FASHION AWARDS HUNGARY - 20. JUBILEUMI GÁLÁJA. "A Divat Mindenkié."   A divat mindig is az önkifejezés, az egyéniség kifejeződése és a kreativitás platformja volt. Azonban, ahogy a világ változik, úgy kell a divatnak is alkalmazkodnia a fenntarthatóság és környezetvédelem kihívásaihoz. A…..
Ginop 4.1.2 Pályázat Energiahatékonyság és Fenntarthatóság a Vállalkozások Szolgálatában  Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság egyre inkább központi tényezővé válik a vállalkozások életében. A kis- és középvállalkozások számára pedig a legtöbb kivételes lehetőség kínálkozik ezen a téren a…..
Agrárpályázatok 2024 Március-Április Kedves Olvasónk! Örömmel tudatjuk, hogy új mezőgazdasági pályázatok indulnak előleggel! Dr. Feldman Zsolt államtitkár nyilatkozata szerint határozottan könnyebb lesz az előleg igénylése. Az alábbiakban…..
A mai napon került megrendezésre a BIOWIND – „Increasing social acceptance for wind energy in EU regions through environmental and community based planning” projekt második stakeholder találkozója a Jankovich Hotelben, Rácalmáson. A szakértői műhelymunka résztvevőit Grónay Andrea, a KDMFÜ…..
Az energetikai kivitelezések szakértője.   A projektünk révén tiszta energiát állítunk elő, ami segít csökkenteni környezeti lábnyomunkat és elősegíti a fenntartható fejlődést.    Célunk, hogy a jövő generációinak is tiszta és egészséges környezetet hagyjunk…..
    A napenergia és a szélenergia két kiváló megújuló energiaforrás, amelyek jelentős hozzájárulást tehetnek a fenntartható energiatermelés terén. Ebben a cikkben részletesen kifejtjük, hogyan lehet ezeket az energiákat hatékonyan kombinálni egy hibrid rendszerben. Napenergia Hatékonysága Az…..
Különleges befektetési lehetőség!   A 2000 évek eleje óta a Napelem rendszerek ipari elterjedése a kárpátmedencében nem egyenletesen és nem is ugrásszerűen, hanem szinte robbanásszerűen következett be! Aki akkor nem lépett már 2018-tól más piaci helyzetben tudott belépni! Jelenleg ezzel a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..