Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiragana

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
hiragana 2022.02.02 18:29:19
@gyoma8: Haho, én csináltam ezt a blogot évekkel ezelőtt, (most csak véletlen láttam meg ezt a kommentet), sajnálom a sorstársakat, de azért jó látni, hogy ennyi ember meg tudja osztani rajta a sztoriját. Nekem már több mint 10 éve történt az esetem, tehát már kopnak az emlékek, de annyit mondhatok ha szorgosan csinálod, meglesz a gyümölcse. Eloszor kis gyakorlatok lesznek, lábfej mozgatás, lépcső fel-, utána brutálabbak. Fájni fog, de látványos lesz a fejlődés, különösen a térd előredöntésben. MINDEN a szorgalmon és a sok gyakorláson múlik. További sikeres rehabot!
A Facebookon régebben egyszerű volt szpemelni a felhasználókat. Nem volt más dolga a hirdetőnek vagy az ügynökségnek, mint valami hangzatos névvel kinyomni valami FB-alkalmazást, majd azon keresztül folyamatosan szórhatták kéretlen értesítésekkel a felhasználókat. A Facebook…..
Kedves Olvasók,múltkor úgy terveztem, hogy a következő bejegyzésem Atlasz bácsi legközelebbi látogatásáról fog szólni, de egy vígjátékba illő esemény közbeszólt. Azért ne aggódjanak, kedvenc öregurunkról is lesz még szó ;), most azonban egy kedves fiatal párról szeretnék…..
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..