Regisztráció Blogot indítok
Adatok
txbx

1551 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi pletykákkal ellentétben ma nincs bemutató, és síri csönd honol a T-Mobile tájékán. A mobilszolgálató pr-gárdájának alaposan össze kell kapnia magát, ha időben be akarja jelenteni a mobil megjelenését, hiszen a hónapból már csak egy hét van hátra. Azt már korábban…..
Viszonylag jó kép készült a Motorola Morrison kódnéven ismert mobilról, és jól látszik, hogy Andriod fut rajta. A dizájnja egész tűrhető, hasonló mobilokal újra megerősödhet a cég...
A finn mobilgyártó levédte a C és az X betűket a -series előtagjaként, tehát a jövőben a multimédiás N-series és az üzleti E-series mellett két új, meghatározó sorozata lesz a gyártónak. Most még mindenki csak találgat, hogy melyik betűhöz milyen készülékek tartoznak…..
Eddig csak mesékben találkoztunk mobilos kártevőkkel, de sajnos a történet kezd valósággá válni. A New Scientist azt írja, hogy gonosz bűnözők mobilokos szotverekkel építenek zombihálózatot, amit végül spamek klésére vagy portálok megtámadására használhatnak.A…..
Tavaly tizenegy telefonból egyben volt valamilyen mozgásérzékelő technológia, 2009 végére minden ötödikben, jövőre minden már harmadik mobilban lesz, derül ki az iSuppli jelentéséből. A játékfejlesztők biztosan lobbiznak a technológia használatáért, hiszen a készülék…..
A YouTube gépházblogja szerint az elmúlt fél évben 1700 százalékkal nőtt a mobilról feltöltött videók száma, és az iPhone 3GS megjelenése óta napi 400 százalékos a növekedés. A számok hűen tükrözik a mobilipar legújabb vívmányait: megjelentek a jó - vagy legalábbis a…..
txbx 2009.07.06 12:05:04
@Dervenkál Egon: ezt a videót már a Youtube átkonvertálta, úgy ahogy. Az eredeti felvételeket megnéztem 82 centis fullHD tévén, és elég jók. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ez csak egy mobil, akkor le a kalappal.
txbx 2009.07.06 12:07:01
@andris|bandis: Miért lenne gáz az iPhone? Nekem is az van (meg néhány Nokiám).
A Samsung aktuális csúcskészüléke, a 8910i Omnia HD legalább annyira forradalmi, mint amennyire az első iPhone az volt. Persze másképp, mert az Omnia HD kezelőfelülete  kicsit kuszább, nincs rajta szoftverbolt és nem lehet egyszerre két helyen nyomkodni a kijelzőt. Viszont nagyon…..
A brit Amazon.com portálon már előrendelhető a HTC Hero, körülbelül 710 dollárért, és a kereskedőportál július 15-i szállítást ígér. Egyelőre nem tudni, hogy az új kezelőfelülettel ellátott androidos mobil mikor lesz kapható más országokban, és bekerül-e a…..
A HTC Touch Pro 2 kiváló telefon. Olyan jók a gombjai, hogy ennek a cikknek a felét begépeltem rajta, és még soha egyetlen mobilon nem MSN-eztem olyan hosszan, mint ezen, húsz perc után a végére már teljesen elfáradtak a hüvelykujjaim. A mérnökök ügyesen ötvözték a szépséget a…..
txbx 2009.06.22 09:00:45
@whoever: nem gondolhatod komolyan, hogy _csak azért_ húzom le a kijelzőt, mert fikázni kell valamit.

Egy qwerty-s telefonnál pont megvan a gyártó lehetősége, hogy kukába dobja a régimódi érintőfelületet, mert minden szöveg kényelmesen és gyorsan bepötyöghető. A TP2 kijelzője szerintem legfeljebb árnyalatnyival jobb, mint amilyen az iPaq 2210-esemé volt, ami nem nagy előrelépés.

A TP2 kijelzője alatt van például egy nagyítósáv, ami úgy működik, hogy a (-) rajztól a (+) felé kell húzni az ujjat. Amikor túlzoomoltam (lelógott a szöveg), és határozottan visszahúztam az ujjamat a (-) felé, akkor folytatta a nagyítást. Mindig.

A kijelző KIVÁLÓAN működik a pálcikával, de könyörgöm, 2009-et írunk, nem 1999-et. A Samsung például elég ügyesen megoldotta a virtuális gombokat az Omnia HD-n, de erről később írok.

Másnak lehet más véleménye a rezisztív technológiáról, szerintem el kell tűnnie, és el is fog tűnni.
txbx 2009.06.22 09:02:03
@neofin: nem, mert újrakalibráltam.
Szerda este hét környékén az iTunes először nem találta az új szoftvert, de néhány perccel később már megjelent, hogy letölthető a 3.0-ás verzió, amivel a majdnem egyéves iPhone teljesen megújul. Az Apple sok újítást ígért, mert súlyos hiányosságokat kellett pótolnia.Az…..
txbx 2009.06.18 20:31:34
@Kristoffer: a legális 3.0 van rajta. így is kevés a memória. három weboldalt már nem tud úgy betölteni, hogy ne felejtené el az elsőt.
txbx 2009.06.18 22:24:38
@pappito: Valószínűleg használatható lesz tesztre is a kupon. Az iPhone megjelenése óta rágom az EA és a Gameloft fülét, hogy oldják már meg a tesztelést.
Amint azt az előző cikk végén is jeleztem, még nem ért véget az iPhone 3.0 tesztelése, nem volt időm végigmenni minden újításon. Ezúton is köszönöm az észrevételeket!Nagyon várt újítás a tethering megjelenése, ami magyarul annyit tesz, hogy modemként is használható az…..
Az iPhone Dev-Team már elkészült az iPhone 3.0-val kompatibilis töréssel, aminek ultrasn0w lesz a neve, írja az Engadget. Ezzel bármilyen most elérhető iPhone feltörhető lesz, de csak pénteken adják ki, mert állítólag nem szeretnék, ha az Apple az utolsó pillanatban módosítana a…..
Az Apple igazán mindent megtett azért, hogy a mobilja 2009-2010-ben még jó ajánlatnak számítson, és tovább tudja növelni a piaci részesedését. A legfontosabb újítás a sebesség növelése, amit azzal oldott meg, hogy a korábbi 412 MHz-es processzort 600 MHz-esre cserélte. Ezzel…..
txbx 2009.06.17 14:49:22
@Bernard Black: Érdekesebb volt két bejegyzésre bontani, mint egyben összemosni. Egyszerre imádnivaló és idegesítő, valószínűleg mindkét állítás alá tudom majd támasztani, amikor letesztelem.
Az okostelefonok csipjeit gyártó ARM jövőre dobja piacra a többmagos processzorait, amelyeknek nagyobb teljesítményük lesz, és csúcson pörgetve rengeteg energiát elhasználnak, az átlag fogyasztás mégis csökken a mostani processzorokhoz képest, mert az új csipek hatékonyabbak.…..
Elkészült a Samsung S8000 Jet, ami egyértelműen az otthoni riválisának a csúcsmodelljét, az LG Arenát veszi célba. A Samsung a TouchWiz 2.0 kezelőfelülettel veszi az célba az LG-féle S-class interfészt, de nehéz helyzetből indul, mert az LG Arena már rég kapható.A…..
Két sikeres készülékének az utódját mutatta be hétfőn a Nokia. A Nokia E72 az üzleti kategória korábbi csúcskészüléke, az E71 apróbb hiányosságait pótolja, míg az 5530 az érintőkijelzős 5800 olcsóbb követője. A qwerty gomkészlettel felszerelt E72 középső…..
Az iPhone 3GS sok hiányosságot pótol, de az új mobil sem lesz problémamentes. A felhasználókat például azzal szívatják, hogy külön kell adatcsomagot vásárolniuk, ha modemként akarják használni a készüléküket. A BoyGeniusReport szerint az amerikai AT&T ügyfelei havi 70…..
txbx 2009.06.11 05:18:05
@atleta.hu: Eddig 20 ezer forintot költöttem iPhone-programokra, hogy megismerjem a kínálatot, és mert szeretem az elektronikus játékokat. Igenis számít a kinézet. Nagyon. Megnéznék egy FPS-t a mobilon.

Külön játékgépre nem költenék, de telefonnal együtt, főleg hogy ilyen jó a böngészője, az iPhone ideális választás.
txbx 2009.06.11 05:22:58
@Handras: Hány év telt el a PS2 és a PS3 kiadása közt? iPhone-tulajként, és látva, hogy a család mindegyik tagja kapdossa ki a kezemből, valószínűleg MUSZÁJ lesz a régi 3G-ből venni még egyet, hogy egymással kompatibilisek legyünk. Vagy továbbra is az lesz, hogy kiveszik a kezemből, amikor hazaérek a munkából :)
txbx 2009.06.12 15:13:20
@atleta.hu: Még a leárazás bejelentése előtt mondta egy elemző, hogy mínusz 100 dollár körülbelül 100 százalékkal növelné az eladásokat. Sajnos nem találom a forrást, nem tudok pontosan idézni.

A Doom BIZTOSAN lesz, csak nem volt időm megírni :)

content.usatoday.com/communities/gamehunters/post/2009/06/67983001/1

A Gartner mobilpiacról szóló elemzése külön megemlítette az LG üzenetküldésre kihegyezett mobiljait, mint a koreai cég egyik erősségét, ezért muszáj volt kipróbálnom a teljes qwerty gombkészlettel ellátott KS360-at. Az elemzés alapján csúcskategóriás mobilokra…..
txbx 2009.06.12 15:04:18
@atleta.hu: Szerinted az LG-nek drága lenne egy msn- vagy jabber-klienst előre felrakni a készülékre, a Java-játékok helyett? Persze a szolgáltatók biztosan nem örülnének, mert az sms-ből élnek.
Bigfoot kódnéven ismert a Samsung új készüléke, amin a pletykák szerint Android operációs rendszer fut, és az USA-ban az T-Mobilnál lesz kapható. Ez a mobil is a csúcskategóriába tartozik, és AMOLED a kijelzője, mint mostanában a Samsung legtöbb top készülékének. Az…..
Az ötmillió lakosú Finnországban 2008-ban több mint egymillióan érték el az internetet a mobiljukról. A növekedést fokozta a készülékek cseréje és a mobilhálózat fejlődése, illetve hogy egyre több portált optimalizálnak mobilra, írja a Mobile Monday, és arra hívják fel a…..
A finn mobilgyártó mérnökei kitaláltak egy új akkutöltőt, amihez nincs szükség sem konnektorra, sem napfényre, de még propellert sem kell raknunk a sapkánk tetejére, hogy a szélenergiát gyűjtsünk. A töltő a levegőben terjedő elektromágneses sugárzást hasznosítja. Azt…..
A bejegyzés folyamatosan frissül, amíg tart az Apple kaliforniai eseménye.Az Apple hétfőn nagy bejelentésekkel készült, és miután kivesézték az új Snow Leopard operációs rendszert és a megújuló Macbookot, végre rátértek a lényegre, az iPhone-t érintő változásokra.…..