Regisztráció Blogot indítok
Adatok
von Birken

9 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, igen. Nem csak a fostos filmeket szoktam egybegyúrni egy nagy gombóccá, hanem a jókat is. Ezekről külön-külön nem igazán írnék, viszont megfeledkezni sem akarok róluk. Kiemelkedőnek egyiket sem mondanám, de a többségével el lehet lenni. Úgy hogy tessék mazsolázni! 1.…..
Az utóbbi idők legjobb horrorja a Horror-Mirror blog atyja szerint a Grave Encounters volt, és mivel rajta kívül még sokan kedvelték a produkciót el fog készülni a folytatás, amihez máris kidobtak egy posztert. Az első felvonást ledirigáló Vicious fivérek csak a forgatókönyvet…..
   Mint azt az Olvasó valószínűleg már tudja (ha esetleg mégsem, most már tudni fogja), az ember alvás - ébrenlét ciklusát a cirkadián ritmus (napi biológiai óra) szabályozza. Ez normál esetben nappali, vagyis az illető nappal aktív, este alszik, de előfordulhatnak eltérések is. Ez okozza, hogy az…..
Lovecraft után foglalkozzunk egy kicsit a kortárs szerzőkkel. Laurell K. Hamilton neve talán ismerősen cseng a hazai fantasy/horror rajongóknak, hiszen a könyvei elég könnyen beszerezhetők. A hölgy a ´90-es években kezdett alkotni, első könyve a következőkben tárgyalásra…..
Többek között erre is választ kaphattunk a legutóbbi kérdőív kapcsán. persze ez csak amolyan érdekes mellékterméke a kutatásnak. Mindenesetre örülök, hogy 141-en töltötték ki, ez vélhetően olyan 90%-a az oldal rendszeres olvasói. Köszönöm, hogy nem hoztatok…..
Angol szóvicc, fájdalmas...  ..
von Birken 2012.03.24 06:20:03
AZ ÚJ ELÉRHETŐSÉG:HTTP://FAJDALMAS.BLOGSPOT.COM..
A hétvégén sajnos nem tudtam írni, mivel betegeskedtem, de így legalább jutott időm egy pár filmnek a megtekintésére. Kicsit tematizáljunk, és akkor kapunk három falsúlyos művet frank földről. Érdekesség, hogy mindegyikben "erős" nők a főszereplők, nem tudnám megmondani, hogy…..
Ez biztosan fájhatott... Magasláb 2012.02.19 00:55:00
..
..
Ez biztosan fájhatott... 2011.03.25 21:07:10
 ..
von Birken 2011.03.17 20:08:45
Végre valahára elkészült a 6 részes Machinarium végigjátszás, amely a játék elejétől a végéig végigmutatja a játékot, a hivatalos végigjátszás mintájára, természetesen kommentárral. Kattintsatok a 'tovább' gombra, jó szórakozást!   ..
Egyszerűen baromi jó ötlet és még szép is. Kosztolányi, Pilinszky és Ady fülbevalókon. A múzsákkal párosított változat meg egyenesen zseniális. Mondjuk egy jobb cimpába akasztott Bandi mellé egy komplett sorozatot illeszthetnénk a balba, de már a két nő (Csinszka és Léda) is…..
von Birken 2010.10.16 02:26:43
Azt írta ma az Internet, hogy friss kutatások szerint azoknak, akik naponta 6 óránál többet ülnek, megnő az esélyük arra, hogy korábban haljanak meg, még akkor is, ha amúgy végeznek valamilyen rendszeres testmozgást. Ha az eredmények helytállóak, akkor sokunkra várhat idő előtti…..
"80-as évek - rock. 90-es évek - grunge.  Most pedig vámpírkorszak van..."   Nem tudom, mikor kezdett kibontakozni a vámpírkorszak, egyszer csak mindenhol az a piros almás borítójú Stephenie Meyer-regénnyel találkoztam, mely egy vámpírokkal és vérfarkasokkal…..
Nagyon rossz volt a vb első hétvégéje, a legkülönbözőbb égtájakról érkező csapatok ugyanazt a gyáva, enervált fingfutballt mutatták be, ami jellemzően nemcsak gyenge focit, de sótlan meccseket is hozott. A németek négy góljával együtt sikerült meccsenként 1,6-os átlagot…..
von Birken 2010.06.14 06:53:57
Egy olvasóm hívta fel a figyelmemet Russ Foxx, kanadai body mod művész nyelvkettévágására. Russ-nak már régóta kígyónyelve van, de gondolom nem volt elég széttartó a két rész, ezért döntött az újravágás mellett. Érdemes megfigyelni ahogy a procedúra záróakkordjaként…..
von Birken 2010.05.30 14:21:34