Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pippi

114 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint tanúi lehettek egy újjászületésnek… Népes olvasótáborom (háh…khm… na, ne viccelődjünk, kérem szépen) kívánságának eleget téve (én, hazug disznó) ismét bővítem a közkincset, hozzájárulok az univerzum teljességéhez. Na.  Mivel itthon…..
Hamarosan újraindulok. Nem mintha eseménytelen fél év lett volna, de most van időm behozni a lemaradást, vagy mi a szösz. Rettegj, internet!..
Legelőször, gyerekek, ez nem darkos bejegyzés lesz - a legutóbbit rossz pillanatomban írhattam, de felvállalom, van ilyen is.Szóval... hú. Néha, így egyedül, alvásképtelenül a gép előtt, vagy épp a metrón/villamoson/buszon haza vagy "melócskámba" haladva, szóval ülök…..
Te, aki ismered minden nem publikált bejegyzésem, minden olyan gondolatot, amit félek megosztani, minden olyan történetem amit rettegek publikálni - és azokat is, amik megjelentek persze, meg sokkal, sokkal többet.Tudod-e, hogy érzem magam most?Mert ha Te tudod, legalább ketten leszünk,…..
Ez egy felejthetetlen élmény volt, vitathatatlanul megismételhetetlen, kolosszális, juhuje. Ittunk, ettünk, mulattunk, megismerkedtünk felsőbbévesekkel, begyűjtöttünk pár elismerést a házi készítésű Baileys-ünk miatt, sőt, szóba álltunk egy-két Tanárral is (igen, nagy T,…..
... fenn a fán, az úttörő oly vidám... A zegyetemista meg feszcsis, stresszcsis, depresszcsis -ha úgy tetszik, apokaliptikus hangulatban ücsörög a semmi közepén. Na, ehhez én ezzel eddig nem azonosultam. Kirán már látszanak az idegpályákat támadó vizsgadrukk jelei, Kedvesemtől is…..
Hamarosan vizsgaidőszak, úgyhogy illendő végrendelkeznem. Minden anyagi vonatkozásomat Szüleimre hagyom, kivéve azt az 5 Ft-os érmét, ami a mosógépet működteti (immáron majd' egy éve ott fekszik a tetején) -azt Ednek adnám vissza. A hullámat a Páromra hagyom, mert Neki elég nagy…..
... talán azért olyan szép, mert van előtte egy rákészülés, vágyakozás, rítus. És persze közben: nyugalom, meg az én páros magányom.Mire a házunk közelébe érek, már eléggé elegem van a napból, az emberekből, a Népszínház utcából. A táska húzza a vállam, a lábam…..
Tegnap este, illetve ma hajnalban... nagyon jót beszélgettünk Kirával -én legalábbis élveztem. Kicsit negatívan áll önmagához -úgy nézem, de én meg pozitívan állok Hozzá, remélve, hogy kicsit átvesz belőle. Szeretem, ha a környezetem boldog, de ki nem?Na és a mai…..
Végigolvastam a blogom, mert nem volt épp jobb dolgom. Bevallom, sokszor elérzékenyültem, egyszer-kétszer el is pityeredtem így egymagamban. De akármennyi rosszat, keserűt, negatívot is írok, nagyon szeretlek azért Titeket, barátaim. Azokat, akikkel csak néha beszélünk ugyanúgy,…..
Pippi 2009.11.09 23:44:05
Lehúz az élet, no nem anyagilag, hanem inkább lelkileg. Pedig pont ma ettem egy olyan jó fokhagymás lángost, hogy még. És még minden mellett is túl sokat gondolkodom."Elveszteném az eszem már, mert a szív úgy fáj ilyen IQ-nál; inkább lennék a kis butád, aki felnéz…..
Az egész az elején kezdődött. Főhősünk (én) óvatosan a digitális mérlegre helyezte jelentékeny testtömegét, ekkor a kijelzőn döbbenetes számadatok jelentek meg. Az első sokkból eszmélve főhősünk (én) megtámadta a szerkezet hátoldalán található, lenyitható elemtartót.…..
Pippi 2009.11.07 14:09:48
@Kicsikacsa: ó, köszöntelek:) mindig örülök egy új olvasónak! Hogy találtál ide, ha nem titok?
@Don_Jay: ay, Drágám, ne koncoljuk fel:D
Eltűntem egy időre, mert jogomban áll. Szeretnék beszámolni az eseményekről, de nem akarok... Khm... tehát maradjunk annyiban, hogy karrierem talán felfelé ível - de ne kiabáljuk el a dolgot. Lehet, hogy egy darabig majd megint nem jelentkezem, de amennyien ezt olvassák, igazából…..
Ennek kellett szentelnem egy bejegyzést, mert azt hiszem, nem tudnék hirtelen mégegy olyan irigylésreméltó hobbit mondani, mint a világjárás. Gondolok itt elsősorban arra, mikor egy új városban/országban nem csak mint turista átszaladsz, hanem mikor megismered a kultúrát és kicsit a…..
Szombat este van, ez ellen nincs mit tenni. Ma megbirkóztam a hét legnehezebb feladatával és üvöltés nélkül átvészeltem a napom. Ez kizárólag azért okozott problémát, mert reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a fejem (pedig nekem szinte soha...), s ez az érzés a nap…..
E-mailben kaptam ezt a kis képet. Végre egy szellemes továbbítottlevél. Néha nagyon fel tudom idegesíteni magam azon, hogy mennyi hülyeséget küldözgetnek nekem az emberek. Lásd a múltkor négyszer kaptam meg ugyanazt a körlevelet, hogy Bill Gates osztogatja a vagyonát és, ha ügyes…..
Múltkor csak egy olyan semmilyenre futotta, előtte meg rég írtam, nesze nektek valami vidám, mert nem tudom nem szó nélkül hagyni, milyen jó irányt vett az életem.Először is amig megvan, mert rájöttem, ezt is kell becsülni: itt a családom és a Bátyám, akivel annyi szép hónapot…..
Pippi 2009.09.14 21:56:33
Jaj, Te kis Maszatka:D Hát most luw van részemről, na:D Vagy hogyismondjam... és csak hogy lásd, neszeittegykép csakNeked:
www.ld50.hu/res/user_images/010/317/zombielove.jpg mert egyből Rád gondoltam, mikor megláttam:D
De... különben meg ne szólj bele, LÉGY SZÍVES!XD
És mégvalami.... még mindig nincs albérlőm, szóval.... ^^ :D
Nos, megint kávé illatú lesz az irományom. Kicsit még szorongat az álmosság, pedig magamtól ébredtem fel 8 körül. Azóta mostam két turnust, de meg kellett állapítanom, hogy valami rejtélyes okból kifolyólag a szerkók nem szaglanak. (Emitt rímekkel sziporkázok, így kevésbé…..
- mert mostan indulatból írok! Méghozzá lelkesedés-féle indulatból. Hihetetlen, milyen jól alakulnak a dolgok újabban. Épp körmöztem, meg tolok egy kávét, mert remélhetőleg újabb hosszú estém lesz. Azért újabb, mert már a tegnapi is meghaladta a limitet. Hajnali 4-kor kerültem…..
...mert ha nincs is rossz kedvem, a melankólia mindig ott van a háttérben. De az időjárást valahogy imádom, végre nem az a hőség.Nyaggattatok, írjak már. Nem történik semmi - dolgozok, holnaptól egyetem, néha rajzolok, elvagyok. Talán ez a legjobb szó rá, elvagyok. Kéne már egy…..
-Idézem a KFT - Elizabet című számából. Csak mert épp ezt hallgatom és tegnap reggel is ez fogadott a kapitányságon. Jogos lenne a feltételezés, hogy esetleg valamely része rám vonatkozott, de nincs ilyen szerencsém, mert a sok bók ellenére többnyire úgy érzem, hogy rám egy…..
Pippi 2009.08.22 10:26:53
@zsebnyusz: persze, hogy nézegetlek:D Jóhogy... hiszen mondtam már, nyomon követlek XD

@Bleed: én Rólad ugyan példát nem veszek...:P Azok után, amilyen a szülinapomkor voltál -.-
->duzzog
Mindig is szerettem az akcentusokat, nagy kedvenc a brit, a német (mikor angolul beszélnek) most az arab/török is hozzácsapódott.Ja, nem haltam ám meg, csak azért írok. Pedig épp meghalhattam volna, mert már 3 hete nem kaptam meg a magam vasárnapi Star Wars animated adagját. :( Mindig…..
Megint van egy kis pötyögésnyim, úgyhogy beszámolnék pár apróságról. Még mindig fantasztikusnak találom a munkámat, így egyre nagyobb szomorúsággal tölt el, hogy mindjárt vége az augusztusnak... Oké, ott lesznek a hőn imádott hieroglifáim, de az alef nem visel egyenruhát, az…..