Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tikitaka.blog.hu

155 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Frankfurter Rundschau nevű német újság információi alapján elképzelhető, hogy a Lisztes Krisztiánt leigazoló Eintracht Frankfurt azonnal kölcsönadja majd a Ferencvárostól érkező támadót. A lap szerint a nyáron érkező fiatal tehetségek, mint például Lisztes, Nathaniel Brown, akit a Nürnbergből…..
A PSG elleni BL-elődöntő után a Borussia Dortmund tovább folytatta remek formáját a bajnokságban is: a sárga-feketék magabiztos teljesítménnyel 5-1-re múlták felül az Augsburgot. Ezen a mérkőzésen Marco Reus is eredményes volt, aki a héten bejelentette, hogy a nyáron - 21 év után - elhagyja a…..
Bizakodóan lépett pályára a Real Madrid, és 3-0-s diadalt aratott a Cádiz ellen, amelyet a második félidőben szerzett gólok segítettek. Diaz mellett Bellingham és Joselu is eredményesnek bizonyult. A Real Madrid csapatában sérüléséből visszatért Thibaut Courtois volt, aki ebben a szezonban…..
Több Premier League-klub is érdeklődik Gulácsi Péter iránt, miután a kapus kiváló tavaszi teljesítménnyel segítette az RB Leipziget abban, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörébe kerüljön - számolt be róla a nemzetközi átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano. Az olasz újságíró…..
Először is szeretnék gratulálni a Paksnak és az edzőjüknek. Sok helyzetet kihagytunk, de nem akarom elvenni a Paks érdemeit. Futottak, küzdöttek, és megérdemelten nyertek – kezdte Dejan Stankovic a fradi.hu beszámolója szerint. – Amikor elveszítesz egy meccset, úgy érzed, hogy mindent…..
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kedden 13.00-kor bejelentette a mieink nyári, németországi Európa-bajnokságra készülő 26 fős csapatát, valamint a pótlékokat. A csapatban fontos visszatérők is szerepelnek, például a nemrég megsérült Fiola Attila, vagy Botka Endre, míg…..
Gulácsi Péter súlyos térdsérülése miatt 2023-ban gyakorlatilag kivált a kezdőcsapatból, azonban a mostani idény második felében visszatért és ismét az RB Leipzig első számú kapusa lett. A magyar nemzeti csapatban is újra helyet kapó kapus február eleje óta 13 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára…..
A Bayern pénteken bejelentette, hogy a 28 éves támadó a Real Madrid elleni, 2-1-es vereséget szenvedett szerdai Bajnokok Ligája-elődöntőben sérülést szenvedett, és a müncheniek következő két Bundesliga-meccsén biztosan nem lép pályára. A klub - ahol az idény végéig Thomas Tuchel vezetőedző…..
A magyar labdarúgó-válogatott szakmai csapatával és a játékosokkal egyeztetve a Szoboszlai Live Show szervezői a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a szövetségi kapitánnyal közösen úgy határoztak, hogy elhalasztják a május 30-án tervezett eseményt, és várhatóan. 2025 nyarán kerül majd…..
Egy játékvezető téves ítélete komoly hatást gyakorolt a mérkőzés kimenetelére, ami potenciálisan befolyásolhatta volna a bajnoki cím sorsát is. Az osztrák szövetség (ÖFB) és Kassai Viktor vezetése alatt álló játékvezetői testület megerősítette, hogy a román-osztrák Christian-Petru Ciochirca…..
Mindkét csapat offenzív módon játszott, az első komoly lehetőség a Real Madrid számára adódott a 13. percben: Vinícius éles szögű lövése megpattant a jobb kapufán, majd Neuer védett Rodrygo duplázásával szemben. A 28. percben Kane támadt 19 méterről, de lövése csak centiméterekkel hagyta el a…..
Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a Liverpool középpályása, hosszú távú, több évre szóló partnerséget kötött a magyarországi McDonald's-szel. Az együttműködés első lépéseként május 30-án, a Szoboszlai Live eseményen a rajongók megismerhetik Domi kedvenc mekis…..
Szoboszlai Dominik a 83. percben lépett pályára a hazai csapatnál - akik már négygólos előnyben voltak, amikor kaptak két gólt -, így már nem befolyásolta a végeredményt. A magyar középpályás azon Elliott helyett érkezett, aki egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a meccsen. A két vereség után…..
Vasárnap este Santiago Gimenez, a mexikói támadó a Feyenoord csapatában, két gólt szerzett a PEC Zwolle elleni meccsen, így már 23 találata van a szezonban. Ezt úgy tette, hogy beállt csereként, és azonnal egy büntetőt rúghatott, amit sikerrel értékesített a 5-0-s meccsen. Ez a helyzet…..
Az NB I-es találkozón a DVSC ellen (5-1) Myenty Abena, a Ferencváros szuriname-i játékosa, noha védőként játszik, két gólt is szerzett, jelentős mértékben hozzájárulva csapata nagy sikeréhez. Az elhivatott hátvéd így értékelte két gólját és szokatlan gólörömét: - Inkább a belső védős pozícióban…..
A WhoScored.com áprilisban Gulácsi Pétert választotta a Bundesliga legjobb kapusának, de a magyar válogatott játékos mellett további Leipzig-játékosok is szerepeltek a hónap legjobb tizenegyében. A Lipcsét Olmo, Xavi Simons, Lois Openda és Benjamin Sesko is erősíti, míg a Bayern Münchenből csak…..
Ben Foster összeállította a Premier League hivatalos YouTube-csatornáján az "Ígéretes Csillagok" csapatát, melyben Szoboszlai Dominik is szerepel. Ám ahelyett, hogy a magyar középpályást a hagyományos 8-as posztra helyezte volna, inkább védekező középpályásként említette meg a 23 éves…..
A korábbi angol válogatott játékos vaktölténnyel támadta Szoboszlai új posztját, amire a Pool-szurkolók reagáltak. A horvát bajnokság következő fordulójában rendkívül fontos mérkőzést rendeznek a bajnoki cím szempontjából. A második helyen álló Rijeka fogadja az éllovas Dinamo Zagrebet. A…..
Ben Foster összeállította a Premier League hivatalos YouTube-csatornáján az "Új Csillagok" csapatát, melyben Szoboszlai Dominik is helyet kapott. Nem a szokásos 8-as posztra tette a magyar középpályást, inkább védekező középpályásként említette meg. Foster indokolta a kissé meglepő…..
Péntek reggel 9 órakor kezdődött és jelenleg is folyik az Avispa Fukuoka-Gamba Osaka japán első osztályú mérkőzés, ahol a hazai csapat kezdőcsapatában játszik az egykori iráni nemzeti válogatott, Shahab Zahedi. A 28 éves támadó a 22. percben olyan találatot ért el, ami már most az egyik…..
A francia bajnokság 31. fordulójában a még Bajnokok Ligája-elődöntőben is érdekelt Paris Saint-Germain fogadta a magyar válogatott Loic Negóval felálló Le Havre együttesét, amely a 16., a kiesés elkerüléséért zajló playoff-helyről várta a találkozót. Erre szokták mondani, hogy országos első, de…..
Kiválóan indult a Bayern a mérkőzésen, már az első percben betalálhattak volna, ám Sané ziccerét Lunyin hárította. A kihagyott lehetőség ellenére a bajorok nem vesztették el lelkesedésüket, az első negyedórában folyamatosan nyomást gyakoroltak a madridiakra, akik alig tudták megőrizni a…..
Ahogyan beszámoltunk róla, a MOL Magyar Kupa szerdai második elődöntőjében a Nyíregyháza csapata egészen a 85. percig vezetett 1-0-ra, ám a Ferencváros négy perc alatt fordított és jutott be a döntőbe. Az eldöntő találatot az örmény Edgar Sevikyan szerezte a 89. percben, amikor gyönyörűen tekerte…..
Varga Roland találatával azonosította magát a Sepsi a romániai FCSB elleni mérkőzésen, amely a román első osztály felsőházában zajlott. A 24-szeres magyar nemzeti csapat tagja remek passzát fogadott, majd nyugodtan értékesítette a helyzetet. A találkozó végül 2-2-es döntetlennel ért véget. Varga…..
Fantasztikus stratégiával próbálja meggyőzni Luka Modricot a Dinamo Zagreb arról, hogy onnan vonuljon vissza. A Real Madrid aranylabdás sztárja karrierje kezdetén, mindössze 16 évesen csatlakozott a Dinamo Zagreb csapatához, ahol 2005/06-os szezonban debütált a felnőttek között. A 174-szeres…..