Regisztráció Blogot indítok
Adatok
váppá

309 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
megtalálni valakit, aki évtizedek óta velünk él, s egyszerre csak megtalálni, meglátni, miért voltunk vele ennyi ideig, miért ¨viseltük el, egyáltalán, hogy kerülünk ide, ebbe a lakásba, ebbe a ruhába, ezek közé a kölykök közé.kár, hogy ehhez halálos betegség kell…..
Kislány a zongoránál és, 2009.11.06 15:08:00
bár Kierkegaard nyilván felülmúlhatatlan, terjed az irónikus látásmód, és egye terjed, a lányok-nők körében. dícséretes. egyvalami nehéz, ironikusan szoptatni pl. egy babát, de meg fognak vele birkózni. vannak területek, ahol nem évényes az irónia? tán igen, nade ahhoz ki…..
jajj. a kántor péternek írt versek az és-ben, jaj. ez extra rossz, kéremszépen. mindjárt eldobom ez a lapot, mostár komolyan. jaj, teve. ez is. ..
én bevallom, kedves, olvasom általában az ÉS-t, bár sokszor be kell erősen hunynom a szemem, sokszor kell átugrálni sorokon, sokszor csóválja az ember napokig a fejét azon, amit le szoknak írni. szokásban van náluk mostmár, sajnos, nagyon sajnos, mert nemigen van olvasható lap rajtuk…..
Novum Castellum. Érsekújvár. Zsitva, Nyitra, Tormás patak. Szent Adalbert, Kücsük Mehmed.  ..
Kislány a zongoránál tv 2009.09.26 19:36:57
Bujtor meghal, megy a nap tv mi lesz az ÉS-ben a naptv statisztikák helyett vajon az volt nekem, az a statisztika, olyan oda nem illő. olyan hihetetlen. olyan felfoghatatlan. és a halál, persze, mindyg. Hela. ..
voltunk hétvégén megnézni a palotát, de kilométeres sor volt, és a rendőr vagy ki elküldött minket messszebb, amiukor a gyerkők rágni kezdték a pogácsát az aszfalton, mintegy láthatatlan asztal köré tepedve. hát nem lehet itt piknikezni, kéremszépen. hát nem.a bábszynház…..
: Őseink nyomában – A magyar őstörténet kutatása a 20. században, Masszi Kiadó, 2004Csorba Csaba. Árpád népe, Tudomány – Egyetem, Kulturtrade Kiadó Budapest 1997.Georg Ostrogorsky: A bizánci állam története. Budapest, Osiris, 2003.Magyar István Lénárd: Bizánc a…..
az, hogy valaki szakértője egy költőnek, én  nem tudom, de ha meghal egy ilyesféle lény, az szomorú.http://www.litera.hu/hirek/elhunyt-racz-christine-1967-2009  emlékére, költőjétől egy versElnyilvánulásMint e mai idõn. És mely…..
Kislány a zongoránál ben ten 2009.09.13 09:33:00
 az  összes gyerek a környéken bentenről beszél. megnéztem a dalszöveget. nem tudok mit szólni, magyarul van  ugyan, de értelmetlen, buta, és a végtelenségig primityv. most mi lesz.       Messzi világ szerkezete landolt egy…..
meghatározó élmények a szocialista gyerekkorból Antal Imre a tévében délelőttönként a matekvetélkedőben. Hihetetlen figyelemmel , suttogva beszél, felejthetetlen.Cseh Tamás megjelenik egy unalmas vasárnapi délelőtt a képernyőn, és először érzem, hogy a szemébe lehet…..
Kislány a zongoránál rossz is, 2009.09.10 01:48:00
jó is ide bejönni, olyan, mint egy lakatlan szigetre megérkezni, és ott álmélkodni a csenden, a csenden, amely csalóka, amely mindig, és ezt jegyezd meg, mindig vadakat rejteget, messze, és közel.mostmár elkezdhetjük nézni a paródiát, ami az életünk volt. fura. riportokat…..
 Erről a katonáról lenne szó. Bereményi Géza egy kultúra katonájának nevezte őt, Orbán Viktor a legjobb katonájának. Mindkét alkalommal megütötte a fülemet, sok minden eszembe jut, de hogy katona lenne, az annyira nem. Vártam volna ehhez megjegyzéseket lapokban, neten,…..
szeretném tudni, ki lesz ott, és miért...
                    most akkor Rákóczi hajviselet a divat éppen, és ez jó. meg a söröm is jó, mert már nem lehetne birni ezt a zsizsegést, nem zsizsegést. a gyereknek felhasadt az álla. a…..
Kislány a zongoránál - 2009.06.15 15:49:00
ha gyereked van, mindenféle érdekelni kezd, olyasmik, amikről régebben semmi sem jutott eszedbe, néhány mai példa:dolomit, cserszömörce, fekete üröm,  Szent Iván nap, "megroppant a búza töve", rutafa, kőzetek metamorfózisa. ez csak elenyésző része a mai adagnak. a…..
na a reformáció vértanúi, akik nem akartak kálvinisták lenni. akarnék-e kálvinista lenni. nem. akarnék_ vértanú lenni. nem. akarnék-e lenni. hát.meglepő események nem történnek. akinek hajlott a háta, hajlik most is. akinek reszket a szájaszéle, reszketett az hamarébb is.…..
Kislány a zongoránál néma 2009.06.13 10:00:15
van olyan, akit utál, van olyan, akihez mennnie kell. szegény kicsi lány. micsoda egy kálvária néha a hétvége. ráadásul porszívózni egy csendes házban, amelynek múltja van, a hétnek akármelyik végén illúzióromboló. kéne egy akkora gyertya, mint a legdagadtabb lakó, azt szépen…..
Kislány a zongoránál csillagorr 2009.06.12 23:58:00
egy állatka, amely iszonyatosan ijesztő, és elképzelhetetlenül gusztustalan, és mégis nézi az ember, ahogy micsinál. a csillagorrú vakond. rajta van a vöröslistán is. http://www.iucnredlist.org/details/41458/0ma megijedtünk tőle, a gyerekek, meg én. a fene tudja, olyan, mintha egy…..
http://www.nehezy.hu/ ki énekel?http://shakinghands.freeblog.hu/archives/2008/11/06/Madar-kviz_ki_enekel/ Mi a jeled?http://bestiary.ca/beasts/beast546.htm WANGFOLYÓ: http://wangfolyo.blogspot.com/2009/04/ujra-szol-fulemule.html#comment-form..
Kislány a zongoránál nagy szemek 2009.05.09 13:10:00
  Luscinia megarhynchosna ki ő?                        Hangicsál:…..
http://kata-pult.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=74120http://forumkereso.hu/f%C3%B3rumok/n%C5%91k%20lapja%20caf%C3%A9/s%C3%BCss%C3%BCnk-f%C5%91zz%C3%BCnk/57A gombóc elkészítési módja: Két (ízlés szerint, ha sokat akarunk: többet) krumplit megfőzünk puhára,leszűrjük és…..
kövtekező: kiengedni a jövőgörcsből.                    van, aki ezt segíti, van, aki nehezíti. adott esetben egyszerre megy a kettő, az nehéz, főleg, ha rajtunk múlik a következő óra…..
http://mennyeimanna.blogspot.com/search?updated-max=2009-04-17T12%3A30%3A00%2B02%3A00&max-results=7kép a mennyei manna blogról. meg kell sütni. mert...
Kislány a zongoránál _ 2009.05.08 13:10:44
http://www.contactmusic.com/photos.nsf/main/katie_melua_2346823 ..