Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Házinyúl

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nincs itthon Jakab, úgyhogy cincoghatok még egy kicsit. Arra gondoltam, hogy esetleg hasznos lenne egy olyan poszt, amiben összegyűjthetnénk a leggyakoribb hibákat. Az adta a motivációt, hogy reggel vagy negyvenszer hallottam az egyik rémes Minimaxos rajzfilmben a titánium szót…..
Házinyúl 2009.03.17 09:22:01
@nyolc_mini_vese: szerintem csak z-vel írják.
"A realizál nem csak akkor igaz, ha "megvalósít" értelemben vannak?" nem értem ezzel mit akarsz mondani :P
Az érdeklődésre tekintettel: SZE tegnapi interjúja igen rövidre sikerült. 10 perc alatt végzett. Úgy érezte, hogy minden rendben zajlott, egy olyan kérdés volt, amin elbukhatott: a nyelvvizsga. Megjegyzem, minimális angol nyelvű feladata lenne. Ettől függeltenül SZE szerint nem…..
Hóbelevanc MSN vírus 2009.01.06 16:00:00
A jelenség nem új, de éppen annyira aktuális, mint amikor először tűnt fel a neten ez a praktika. Éppen ezért látom szükségesnek, hogy írjak róla, hátha többen el fogják kerülni azt, hogy bekapják a horgot, és megfertőződjenek. A mai napig előfordul, hogy saját MSN…..
Szegénység blog Miért folytatom? 2008.11.09 17:53:00
Naughty hozzájárulásával változtatás nélkül közzéteszem azt a levelét, aminek nagy szerepe van abban, hogy mégis folytatom a blogot. Először nem vettem komolyan ezt a levelet, de nem ment ki a fejemből. Vissza-visszaolvastam, mire el tudtam fogadni, amit ír. olvastam a mai…..
Csúnyán végződik a történet, törött ujjak, elszakadt fülcimpák, üvöltöző barát. Most nem humorizálunk. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Szakítósok!Néhány hete kezdtem el olvasgatni a posztokat, gondoltam én is megosztom veletek életem egyik…..
Szegénység blog Nehéz lesz 2008.10.21 06:00:00
Azt gondoltam, hogy nem lesz majd nehéz nekünk a távkapcsolat. Annyi mindenen átmentünk már együtt, és különben sem vagyunk túl érzelgősek. Azt hittem "vagyunk annyira felnőttek", hogy ebből a helyzetből majd kizárjuk az érzéseinket és racionálisan végigcsináljuk a…..
Szegénység blog 100 Ft zsebpénz 2008.10.20 11:00:00
Mire elég a napi 100 Ft költőpénz? Nővéreméknél fogok kapni reggelit és vacsorát. Én rendszerint nem reggelizem, tehát ha reggel készítek egy szendvicset, akkor azt elpakolom, és ebédidőben megeszem. A 100 Ft-ot elsősorban váratlan kiadásokra szánom, meg arra, hogy ne pisiljenek…..