Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata mondja

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neveljetek következetesen, de szeretettel rovatomban a bölcsődei beszoktatás előtti időszakról osztom meg tapasztalataimat. Mit tegyél vagy mit ne tegyél... Fontos, hogy legyen egy jó időbeosztás ami keretet és biztonságot ad a gyermeknek. Érdemes elolvasni a bölcsődék honlapján a napirendet és…..
Neveljetek következetesen, de szeretettel rovatomban a bölcsődei beszoktatás utáni időszakról osztom meg tapasztalatomat. A két hét letelte után még jöhetnek nehéz időszakok ami nagy odafigyelést és türelmet igényel. Általában három hónap szükséges ahhoz, hogy a gyermek megszokja a közösséget,…..
Neveljetek következetesen, de szeretettel blogomban a szobatisztaság témában osztom meg tapasztalataimat. Bölcsődei munkám során nagyon sok gyermeknek segítettem ebben. Fontosnak tartom, hogy ne a szülő hanem a gyermek akarja a szobatisztaságot. Ennek  feltételei vannak, tudjon a gyermek…..
 Neveljetek következetesen, de szeretettel rovatatomban a bölcsődei beszoktatásról osztom meg tapasztalataimat. Ez a folyamat két hétig tart ideális esetben, fokozatos és a szülő segítségével történik. A gyermeknek azért jó mert a szülő támogatásával ismerheti meg az új helyzetet. A szülőnek azért,…..
Nem éppen a gyermeknevelést céloztam meg mostani témámban, viszont kérdés mennyire kell elfogadónak lenni?           Sok helyen megengedett a kutyabarát üzlet és étterem. Sőt már a hotelek is fogadnak kutyusokkal érkező vendégeket. Többször látom ruha üzletekben, hogy a gazdit elkíséri szeretett…..
   Neveljetek következetesen, de szeretettel! Blogomat azért hoztam létre, hogy munkám során megtapasztalt helyzeteket bemutassak olvasóimnak. Bölcsődei kisgyermeknevelőként dolgoztam hosszú évtizedekig. Lehet, hogy pont most élsz át egy hasonló nehézséget, amiben segítségedre lehetek. Érzed, hogy…..