Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OKalman

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt minden ép értelmű ember csuklóból kirázza, hogy mi az, amire nem szabad rákattintani, ha értelmes híreketszeretne olvasni. Én viszont bátor vagyok, és merész, na meg letiltottak a kávéról a savam miatt, úgyhogy néha kénytelen vagyok istenesen felkúráltatni az agyam, hogy pótoljam a koffeint. Ez…..
OKalman 2018.11.20 10:49:07
@balcán maxval bircaman: nem az a baj, hogy nem vagy Gyurcsányista, hanem az, hogy hülye vagy. Ezen pedig az sem változtat, hogy összefoglalót raksz ki a blogodra Arisztotelész műveiről, mert ez csak annyit jelent, hogy művelt hülye vagy ami még egy fokkal rosszabb is mint egy átlag hülye, mert nem ért meg semmit abból amit olvas.
Junior-e a senior? Botrányosan fiatal Nagy Gergő kollégám tette fel ezt a kérdést, miután kiment egy céghez, hogy front-end fejlesztésről konzultáljon az ottani senior fejlesztőkkel. Lenyűgözve tért vissza: ezek nem értenek semmihez! Lefordítom: az adott cég senior fejlesztőinek halvány lila…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
OKalman 2017.07.18 18:36:52
@zokogjatok: Igencsak ismerős mentalitás csak éppen én a "nemzetinek" és "jobbnak" nevezett oldaltól látom mind a mai napig az előző kormány által épített dolgokra. Amúgy a mostani kormány alatti dolgok minőségére igencsak jó példa a Jász utca járdájának térkövezése: ha esik az eső akkor bokáig érő tavak keletkeznek ott mert annyira nincs megoldva a rendes vízelvezetés, de ez csak egy példa a számtalanból.
OKalman 2017.07.20 09:19:15
@fillérbaszó vadász: Nem kiabáltam még egyszer sem felújítás ellen attól függetlenül, hogy valóban liberális vagyok viszont látom azt, hogy sok helyen mi lett az eredmény és az igenis zavar, hogy elköltenek egy sapka pénzt arra, hogy rossz legyen a dolog holott lehet, hogy ugyanannyiból jól is meg lehetne csinálni úgy, hogy a lopás sem lesz kevesebb. A másik kérdés viszont az, hogy aki meg mer említeni valamilyen hibát vagy szót emel egy szokás ellen azt miért libsized le egyből úgy, hogy valószínűleg a szó jelentésével sem vagy tisztában?
Beindult a gyűlöletcunami, mert a Magyarországról eltűnő, józan politika gondolkodás most felvillant az alkotmánybírók választása ügyében. Mert az LMP nem a baloldali papagáj-kommandók logikájával ért egyet. A jól kitalált DK-MSZP-töredékpártok stb. és általuk futtatott blogok összehangolt…..
OKalman 2016.11.19 22:47:23
Tudta? Ma kezdődik a migránskvótás népszavazási kampány. Mert bizony, hivatalosan ma kezdődik. A hiba nem az ön készülékében van, ha nem vett észre semmilyen változást tegnaphoz képest: hosszú hetek óta dübörög már plakátokon, rádió- és tévéhirdetések formájában, szóval sok újra nem kell számítani…..
OKalman 2016.08.14 13:53:36
Szemetek ezek a britek. Ilyen csúnyán leszarni a fő uniós vétószövetséges kampányát azért genyóság. Még akkor is, ha épp a britek Orbánja kapaszkodott bele egy akkor éppen belpolitikai - újraválasztási hasznot hozó blöffbe, és faragott rá a megvalósításra elég csúnyán. Mer'hogy őkelme belebukott a…..
OKalman 2016.06.26 15:50:30
@taga20: Legalább szlovák rendszám volt rajta, mert az csak úgy hiteles. :D
Nem csak a rajongók nagy része, de az AC/DC régi tagjai is nagyon elégedettek Axl Rose teljesítményével a színpadon. Angus Young gitáros a német NDR.de-nek megint elmondta, hogy Rose önként jelentkezett a munkára, rettenetesen lelkes volt és egy rakás dalt megtanult hihetetlen gyorsan. Ráadásul most…..
OKalman 2016.05.27 15:41:10
@rasztalaci: Miért, neked tetszett? Gratulálok az izlésedhez, de inkább a hiányához.
OKalman 2016.05.30 08:26:17
@rasztalaci: A Guns koncerthez jó szórakozást majd, de remélem az AXL/DC rémálom nem tart sokáig. :)
Srácok, az van hogy nagyon kikészített már a Win10. Eleve nekem csak egy 2 GB RAM-ot tartalmazó Acer laptopom van, és ehhez alapból hozzá volt a 8.1-es 64 bites Windows. Első bekapcsolás felemésztett vagy 5 percet mire minden rendesen felállt. Aztán mire épp kezdtem megszokni a csempés kinézetet meg…..
OKalman 2016.03.29 03:46:22
@pingwin: Te hülye vagy.
OKalman 2016.03.29 08:16:29
@pingwin: "ez kb olyan, mint mindenki hallott már windowsos telefonról, de nem használják, mert szar"
Erre a hozzászólásra csak azt lehet válaszolni amit írtam vagy durvábbat. Süt belőle a mély tudatlanság és az ezzel párosuló hit abban, hogy mindent tudsz.
OKalman 2016.03.29 03:44:36
@d.j: Ez városi legenda mármint amit az Adobe programokról állítasz.
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
OKalman 2015.12.18 18:28:55
@CheetaRabbit5: Sírni fognak. Én maradok.
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
 Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért január 27-i tüntetésén elhangzott a „Feri  segíteni kell” c. szám. Az audió anyag másnap felkerült a youtube-ra:  A feltöltő neve “magyarszocialista”. Magyarszocialista ezt a videót…..
OKalman 2011.02.06 18:39:07
@Bollockbuster: Módosítanék: Magyarország az esélyegyenlőség mekkája - nálunk egy elmebeteg jelenleg is miniszterelnök. :-)
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
OKalman 2010.09.29 16:07:12
@bug jr.: "pl a gyökkettő iq-s úszókkal nem tudott mit kezdeni."
Számomra ez volt a nap poénja. Csak sajnos nem tudok rajta röhögni. Egy ember, hogy lehet ilyen szánalmasan ostoba? Számodra minden sportoló hülye?
A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban......de a mellékutak állapota még rosszabb.A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.A jásziványi…..