Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsg?

1 bejegyzést írt és 608 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajón ülve gyönyörködsz a hajnali tájban, majd egyszer csak megpillantasz két ökörszekeret, amint ekéiket maguk után húzva hatalmas port kavarnak a pálmafákkal szegélyezett csontszáraz szántóföldön. Fantasztikus, idilli kép lenne, rögtön rántod is elő a mobilod! Ám a  következő pillanatban rá…..
Tisztelt Elnök-vezérigazgató Úr!   Először is engedje meg, hogy kinevezése alkalmából gratuláljunk Önnek és sok sikert kívánjunk a munkájához! A vasút és azon belül a MÁV-csoport régóta jelentős problémahalmaz az ország számára. Az elmúlt 10-15 évben a sok infrastrukturális fejlesztés, és a…..
Napjainkban egyre inkább megfigyelhető a tendencia, miszerint kialakult egyfajta verseny a tengernyi kormánypárti médiamunkás között. Való igaz, hogy nehéz kitűnni a naponta ránk zúduló szarcunamiból, az elmúlt pár évben szinte mindent láttunk a Fidesz jóindulattal, empátiával és elfogadással…..
A 24.hu úgy tudja, távozik a TV2-től Tuka Nikoletta, Tények felelős szerkesztője. Nem ő az egyetlen, aki lelép, egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok is távozik. Tuka nem nyilatkpozott a 24.hu-nak, de nem cáfolta az értesülést, amit Fürst-Borsos Ádám, a Tények kommunikációs…..
  A letelepedési kötvények ügye semmi más, mint egyszerű lopás. Ezt a lopást pedig a Fideszes gépezet teljes erőből fedezi, ezért nem is engedték, hogy hivatalos vizsgálóbizottság alakuljon az Országgyűlésben, így egy nem hivatalos „árnyékbizottság” állhatott csak fel. Ennek nevében kerestem meg…..
Szombat este évadzáró ökölvívó gáláját rendezte a Felix Promotion a budakalászi Sportcsarnokban. Száraz decemberi hidegben szálltunk ki az autóból az épület parkolójában, majd beléptünk a tömött előtérbe. A karszalagok felvétele után megkerestük a szektorunkat, és becsatlakoztunk az első összecsapás…..
zsg? 2017.02.22 21:09:32
@Pradarics Tomi: :)) Én végig a Tamás csapata mellett álltam és végig azt éreztem, hogy ő a főnök. A csapata végig nyugtatta, fogta vissza az első menetekben. Hajszállal, de a kontrollt mindig meg tudta tartani (vagy legalábbis visszaszerezni). De nagy tisztelet mindkettejüknek, mert elképesztőt meccseltek. Sajnos Pápán nem voltam, igazság szerint Budakeszire is csak nagy szerencsével jutottam be. Amúgy én is teljesen amatőr fotós vagyok, ami azért érdekes, mert ahová jártam korábban egy fotós tanfolyamra, ugyanoda járt a Félix Promotions egy marketinges munkatársa. Így a tanfolyamszervező segítségével én és még egy tanfolyami társam kaptunk egy lehetőséget, hogy bemehetünk a ring mellé és próbálkozzunk lefotózni és rendesen megcsinálni a meccset. De ha lenne lehetőség, mennék többször is. Majd körbeudvarolom a szervezőket, hátha bejutok még egyszer egy gálára, hatalmas élmény volt, és a képek egész jók lettek. Megkapta a Félix Promo is, ahogy hallottam tetszett nekik az anyag.

Üdv, Zsolt
Nincs hónap fitt csajok nélkül, ezért kezdjük február 1-ét rögtön azzal, hogy 54 fitness csajjal farkasszemet nézve növeljük a tesztoszteron szintet. Ha besokalnál a csajoktól, akkor irány a terem, mert a nyári forma télen készül, 4 hónap pedig kényelmesen elég lehet a szálkásításhoz és…..
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
Matej Tóth - ő az első szlovák világbajnok az atlétika történetében! A 32 éves gyalogló nyerte az 50 kilométeres távot a kínai atlétikai világbajnokságon 3:40:32 idővel. A második helyezett ausztrál Jared Tallentre majdnem két percet vert rá, aki különösen örült, hogy…..
Úgy pörög a balatoni ingatlanpiac, mint a régi szép időkben: az idei első négy hónapban negyven százalékkal nőtt az adásvételek száma a térségben, hál' istennek újra divat nyaralóba önteni a pénzt. Siófokon és Balatonfüreden már-már a budapesti árszintet nyaldossák a…..
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..
Banánt gyakorlatilag egész évben lehet kapni - tárolni azonban már nem olyan egyszerű.Ha látok olcsó banánt - akár ilyenkor, nyáron is - én mindig veszek. Tökéletes desszert, egy kis joghurttal és mézzel, de turmixnak is isteni. Nem olyan egyszerű azonban tárolni: még a hűtőben…..
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
Karácsony magasságában mi is arra buzdítottunk benneteket, hogy keressetek magatoknak kihívásokat, versenyeket, amivel egyrészt célt adhattok unalmas és szánalmas életeteknek, másrészt meg miért ne. Vagy valami ilyesmi volt. A neten időről időre felbukkannak értelmetlenebbnél…..
zsg? 2015.06.16 10:36:13
Ezúttal kiderül (remélhetőleg :) ), hogy az előző részben bemutatott, félelmetes fegyverarzenállal hogy próbálták meg eltalálni a célokat. Mivel ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre esetleg gondolná az ember. Előtte pedig még egy kis kitérő a légvédelmi ágyúkkal…..
Új cikksorozatunkban neves, ám elfeledett gyilkossági helyszíneket járunk be Budapest-szerte. A felsorolásból kihagytuk azoknak a politikusoknak és katonáknak az otthonát, akiknek a kezéhez közvetve vagy közvetlenül bár vér tapad-, ám az általuk levezényelt gyilkosságok nem a lakhelyükön…..
zsg? 2015.04.17 16:42:08
@HgGina: A feltartott kezű férfi lódenkabátja, meg többieké, a nők hajviselete. Az itt lévő képkivágás jobb szélén csak a fél arccal látható, de a szerző által linkelt eredetin teljes arccal látható egy (nekem) klasszikus nyilas fej, zsíros kerek arc, cigi a szájban, öltöny, nyakkendő és lódenkabát, megvető és utálkozó tekintet. Mögötte balról klasszikus drótkeretes szemüveg.
1938. Az amerikai mezőgazdasági minisztérium rovargyűjtő gépkocsija..
zsg? 2015.03.09 15:33:49
@Blinov: "A sosem bizonyított holokauszt..."

Magadat járatod le. Nem is értem, hogy egy történelmi oldalon történelmi tényekről beszélgetsz, majd ebbe illeszted be ezt a minősíthetetlen kiszólást.
Nem túlzás, hogy a Szent Donát Birtok az egyik legszebb panorámával rendelkező pincészet a Balatonon. De az is lehet, hogy a legszebbel. Sokat látott Balatonra járóknak is nyomdafestéket nem tűrő kifejezések hagyhatják el a száját, ha végre felkapaszkodtak Csopak legmagasabban…..
Úgy tűnik az idei év egyik nagy divat színe a fehér lesz. Ha te is kedveled ezt az igazán nyárias színt, akkor mutatok nektek néhány trükköt, hogy hogyan kápráztathatsz el mindenkit úgy, hogy szinte csak a fehér szín uralkodik rajtad...
Budaörs meghagyta a profiknak a Pál utcai fiúzást, az életérzést, amikor valamelyik csapatba beállsz és dobálod a szart a jobbos/balos szomszédodra, cimborádra. Helyette még csak nem is egy folyamat kezdődött el város életében, hanem folytatódott. A lakosság hozta a papírformát…..
zsg? 2014.10.14 10:15:28
Budaörs már megtanulta, hogy milyen a fidesz bosszúálló csürhe politikája. Budaörsi vagyok, így első kézből tudok arról beszámolni, hogy az előző választások után - amikor szintén a Wittinghof győzött - milyen bosszúhadjáratot indított a fidesz a település ellen. Aminek részeként a kormányzat megpróbálta ellehetetleníteni a helyi önkormányzatot, például nem a 27.000 lakosú Budaörs, hanem a jóval gyengébb adottságokkal rendelkező, 10.000 lakosú Budakeszi kapta meg a járási központ címet. Ami azt jelenti, hogy a közel háromszor akkora Budaörs lakosai járhatnak át Budakeszire, ha járási önkormányzati ügyeket kell intézniük (pl., építéshatóság). Ahová csak autóval lehet átjárni, mert a két agglomerációs település között nincs használható tömegközlekedés, csak Budán átszállva. Szintén ennek a műsorszámnak volt a része, hogy a többségi fideszes képviselő testület hogyan próbálta ellehetetleníteni a polgármester munkáját. A testületi ülések egy paródiára hasonlítottak, ahol egy eszement és undorító kiszorítósdi zajlott minden ülésen. Aztán azt is láttuk, hogy a fideszes testület hogyan próbálta a város pénzeit kisajátítani, kiszervezni olyan cégekbe, amelyek felett nem a polgármester, hanem a testület, vagy a fidesz ejtőernyős embere delegál. Ilyen volt a régi városi újság ellehetetlenítése, majd egy új újság kiadása, sokszor annyi pénzből, fidesz propagandával telenyomva, fideszes komisszár cégébe kiszervezve. És még sorolhatnám az undorító húzásokat. Egyszóval, Budaörs megtanulta, hogy a fidesz nem települést akar vezetni és fejleszteni, hanem csak hatalmat és pénzt akar, aki pedig ellenáll, azt minden eszközzel megpróbálják kicsinálni.

Budaörs jómódú település, évente milliárdokat költ az oktatási intézményeire, kultúrára. Lehet azon filozofálni, hogy ez mennyire Wittinghof érdeme és mennyire szerencsés adottság. Mindenesetre, Wittinghof 20 éves regnálása alatt soha nem szembesült a város a nyilvánvaló lopás jeleivel, kétes ügyletekkel, bűzlő hatalmi törekvésekkel. Szépen csendesen működött és fejlődött a város. Mióta a fidesz csürhe beindult, azóta folyton a hatalmi harcok és a lopási szándék zaja jön a testületi ülések felől.

Budaörsi lakosként és ezt olvastam ki a választásból, és ezek után nagyon örülök, hogy ki lett picsázva ez a mocsok banda.