Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attilakovacs

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vers-Bányai Zitával beszélgetünk kicsiknek szánt fényképezőgépekről, kortalan inspirációforrásokról és arról, miért érdemes megbecsülnünk a gyerekek alkotásait Bár tudjuk, hogy régen minden IS jobb volt, azt talán fölösleges vitatni, hogy a technológia fejlődésének vannak bizonyos kedvező…..
A friend of mine once explained that there's really no point in traveling, because all the places you'd like to photograph have already been photographed by someone else with a much better camera, and if you want to see anything, all you have to do is type the name of the place into the search…..
Egyszer egy cimborám kifejtette, hogy utazni valójában semmi értelme, mert az összes helyet, amit lefotóznál, már úgyis lefényképezte valaki más egy sokkal jobb géppel, és ha bármit látni akarsz, csak be kell ütni a hely nevét a keresőbe. Ezt az eszmefuttatást már akkor is megmosolyogtam, hiszen…..
Azok számára, akik a kreatív hobbi és a kézművesipar területén tevékenykednek, elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb megismerjék a Messe Frankfurt által szervezett szakmai kiállítások és vásárok, az Ambiente, a Christmasworld és a Creativeworld nevét. Ezek a rendezvények ugyanolyan fontos világméretű…..