Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perszepolisz

0 bejegyzést írt és 1368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári ismétlőválogatások után itt a vadonatúj Napi érdekes! 1893. Brisbane, Queen Street, Ausztrália. A brisbane-i árvíz idején..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
perszepolisz 2020.11.24 21:51:19
@Penimegamásik: Nem tudom, de ha ez tényleg igaz, akkor örülök, hogy nincs 12 éves lányom, esetleg fiam.
perszepolisz 2020.11.24 22:46:27
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
perszepolisz 2020.11.22 16:01:22
@Gia: mivel eggyel több fiú van benn mint lány, ezért most fiúnak kell kisni. A lányok úgyis érdekesebbek. A másik meg fura hogy az új beköltöző fiú, olyan mintha most a beépített Bálintot akarták volna kiszedni, de valamiért nem tették. Szóval szerintem Bálint fog kiesni- neki most ennyi volt a szerepe.
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
perszepolisz 2020.11.16 19:31:09
@MsIreneAdler: Nekem van egy 30-as egyedülálló kollégám, akik szintén hölgyeknek nevezi a csajokat az irodában. Kurva idegesítő.
perszepolisz 2020.11.16 22:10:27
@Cimili2: Szerintem masszívan iszik - a püffedt arcát próbálják eltussolni a bő ruhákkal.
Ismét rendhagyó a mai válogatás. Különleges, mert egyrészről újra kizárólag magyar képeket tartalmaz az MTI Fotóarchívumából, másrészt a decemberi nagy sikerű, hasonló válogatás után most ismét teljesen szubjektíven válogattam. Csak úgy, ami megtetszett, érdekes, vagy amiről eszembe jutott…..
1918. Viseljen maszkot vagy menjen börtönbe. A spanyolnátha-járvány időszakában készült fotó..
perszepolisz 2020.03.22 12:38:21
A mai válogatásba több New York-i és a szovjet katonák tetteit bemutató fotó is került. Annyit válogatott bele az algoritmus, hogy kettőt ki is cseréltem hogy ne legyen annyira egyhangú. Szóval áttettem a következő hetekre is belőlük..., szóval üdv Sean Connery és francia gyerekek, akik helyettük…..
1873. A Novgorod nevű kerek formájú hadihajó (monitor). A 19. század végén a Duna alsó szakaszán is járőrözött..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
1907. Lucille, egy dakota sziú lány portréja..
perszepolisz 2019.02.17 13:12:18
1863 körül. Henry A. Barnum polgárháborús tábornok Malvern Hill-i csatában szerzett sebesülése  1910-es évek. Libériai gazdag kereskedő családjával és rabszolgájával Libéria ismert történelme tulajdonképpen az Amerikai Egyesült Államokban kezdődött, amikor ott a rabszolgaság megszüntetését…..
Vagy három hete nem írtam hogyvoltot, erre ma mit kapok? Karácsonyi vonyítva sírást, ahol még a legkeményebb játékosok is nyüszítve törölgetik a taknyos orrukat. Te meg kedves hv író rittyentsél ide egy kurva posztot könnyekből. Higgyétek el, én mindent megpróbáltam, de csak ennyire futotta ma. :D..
perszepolisz 2018.12.26 18:20:43
@Mók_Ica: Ja értem, a királyság sem egy nagy királyság.
Reni kit akar elzárni? Vagy mindenkit ele lehet? az tényleg menő lenne.
Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy…..
perszepolisz 2018.11.23 22:53:27
@Mók_Ica: ez így egy dupla rész volt
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
perszepolisz 2018.11.22 22:52:33
@Qqts: Én hajlok erre - ez a farm az egyik szerkesztő sógoráé, vagy apósáé, szóval gyorsan le tudták szervezni.
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
perszepolisz 2018.11.20 22:41:36
@Angora Cardi: Vivit szerintem a szerkik kivették a detoxba.
perszepolisz 2018.11.20 22:49:33
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
perszepolisz 2018.11.19 18:20:35
@Perah: az igazság az, hogy az olyan primítív nőknek mint Reni pontosan olyan faszija is van mint Radics. Abban a szubkulturában bizony elfogadott a nőverés is és ezt a nők ott teljesen természetesnek veszik. Nem újdonság ez, köztudomású dolog.
Ami viszont érdekes: (na jó nem) Vivien. Az összes lakóról nagyjából tudom, hog mit várhatok ezért nem lepődök meg rajtuk. De ez a lény a többinél is elfajzottabb, állatiasabbvalami, amit nem is tudnék emberként jellemezni. Egyszerűen értetlenül állok a viselkedése, az egész lénye előtt.
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
perszepolisz 2018.11.17 13:33:14
@szociál: alapíthatnánk egy Arany Vándor Gombi díjat, amit eddig tényleg Lacika érdemel meg.
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..