Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommenter

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámfogás A csúnya valóság 2017.04.12 06:48:00
Oskar T. Brand szétszedett (szó szerint) két népszerű divatmagazint, és megvizsgálta, mi is van bennük. Sokkoló megállapításokra jutott, ezért csak erős idegzetűeknek ajánlott a most következő poszt, amely röviden összefoglalja ezeket a meglepőeredményeket. Oskar maga elé…..
Átnéztem a korábbi jegyzeteimet az OECD-ről és a PISA-ról, hiszen a szép emlékű Nemzeti Tankönyvkiadó megbízásából mintegy tíz évvel ezelőtt pedagógus-továbbképzéseket tartottam a kompetenciafejlesztés témakörében. Már akkor felhívtam kollégáim figyelmét a PISA-mérések eredményeire és azok…..
" Már hat éve nem beszélgettünk egymással, de egyenrangú felek között ez említést sem érdemel. Köszi, hogy akkor meghallottad kérésem, és a hatalomba segítettél. Na jó, neked is ígértem fűt, fát, templomot, millió hívet, de ugye te sem gondoltad komolyan be is tartom azokat? Végül is a választók is…..
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
kommenter 2014.01.30 20:13:23
@Ppix: Ha náci az aki felismeri a problémákat és meg is meri nevezni azok okait-okozóit, akkor igen....náci. De üzenem neked is, hogy olvass utána a "náci" szó jelentésének. Bár úgyse értenéd....a struccpolitika kifizetődőbb. Amit nem tudunk-látunk, az nincs.
kommenter 2014.01.30 20:23:14
@Raziel Anarki: Ez így van. Útáljuk azokat, akik rászolgáltak....kérdés? Te is olvass utána mit jelent szó szerint a "nacionalista" kifejezés. Ha megvilágosodtál, talán Te is máshogy látnád a dolgokat. Ha a magyarok nacionalisták lennének (persze többségben) , akkor nem itt tartanánk és nem lennénk az EU gyarmata. Ahol csak szolgák lehetünk. De ha Neked ez a státusz bejön, akkor csak hajrá.
Azt mondja a Balog nevű emberi erőforrások minisztere, hogy lássuk meg a cigány kultúra szép arcát is!A bajom ott kezdődik, hogy mi az, hogy emberi erőforrás miniszter? Már minden forrásunkat elapasztották!A cigányok lennének az erőforrásaink?Biztos vagyok benne, hogy nem a…..
A “magyar nemzet” védelmének leple alatt sikerült a Miskolci Törvényszéknek a rasszista bűncselekményeket szankcionálni hivatott tényállást cigányellenes csoportok javára felhasználnia. A sajóbábonyi ügyben május 9-én hozott I. fokú ítélet abszurd…..
Idén április 21-én, vasárnap tartják az Élet Menetét. Néhány napja egy másik rendezvény plakátja is feltűnt szélsőjobbos oldalakon, ami a II. Adj Gázt! Magyar Motoros Menetet hirdeti – ugyanerre a napra. Az El a kezekkel a hazánktól és a házunktól! szlogenű…..
Az egykori kettéosztott Németország keleti felének, az NDK-nak a hivatalos megnevezésében szerepelt a "demokratikus" kifejezés, holott az országnak sokkal kevesebb köze volt a demokráciához mint a nyugati szomszédjának. Észak és Dél-Korea tekintetében még manapság is ez a helyzet.…..
A Kossuth Rádió december huszonvalahányadikán sugárzott 180 perc című műsorában Orbán Viktor elsősorban a felsőoktatással kapcsolatos gondolatait osztotta meg a nagyérdeművel, néhány mondat erejéig azonban eltért a fő csapásiránytól: Magyarország legtöbb gazdasági…..
kommenter 2013.01.17 18:22:00
@Lencsés István: Tisztelt Uram! 1. Ön senkit se oktasson ki helyesírásból. Ezt a kommentjét egyesre értékelem ebből a szempontból. Maradjunk ennyiben. Ha kétségei lennének, olvassa vissza a sajátját. 2. Ön vagy nem ebben az országban él, vagy ha igen, akkor egy zárt kis világban, ahonnan a Magyar emberek gondjai nem látszanak. 3. Ön olyan körülmények között élhet (a 10 fokot nem hiszem el), ahol megteheti, hogy nem foglalkozik másokkal, élnek-e, vagy halnak. Nem szeretném minden pontját egyenként megcáfolni, mert nincs értelme fanatikussal vitatkoznom. Ön vagy egy fidesz-droid (igen léteznek ilyenek, Ön erre jó példa) , vagy a fidesz jó megfizeti azért, hogy netto hülyeségeket posztoljon. 4. Ön nem normális.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
kommenter 2012.11.17 20:04:15
@shaw_2012: Meg ha a karácsonyi roham kellős közepén minden pénztáros egyszerre felállna és kimenne a hiper elé : "mostantól oldják meg a fejesek" kiáltással....elgondolkodnának ott fenn az elefántcsont-toronyban, hogy kellett-e leszarni a dolgozókat. CSAK EZ A BIRKA NÉP KÉPTELEN ERRE...INKÁBB SZOPIK ÉS/VAGY ÉHEN DÖGLIK. MEG IS ÉRDEMLIK.
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..
kommenter 2012.11.17 19:50:00
@wmiki: Kedves "húsevőket ostorozó idegen" Ha neked jobban esik 50dkg párolt répa, mint egy félkilós steak, az legyen a te magánügyed....jó? De ne állatkínzózd le a másképp gondolkodókat. Tőlem eheted a zöldségeidet saját meggyőződésedből. Minket meg hagyj békén, mi sem brekegünk bele abba, hogy te mit eszel. És nem minősítünk ezért répa-kínzónak. Egyébként meg a hentesnél megvett hús már halott hús. A megevése hogy is számíthat a te érvelésed szerint állatkínzásnak? Nem élve esszük meg???!!! Gondolkozz, mielőtt hülyeséget írkálsz.
Az origo információi szerint a magyar bankok egy része, idézem, „a kormánnyal való együttműködés szorosabbra fűzését akarja elérni, és kezdeményezné a bankszövetség és a kormány közötti, tavaly decemberben kötött paktum megerősítését, illetve újrakötését”. Ez…..
kommenter 2012.11.01 19:22:40
@igazi fabius: A hiány mértéke egy olyan fiktív adat, amit a mindenkori kormány a saját szája íze szerint manipulál. Szarok a hiányra...háromszor annyit dolgozok mint tíz éve és vásárlóerő-paritáson számítva tizedannyit keresek, mint tíz éve. Ezt az országot egy félhülye könyvelő is jobban igazgatná, mint a "KEDVES VEZETŐ" és sleppje. Én még itthon vagyok, de ha ez így megy, a gyomrom korgásának engedelmeskednem kellesz és oda megyek, ahol salátamosásból is jobban megélek, mint itt. Pedig kölcsön-pénzből csináltam vállalkozást olyan szakmában, ami eddig jól ment. De most semmi nem megy. Ez a kormány kinyírta az emberek vásárlóerejét, tönkretéve ezzel a kisvállalkozásokat is. És sokan ezt így gondolják. Tehát a makrogazdasági adatokkal nem megyek semmire. Ami meg egyébként nem elsősorban a törlesztéstől függ, hanem a HUF-EUR és a HUF-CHF árfolyamtól. Csodálom, hogy Magyarországon még van FIDESZ-szavazójelölt...lehet, hogy ez csak a kormány-közeli közvélemény-kutatók szerint van így? ÉN VISZONT BIZTOS VAGYOK EBBEN!!!!
kommenter 2012.11.01 19:37:48
@sárká@sárkányfő: Valószínűleg Te is meggondolnád a szavaidat, ha a Te Édesanyád fagyoskodna egy lakásban, a visszatörölt rokkant-nyugdíja miatt. Fűtés-gyógyszer-kaja nélkül. Orbán magára hagyott sok tízezer embert, akik éhen fognak halni(megfagyni) miatta. Ez viszont nem gyilkosság, hanem népírtás.....és ehhez nem kell Jobbikosnak lenni, hogy megértsd.
kommenter 2012.11.01 19:48:11
@Nagu: Csak ezt nem sokan tudják. Legyintenek, biztos csak egy új összeesküvés-elmélet. Kár. Pedig szóról-szóra igaz.
Mivel nagyban folyik a választási rendszer barkácsolása, a lego technik állami szinten úgy döntöttünk, a Kettős Mérce is beállhat az ötletelésbe. Volt már magányos gondolatod éjjeli órán? Jutott eszedbe valami világmegváltó ötlet a slozin arról hogy lehetne tökéletes,…..
kommenter 2012.10.31 18:03:47
@fefe79: Szerintem itt nem lesz választás 2014-ben.
Viktorunk elintéz valami országos zavargást, kihirdeti a rendkívüli állapotot (örök időkre) és mi meg mehetünk a sóhivatalba panaszkodni. Meg sem meri kockáztatni, hogy leváltsák. Ahhoz túl hatalommániás és paranoid.
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
kommenter 2012.10.05 17:33:42
@AntiKorrupt: Pont ma reggel egy szintén vállalkozó barátom újságolta nekem ezt a pontot. Rögtön elröhögtem magam ezen a marhaságon. Ez csak akkor érne bármit is, ha a pénztárgéphez kapcsolt kamera és mikrofon együtt dolgozna. (persze nem akarok ötleteteket adni Kusza Szem-nek) Nézné azt, hogy a betévedt vevő amikor pénzt ad át, akkor be van-e ütve a kasszába. De ez meg igen meredek lenne egy "demokráciában"-persze az itt már rég nincs-. Ez csak arról szól, hogy egy haveri cég megkapja majd a sok-sok millárdos fejlesztést. Pl: Simicska-FIDESZ-Zrt, házi-Őfőoligarchájának valamelyik cége. Remélem az így elsíbolt adó-milliárdokat kemoterápiára költi majd. Ennyire gusztustalan bandát még valami elcseszett banánköztársaságban sem lehet találni.
Élelmiszer felhalmozása: Megfelelő mennyiségű élelmiszer nélkül gyorsan végetérhet a túlélésünkért folytatott küzdelem. Alapvető élelmiszereket (liszt, rizs, bab stb.) nem nehéz tárolni nagyobb mennyiségben sem és néhány óra alatt hetekre elgendő mennyiséget tehetünk el…..
Michael Knight Mekk Elekek 2012.08.14 13:58:53
Történt pedig, hogy Matolcsy György IQ-vizsgálatra ment. A vizsgálatot követően kérdezte tőle a miniszterelnök, hogy mégis mi lett az eredmény. Mire Matolcsy: "Hál' istennek, negatív..."Nem is értem, miért jutott eszembe ez a vicc-átirat éppen ma, amikor napvilágot láttak a…..
kommenter 2012.08.14 16:50:59
@bőrmók: Mér' ? Van még mihez hozzányúlni? Demokrácia itt már egy ideje nincs, csak az átlagember mindennapjaiba még nem gyűrűzött be a hiánya.
kommenter 2012.08.14 16:57:12
@ob.szerver: Ráadásul a makro-adatokat sem megenni nem lehet, sem fűteni velük. Mégha igazak is lennének.
kommenter 2012.08.14 17:15:12
@3dent: A legfejlettebb országok is lefelé mennek (persze papíron nem, csak a gyakorlatban), mi ugyan mitől mennénk fölfelé? A megtakarításokból? Ha egyáltalán vannak ilyenek, azok egy szűk réteget érintenek. A gazdagok megtakarítanak, mert van miből. A többi éhen dögölhet. PL. a pártízezer milliomos megtakarít néhány tízmilliárdot, a többi tízmillió semmit. A statisztika azt hozza ki, hogy nőtt a megtakarítás. Lényeg, hogy a fasz melyik oldalán vagy.
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
kommenter 2012.05.24 23:04:02
@kommenter: Egy tizenévesen "becsúszott" gyereket nem kéne a tizenéves "szülei" nyakába varrni. Szerencsétlennek egysszerűbb, ha meg sem születik. Most mé'... nem??
Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az…..
kommenter 2012.05.24 22:54:22
@djukel: Az pont nem...de a pénz és a hatalom szeretete az igen.
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
kommenter 2012.04.22 12:27:47
@Fufo: Miii?? Nem tudod? Pl: töménytelen mennyiségű ivóvíz és az összeurópai átlagot több, mint háromszorosan meghaladó termőföld rétegvastagság. Na ezek a zsidóknak nincsenek. A jövő háborúi viszont ezekről a kincskről fognak szólni. Az aranyat, gyémántot, meg az olajat ugyanis NEM LEHET MEGENNI-MEGINNI.
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
kommenter 2012.03.13 19:58:59
@raszputyin1: Igazad van, de én fűznék hozzá. A "megélhetési bűnözés"-sel, mint kifejezéssel sem értek egyet, mert nem kellene, hogy legyen. De tegyük fel, hogy van. A "megélhetési bűnöző" ellop 3 kiflit és még a boltban felfalja, mert éhes. A cigányok piát, cigit és édességet lopnak. A "megélhetési bűnöző" elemel egy tárcát, de nem csonkítja-kínozza-öli meg a tárca tulajdonosát. A cigányok igen. A "megélhetési bűnöző" összeszed az erdőben egy ölnyi száraz fát, hogy fűtsön. A cigány komlpett erdőket vág ki derékban és eladja. És még hosszú a lista....
Vastagbőr Mondd meg nekik, Peti! 2011.12.05 09:01:00
Aki ismer, jól tudja, hogy sokszor nem is a dolgok maguk - hisz itt Abszurdisztánban, pláne egy közéleti blog írójaként már kevés történés tud meglepni -, hanem a hozzájuk, melléjük, köréjük, mögéjük fűzött idióta nyilatkozatok lépik át az ingerküszöbömet.…..
kommenter 2011.12.05 18:34:02
@Kőmíves Kelemen: Kedves kúrmányunknak nincs is renoméja. Sosem volt. A friss diplomás első-munkahelyes narancsevők (FIDESZ-alapítók) már rég eladták.
kommenter 2011.12.05 18:35:38
@immortalis: Azt kellet volna....ma hős lennél és a történelem könyvek kedvenc figurája.
kommenter 2011.12.05 18:37:35
@kommenter: Illetve nem lennél hős, mert akkor ez a diktatúra létre sem jön.
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
kommenter 2011.10.29 22:26:18
@Démonmac1:Tudod te, mi az hogy náci?!!....hülyegyerek.
De valószínűleg cigányt is max képeskönyvben láttál, te fasz troll.
Élnél Borsodban nap-mint-nap és megtudnád, miről beszél Vona. Addig kussolj a III.-ker-ben.
Praxis Nevetés a rendelőben 2011.09.12 06:00:00
Sziasztok!   Lányomnak egy fenyőfa tüskét a szél a szemébe fújt.Mivel egy óra múlva sem tudta kikönnyezni csak a fájdalomtól sírt irány a János szemészeti rendelője 1/4 4-kor meg is érkeztünk.A váróban kb.15 beteg várakozott.Az nővérkének elmondtam jövetelem célját…..
kommenter 2011.09.12 19:09:33
@Irkutszk: Köszi a visszafogott választ....nekem az írás közben dagadt a fejem.
Mindegy, hogy hová viszem a szerencsétlen gyereket, mert a basáskodó (ÉN VAGYOK AZ ORVOS..BAZMEG), beleszarok hozzáállás minden osztályon tapasztalható kis hazánkban.
kommenter 2011.09.12 19:39:08
@tódór piroska: Igazad van, én csak a posztoló sztoriját fordítottam magamra.
Ha az én gyerekem vérző szemmel sír az ölemben, valószínűleg nem ülök 4 órát a váróban, belülről vihorászást hallva, hanem tőből beszakítva az ajtót magyarázom el a dokinak, hogy miért is vagyunk itt.
És igen...örülök, hogy a TB-járulékom engem nem szolgál.
De ha egyszer oda jutok, akkor igenis kapjam meg az ellátást, akkor amikor kell, nem akkor, amikor a doki befejezte a röhögést, meg a kávézást.
kommenter 2011.09.12 19:48:42
@qbr: Üdv!
Ne irigyelj, mert nem tudod mennyi munka és hitel van mögötte és még nem biztos, hogy megéri. Itt arról van szó hogy egy asszisztens nem tudja időben eldönteni, hogy ki vár szemüvegre és ki vár sürgősségi ellátásra. Sok ismerősöm dolgozik az EÜ-ben és csak a felelőtlen pazarlásról beszélnek. PL: azért nincs pénz orvosra, mert télen a 70 fokos radiátor melegét ki kell engedni az ablakon. Különben a kórteremben 40 fok lenne. Ezeket a kiadásokat kellene optimalizálni és lenne pénz orvosra-nővérre.