Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilrajongo.blog.hu

188 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt gondoltad, hogy a hajtogatható telefonok között már nincs új, amit mutatni lehetne, nézd meg a Huawei legújabb termékét! A Mate XT ugyanis háromfelé hajtható, így teljesen kinyitva valóban képes helyettesíteni egy nagyobb táblagépet. A hajtogatható telefonok piacán a Samsung nemrégiben…..
Az Apple bemutatta a legújabb iPhone modelleket, amelyek az iPhone 16 sorozatot alkotják az iPhone 16-ot, az iPhone 16 Plus-t, az iPhone 16 Pro-t és az iPhone 16 Pro Max-ot. A legfontosabb újdonságok közé tartozik a jelentős kijelzőméret-növekedés, különösen a Pro modellek esetében. Ezek a…..
A Motorola Edge 50 Ultra műbőr vagy szokatlan módon fa borítással érkezik. A Motorola Edge 50 Pro közelmúltban végzett tesztje után most a legjobban felszerelt Motorola Edge 50 sorozat kisebbik változata.  Első pillantásra nem látszik jelentős eltérés a korábbi modellhez képest. Az Edge 50 Ultra…..
Jelenleg is létezik egy fúziós erőmű, amely végtelen energiát biztosít, de sajnos nem tudjuk ezt teljes mértékben kihasználni – ez pedig a Nap. Most képzeljük el, hogy minden eszközt el tudunk látni olyan bevonattal, amely napelemként működik! A képzelet és a valóság közötti határ már átjárható,…..
Ez az okostelefon 5,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1440 × 720 pixel, és IPS technológiát alkalmaz. A belső hardver része egy 8 magos MediaTek MT6762 (Helio P22) processzor, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely. Két hátlapi kamerája van: egy 16 megapixeles és egy 0,3…..
Az Apple telefonjai már a megjelenésük óta hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ez ma sincs másként. Az almás telefonokat nem csupán a felhasználók, hanem a technikai szakemberek is elismerik, mert egyesítik az egyedi design elemeket, a csúcsminőségű teljesítményt.  Az Apple által fejlesztett…..
Logikus döntésnek tűnik, hogy a 6,8 hüvelykes teljes HD kijelzőt, a Qualcomm processzort, az 5500 mAh-s akkumulátort, a 65/15 wattos vezetékes/vezeték nélküli töltést, valamint az 50 + 32 + 13 megapixeles normál, zoom és ultra-széles látószögű kamerákat egy hagyományosabb dizájnú készülékházba…..
A szöveg kicsit összezavaró lehet, főleg amikor egyes készülékek különböző neveken és variációkban jelennek meg. A Lenovo K12 és K12 Pro esetében még bonyolultabb a helyzet. A K12 és a K12 Pro most jelentek meg Kínában, de az ottani K12 egyes piacokon a Motorola Moto E7 Plus néven fut. Azonban a…..
A modellek dizájnja nem különbözik jelentősen, és méretben is csak két változat lesz elérhető egy 47 mm-es és egy 51 mm-es. A harmadik változat a Solar Edition lesz, amely beépített napelemmel akár heteken át működhet töltés nélkül. A Fenix 8 modellek külső megjelenése szinte azonos a Fenix 7…..
A csomagolás változatlan maradt a dobozban található a fali adapter, az USB-A végű Type-C töltőkábel és a védőtok. A készülék bal oldalán két nanoSIM vagy egy nanoSIM és egy microSD kártya helyezhető el. A keret és a hátlap egyaránt műanyagból készült, így a 161,1 x 75 x 7,6 milliméteres telefon…..
A dél-koreaiak már egy évtizede fektették le az androidos csúcsmobiljaik alapjait. Bár az első Galaxy S bemutatásakor még közel sem volt ennyire egyértelmű, hogy az iOS-en kívül alig marad versenytársa. A névben van némi trükközés: ahogy a versenytársak ugrásszerűen bánnak a számozással, úgy a…..
A fejlődő piacokon népszerű Tecno idén júniusban mutatkozott be a magyar piacon a Spark 20-as szériával. Ez a sorozat költséghatékony alternatívát kínál belépő szintű felhasználóknak, vonzó dizájnnal, bőrhatású hátsó borítással, kellemes színekkel, ujjlenyomat-olvasóval és a kategória átlagánál…..
A Samsung Galaxy A15 széria új generációja készül, és az alapmodell már átesett a Geekbench teljesítménytesztjén is. A Galaxy A16 5G először a MediaTek 6300-as lapkájával és 6 GB rendszermemóriával szerepelt a teszten, most pedig újra megmérettette magát, ezúttal 4 GB RAM-mal és Exynos 1330-as…..
A kínai gyártók nagy lépést tettek a mobilpiacon, amikor elindították ár/érték arányban versenyképes almárkáikat. A Xiaomi esetében a Poco márka még a Redmi sorozatnál is jobban teljesít. A Pocophone F1 annyira emlékezetes bemutatkozás volt, hogy azóta is évről évre várjuk az F-széria új modelljeit.…..
A Honor nyáron mutatta be Európában a 200-as sorozatot, míg Kínában már májusban piacra dobta. A távol-keleti piacon a készülékfrissítési ciklus sokkal gyorsabb, így mire Európába megérkezett a Honor 200 és 200 Pro, Kína már a 300-as telefonok megjelenésére készült. Azonban a rövid időköz miatt…..
Bár még több mint egy hónap van hátra a megjelenésig, már most rengeteget tudunk az Apple idei csúcskategóriás készülékeiről, annak ellenére, hogy a vállalat igyekszik titokban tartani az információkat. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Apple idén várhatóan négy új készüléket mutat be, így…..
Közel egy éve mutatta be a HMD Global a Nokia 2660 Flipet, egy klasszikus nyomógombos kagylótelefont, amelyről akkor azt írtuk, hogy főként az idősebb felhasználókat célozza. Nem tévedtünk, hiszen a hallókészülék-kompatibilitása (HAC), a nagy gombjai és a telefont órává alakító dokkolója miatt…..
Bár ez szubjektív, szerintem a készülék megjelenését nem érheti kritika: az iPhone-okra emlékeztető ház széles oldalakkal (162,9 mm x 74,5 mm x 7,48 mm, 179 g) és formás kijelzővel, valamint figyelemfelkeltő hátlappal, ahol a hátsó kamerasziget nagyon feltűnő. Az már más kérdés, hogy az almás…..
Ez nem kis dolog a mai világban, ahol két méternél távolabbról minden telefon ugyanolyannak tűnik. De a Neo Reloaded nem ilyen: nemcsak, hogy a dizájnja nem hasonlít sem az iPhone-ra, sem a Galaxy S8-ra, hanem egyedülálló módon osztott hátlappal rendelkezik, ami szinte teljesen személyre…..
A rádiótelefonok története a második világháborúig nyúlik vissza, amikor a hadsereg rádióhullámokon alapuló telefonos kapcsolatokat kezdett alkalmazni. A bázisállomások technológiáját 1947-ben dolgozták ki az Amerikai Egyesült Államokban lévő Bell Laboratórium mérnökei. Az első generációs…..
Az okostelefonok világa könnyen magával ragadhatja még a legelszántabb ellenzőket is. Az élet gyakran egyszerűbb és kényelmesebb velük, a problémákat pedig gyorsabban lehet megoldani. Ezért nem meglepő, hogy néhányan túlzásba viszik a használatukat, és az időt, amit a képernyő előtt töltenek, már…..
Régen találkoztunk olyan készülékkel, amelyet kifejezetten flagship killerként mutattak be, ezért érthető, hogy magasak az elvárások. Az utóbbi időben több csúcskategóriás, de elérhető árú készüléket is teszteltünk, így van miből válogatni. Szerencsére a Realme GT sem okoz csalódást. A…..
Az Oppo következő csúcskészüléke, a Find X3 Pro, március 11-én érkezik piacra, és 1000 euró feletti ára igazi csúcskategóriát képvisel. A készülék 6,7 hüvelykes QHD+ felbontású HDR10+ támogatású AMOLED kijelzővel rendelkezik, melyen beépített ujjlenyomat-olvasó is található. A WinFuture friss…..
A Huawei először mutatott be Ultra verziójú készüléket a Pura sorozatban, amely korábban P-sorozat néven volt ismert. A Pura 70 Ultra specifikációi megegyeznek a Pura 70 Pro+-éval, de kapott egy nagyobb, 5200 mAh-s akkumulátort. Emellett képes kommunikálni a BeiDou és Tiantong rendszereken…..
Két év inflációs sokk után a mobiltelefon árak kezdnek normalizálódni. Bár az alsó-középkategória ára 60 ezerről 80-90 ezer forintra emelkedett, és aligha fog visszatérni a korábbi szintre, remélhetőleg a lakossági bevételek növekedése csökkenti az új árhatárok okozta terheket. Ez azt jelenti,…..