Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speirs

0 bejegyzést írt és 390 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén rendezték meg Days Of The Dead című horror-összejövetelt Atlantában, ahol nagy horrorrajongó lévén Phil Anselmo Down-énekes is megjelent. A bulin nem csak horror volt, hanem karakoezás is, ezen Anselmo is előadta (elég horror módon) a Smiths How Soon Is Now című dalát, majd a The A League…..
Igen, van ilyen, a Borsban leltük a sztorit, miszerint Szentpéteri Eszter, a HírTV majd a köztévé híradósa 2012-ben ráfeküdt a vasakra, és ennek eredménye a fenti alak. Az exhíradós tavaly már versenyen is indult, és hatodik lett...
A Lángoló történetében először szétválasztottuk az éves listákat. Lesz külön metál, illetve nem metál, ráadásul egyiknél sem állítottunk fel sorrendet, hanem egyszerűen megmondjuk, hogy mi volt a legjobb 25 nem magyar metál és nem metál album az idén. Alább a nagyra hízott metálos lista, mindegyik…..
speirs 2015.12.28 19:08:30
Kezd a kedvenc network tévém lenni a kis nyomorult, nem viccelek. ..
speirs 2015.12.27 21:35:35
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
speirs 2015.12.19 08:37:00
@CheetaRabbit5: biztos válságtanácskozás lesz, mert egy bugris máshova viszi a havi 1500 forintját. vegyél gyorsan ákos cd-t is, te bolsevik majom
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
  A The Atlantic szavaztatta meg olvasóit egy többfordulós, igen nemes vetélkedés során, melyben azt szerette volna megtudni, hogy ki a legótvarabb gennyláda a tévében, az a szereplő, akinek nincs visszaút, akiben semmi emberség, megmentendő jóság nem lapul, mint mondjuk Darth…..
speirs 2015.12.07 18:59:37
Még meg sem száradtak a zombibéldarabok Rick fején, máris forog a másik zombis AMC-sorozat, a Fear The Walking Dead, amiben a járvány kitörésének napjait, a "mi az isten van itt?"-káosz zavarát és két család történetét állítja középpontba az alkotógárda. Nálunk is volt,…..
Nagy Katalin a neve, és a Csillagvirág klinika új rezidensét alakítja a TV2 napi szappanoperájában, Dr. Kincses Patríciát, aki céltudatos fiatal lány, aki tisztában van a képességeivel és nem jön zavarba. A kórház újoncaként sem kell majd félteni, magabiztosan hajt rá az…..
speirs 2015.11.26 17:43:00
@Cső Béla: megjött ser Balfasz, a pornós fejű nővérkék lovagja.
speirs 2015.11.26 17:43:55
@Neocon: ami mindenkinek világos is volt, már aki meghaladja egy zöld szemesostoros szellemi színvonalát.
Az utóbbi években nagy divat lett a zenekarok körében hogy a korábbi, a nagy sikereket meghozó lemezeiket az adott évfordulókor megturnéztatják és az egészet végignyomják. A Korn azonos című első lemeze 1994-ben jelent meg, így a zenekar is belevágott ebbe a retropartyba és…..
speirs 2015.11.12 18:06:16
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
speirs 2015.11.06 06:32:11
@­DezInf: MTVAnál dolgozol, te szerencsétlen. rádszóltak, hogy gyere ide mosdatni?
Azt írja a Bors, hogy Simicska Lajos miatt vannak beszarva a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának szereplői, akik jobban tartanak a nadrágtartós oligarchától, mint az Iszlám Állam öngyilkos merénylőitől. Az van ugyanis, hogy a sorozat gyártója Simicska cégén, a Hung-Ister Zrt-n…..
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
speirs 2015.10.29 06:20:52
@enzo23: ahogy egyszer régen egy kommentelő helyesen rávilágított: ha Daryl meghal, a Dél újra fellázad.
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
Hoppá, az Észbontókban is látható lesz Pumped Gabó, az ember, aki megtestesít mindent, ami miatt csak félve merünk abba belegondolni, hogy ez ő generációja is felnő egyszer. Az Indexvideó csinált belőle sztárt egycsapásra, de ügyesen él a semmiből jött hírnévvel: szerepelt a…..
speirs 2015.10.15 07:13:24
@játccótér: képzeld, azok is tudták, akik 5nél több könyvet elolvastak életük során.
Az alábbiakban három metállemezről, egy lágy rockalbumról és egy electro pop szerű anyagról lesz szó. Megmondjuk milyen az új Tame Impala, az új Amorphis, az új Chris Cornell, az új Soilwork és az új Annihilator. Annyi poént lelövünk így előre, hogy el semmitől nem…..
comment:com A nap képe 2015.09.22 14:00:00
..
speirs 2015.09.22 20:45:22
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
speirs 2015.09.17 05:46:49
@penumbra1984: köszi élet császára, kellett, hogy kioszd az észt. most pedig ülj vissza a söröd fölé.
speirs 2015.09.17 05:49:40
@PtY: ezt a Targaryen leszármazott dolgot nem értem, hogy miért toljátok. Még ha igaz is lenne, ki hinné ezt el Westeroson?? Baromira nem néz ki Targaryennek, genetikai vizsgálat nincs, ennyi erővel bárki állíthatná magáról ezt.
Az van, hogy a The Walking Dead zombijai kezdenek markánsan megváltozni, illetve meg kell nekik, mert eltelt a sorozatban úgy 547 nap, és az nem megy, hogy pont olyanok az élőhalottak, mint amikor Rick felébredt a kómából. Greg Nicotero a The Hollywood Reporternek mondta el, hogy…..
A Bors szellőztette meg, hogy az Aktív műsorvezetője ugyan éppen szülési szabadságát tölti, de ha ismét munkára jelentkezik majd, lehet bajban lesz, ugyanis a Hajdú Péter cégének gyártásában készülő Aktív egyik műsorvezetői posztjára az a Kulcsár Edina kerülhet, akit…..
speirs 2015.08.22 08:41:01
@venszivar2: a jó kis proletár irigység
Szeptember 16-án még lesz egy Carbonfools-koncert a Budapest Parkban, de aztán bizonytalan ideig beszünteti a zenélést a zenekar. Azt írják közleményükben, hogy kicsit elfáradtak, szóval most inkább…..
speirs 2015.08.07 18:13:41
A CBS úgy döntött, nem kell nekik több CSI, de a sorozat kap egy kétórás tévéfilmet, hogy rendesen elbúcsúzhasson. Hogy aztán ki fog benne szerepelni, az kérdéses. Legutóbb éppen az első évad óta törzstag George Eads mondta be az unalmast a CBS felkérésére, amin csak az…..