Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Excelkezdő

191 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hulladáknaptár 9. SZUM   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Érettségi eredmények 4. Átlag   Ebben a feladatban egy iskola végzős osztályinak a 2021-es érettségin elért eredményeit kell feldolgozni táblázatkezelő programmal. Az adatok.txt állományban szerepelnek az iskola végzős osztályainak adatai. A forrásban látható, hogy az osztályok melyik…..
Hulladáknaptár 8. DARABHA   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Hulladáknaptár 7. FKERES   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Érettségi eredmények 3. Arány   Ebben a feladatban egy iskola végzős osztályinak a 2021-es érettségin elért eredményeit kell feldolgozni táblázatkezelő programmal. Az adatok.txt állományban szerepelnek az iskola végzős osztályainak adatai. A forrásban látható, hogy az osztályok melyik…..
Hulladáknaptár 6. HÉT.NAPJA   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Hulladáknaptár 5. DÁTUM   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Érettségi eredmények 2. SZUM   Ebben a feladatban egy iskola végzős osztályinak a 2021-es érettségin elért eredményeit kell feldolgozni táblázatkezelő programmal. Az adatok.txt állományban szerepelnek az iskola végzős osztályainak adatai. A forrásban látható, hogy az osztályok melyik osztályzatból…..
Hulladáknaptár 3-4. Adatbevitel   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Hulladáknaptár 2. Beszúrás   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
Érettségi eredmények 1. Beolvasás   Ebben a feladatban egy iskola végzős osztályinak a 2021-es érettségin elért eredményeit kell feldolgozni táblázatkezelő programmal. Az adatok.txt állományban szerepelnek az iskola végzős osztályainak adatai. A forrásban látható, hogy az osztályok melyik…..
Hulladáknaptár 1. Adatbeolvasás   Az üdülőtulajdonosok csak nyári időszakban szokták kérni a hulladékedények rendszeres ürítését. A nyári hónapokra (június, július és augusztus) előre elkészíthető a heti szállítási napok ismeretében a szoltáltatás költsége a szezonra.  A kukanapok.txt állományban…..
E-bike kölcsönző 7. Nyomtatás   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt rendelkezésre. A…..
Kerékpárverseny 12. Színezés   A Transcontinental Race (TCR) egy állóképességet tesztelő kerékpárverseny. A verseny célja az Európát átszelő legalább 4000 km-es táv teljesítése legfeljebb két hét alatt. Minden versenyző csak magára számíthat, nincs segítsége, tehát mindent magával kell vinnie,…..
E-bike kölcsönző 6. Diagram   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt rendelkezésre. A…..
E-bike kölcsönző 5. Formázás   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt rendelkezésre. A…..
Kerékpárverseny 11. SZUMHATÖBB   A Transcontinental Race (TCR) egy állóképességet tesztelő kerékpárverseny. A verseny célja az Európát átszelő legalább 4000 km-es táv teljesítése legfeljebb két hét alatt. Minden versenyző csak magára számíthat, nincs segítsége, tehát mindent magával kell vinnie,…..
E-bike kölcsönző 4. SZUMHATÖBB, DARABHATÖBB   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt…..
E-bike kölcsönző 3. DARABHA   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt rendelkezésre. A…..
Kerékpárverseny 10. Formázás   A Transcontinental Race (TCR) egy állóképességet tesztelő kerékpárverseny. A verseny célja az Európát átszelő legalább 4000 km-es táv teljesítése legfeljebb két hét alatt. Minden versenyző csak magára számíthat, nincs segítsége, tehát mindent magával kell vinnie,…..
Excelkezdő E-bike kölcsönző 2. 2024.05.06 08:00:00
E-bike kölcsönző 2.   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt rendelkezésre. A…..
E-bike kölcsönző 1.   Egy kerékpáros túraszervező és kölcsönző vállalkozás elektromos kerékpárok kölcsönzésével bővítette szolgáltatásait a túrákon tapasztalható egyre nagyobb e-bike iránti igény miatt. Kezdetben 10 darab különböző típusú és felszereltségű e-bike állt rendelkezésre. A…..
Kerékpárverseny 9. HOL.VAN   A Transcontinental Race (TCR) egy állóképességet tesztelő kerékpárverseny. A verseny célja az Európát átszelő legalább 4000 km-es táv teljesítése legfeljebb két hét alatt. Minden versenyző csak magára számíthat, nincs segítsége, tehát mindent magával kell vinnie, amire…..
Excelkezdő Nappal 7. Diagram 2024.05.04 08:00:00
Nappal 7. Diagram   A napkelte és a napnyugta időpontja szabályozza napi ritmusunkat, tevékenységeinket. A napadatok.txt állományban rendelkezésre áll 2022 minden napjára a napfelkelte és a napnyugta időpontja az óraátállítás figyelembevételével  7. Készítsen vonaldiagramot a napkelte és a…..
Nappal 5. MAX, MIN, INDEX, HOL.VAN   A napkelte és a napnyugta időpontja szabályozza napi ritmusunkat, tevékenységeinket. A napadatok.txt állományban rendelkezésre áll 2022 minden napjára a napfelkelte és a napnyugta időpontja az óraátállítás figyelembevételével  A nyári napforduló napján a…..
Excelkezdő 2024.05.03 17:39:40
@Mesterséges Geci: Mindent elkövetek, hogy továbbítsam az illetékesek felé az észrevételét. Folyamatosan változtatják, magyarítják a függvények neveit. Türelmét kérem. Egyszer eljutnak a HOL.VAN függvényhez is.
Excelkezdő 2024.05.03 18:12:14
@Mesterséges Geci: ;-) Erre csak Petőfi Sándor: Pató Pál Úr című verséből idézve tudok válaszolni:

"Ej, ráérünk arra még!"