Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti Szaros

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megrökönyödve olvastam ma az Indexen, hogy a kormány azt tervezi, kilenc éves szerződést írat alá az orvosi egyetemet elvégzett rezidensekkel:"Hűségesküre kötelezné a gyakornoki képzésbe kerülő orvostanhallgatókat az egészségügyi tárca, írja a Népszabadság. A lap…..
Az iFixit gyorsan szétszedett egy iPod shuffle-t is, a gyártási azonosító tanúsága szerint a lejátszó gyári összeszerelése és a közérdeket szolgáló szétszedése között csupán kilenc nap telt el.A képen látható pénzérme méretében a magyar egyforintoshoz áll a…..
Anti Szaros 2009.03.14 21:48:37
@Tamas..:

A 300.000 litér... izé... fülesére gondolsz?? :-))

'Nekem a f@szom is nagyobb, így sosincs nálam!'
Fair Már megint a Pixmania... 2009.03.08 08:00:00
Volt már bejegyzés a Pixmania-ról, és bár azóta messze nem ők a legolcsóbbak, továbbra is tengernyi a panasz hozzájuk. Valóban ennyire maceráns a francia boltból rendelni? Zoltán szerintem bólogatna:Hogy jót szórakoznak-e rajta azt nem tudom...Kedves Mindenki! Én általában…..
Azért sok anyukában egy idő után felmegy a pumpa, ha a gyerekek olyan kérdésekkel zaklatják, hogy Superman miért nem találkozik soha Pókemberrel, és egyébként is akkor Pikachu megverné-e Rozsomákot. Maradj már csöndbe, nem is rá vagy dühös, csak szedned kell egy kis b-vitamint,…..
Szcientológus belső levelezőlista egyik mai üzenete:   Igen! Minden egy ötlettel kezdődik. Kezdődik??? Elkezdődik??? Elkezdődött??? Valami elkezdődött! De sajnos hogyha jobban megnézitek ezt a dolgot, azt hogy Clear bolygó, akkor láthatjátok, hogy ez egy lezáratlan folyamat.…..
Anti Szaros 2009.02.12 21:28:01
Csak emlegetni kellett. Svájci rendőrök Google Earth segítségével fedeztek fel egy masszív marihuánaültetvényt. Ráadásul tök véletlenül, mert igazából két fickó címét keresték, amikor egy kukoricaültetvény közepén kiszúrták a kéthektáros kenderparkot. Az eredmény 1,2…..
Anti Szaros 2009.02.02 20:49:03
@pihenő vándor: Te...

:-))
Amikor megláttam Budai Bernadett rosszullétének hírét az Index címlapján, rögtön kattintottam, mert kíváncsi voltam, hogy feltettek-e valamilyen videót vagy fényképet. Na nem azért, mert annyira meg akartam nézni, hanem mert nagyon érdekelt, hogy hogyan kezelik a…..
Anti Szaros 2009.02.01 17:13:20
@lgabor: :-))

o.v eltévedt intézeti kislányt vet oda a farkasoknak,
o.v spontán hány (a volt feleség és anya szórakoztatására)
o.v spontán nevetőgörcsöt kap a rendőrlátogatáson a kórházban,
o.v spontán elneveti magát a vonatszerencsétlenség tájékoztatóján
o.v belerúg a spontán elájuló szóvivőbe.
Mindig elismerésre késztet, ha valaki egy olyan ötlettel rukkol elő, ami mindenkinek szinte kiszúrja a szemét, csak éppen valahogy mégsem jut senkinek sem az eszébe. A feltöltött Youtube videókon már jó ideje kis kereteket helyezhetünk el, amelyekhez magyarázatokat fűzhetünk, de…..
Az Ftk. (Farkastörvénykönyv, teljes nevén 1990 évi DCLXVI. törvény a Budapesti Közállapotokról) egyik közismert része a 13. paragrafus, mely szerint nem lehet tiltott helyen megállni/várakozni, kivéve, ha a gépjárművezető munkaidejében vagyunk. Ennek a…..
Az alábbi, nem túl bonyolult munkajogi problémát az ónos esőre és a szmogriadóra tekintettel teszi közzé a Zugügyvéd.  Kedves Zugügyvéd!Kérem segítségét az alábbi problémában, amely – gondolom - nem egyedieset mostanában.Szerdán ónos eső esett, ami miatt én…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
Mostantól néhány kattintással a webről tudsz faxot küldeni, sőt saját telefonszámodon fogadni is tudod a neked küldött faxüzeneteket. Nem kell hozzá telefonvonal, faxkészülék, papír vagy toner sem, az Indafax a számítógépedről küldi el a kimenő faxaidat és tárolja,…..
„Édesem, hány N-(L-α-aszpartil)-L-fenil-alanin-1-metilészterrel kéred a kávét?”Nem minden, ami édes, természetes, mint a cukor.KORONÁSCUKOR„Édesem, hány β-D-fruktofuranozil-α-D-glükopiranoziddal kéred a kávét?”Nem minden, ami természetes,…..
Kérésre deleted... :-((..