Regisztráció Blogot indítok
Adatok
earlhickey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hétfői hírcsokor 2006.09.11 06:29:00
A Született feleségek legérdekesebb karakterét, a karót nyelt háziasszonyt, Breet alakító Marcia Cross terhes lett. A tévésorozat-szereplők esetében elég kényes pont ez, előfordult már az is, hogy valakit emiatt hirtelen kiírtak a történetből, de jelen esetben semmi ok az…..
comment:com Kényes téma az HBO-n 2006.05.17 09:47:00
Az HBO június 6-án újabb sorozattal örvendeztet minket: jön egy kisvárosi anyuka, aki férje halála után - jobb híján - marihuána dílerkedésből tartja el kis családját. Itthon a fű, meg minden ezzel kapcsolatos dolog azonnal kereplő ragadására és fütyölésre…..
Ha az emberre rátelefonálnak, hogy vállalja be egy most induló beszélgetős műsor vezetését, akkor nyilván az okoz először fejtörést, hogy kik legyenek a vendégek. A legjobb választás a főnökünk, kenyéradó gazdánk, akivel érdemes jóban lenni, aztán gondolom jönnek a…..
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..
Az még csak-csak, hogy Petőfi Sándor lenyomja a Született feleségeket és március 15-én csend van, áhítat, meg Kőszívű ember fiai, és ha szerencsénk van, hát harmincéves amerikai, kosztümös, kardozós-baszós filmeket nézhetünk talpig kokárdában, de azért az már tényleg…..