Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voltbalos

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen csodálatos az emberi test...manifesztál, olykor már-már önmegvalósít...Még jó, hogy jött a talpmasszőr és segített rájönni a nyilvánvalóra.  Amikor nőként egyedül botorkálsz a nagyvilágban, harcolsz a mindennapok mókuskerekében és próbálod legyűrni azt a…..
„Az e-cigaretta nem segít a daganatos betegeknek felhagyni a dohányzással, mert a használata által még inkább a nikotin foglyaivá válnak.„ Erőteljes egy mondat. Főleg ha körültekintünk, és azt látjuk az e-cigi ártalmasságáról vagy hasznosságáról még heves viták…..
voltbalos 2014.09.24 16:45:57
Kedves Angie!
Remélem sok-sok írásodban jelenik meg majd az e-cigi, egyéb összefüggésekben is! Ehhez nagy segítséget találsz a magyar e-cigisek honlapján, a
www.vaper.hu/ oldalon. Hidd el, ez a dolog az egészségmegőrzés szempontjából a 21. század egyik legjelentősebb ügye lesz. Nem véletlen, hogy bármely állam (hatalmas adókiesése), a gyógyszer- és a dohányipar mérhetetlen dühe (és lobbija) zúdul rá.

Félre ne értsd! Szíved joga a saját szájízed szerint (kiragadva negatívumokat) "tájékoztatni"! Ugyanakkor viszont nem kell őrizned a látszatát sem az objektivitásnak. Úgy egyszerűbb! :) Akkor viszont egyszerűbb átnevezni a blogot. (Meglehet, az kevesebb olvasót hoz.) A döntés a Tiéd. Üdvözlettel:
Egy 27 évnyi analóg dohányzást sutba dobó, 3 éve e-cigiző, aki ma tizedannyi légúti problémával sem küszködik
Győrben a polgármester munkatársának és sofőrjének anyja is trafikhoz jutott. A sofőr anyja rokkantnyugdíjas asszonyként két üzletet is kapott, ami szép munkabírásra utal. Nem tudjuk, hogy az ő "Nemzeti Dohányboltjuk" látható-e ezen a mai a győri képen. Így csak annyit…..
Az otthonából elmenekült ukrán elnök, Janukovics villáját birtokba vette "a nép", amelynek csípős nyelve el is nevezte a "Korrupció Múzeumának". Ilya Varlamov orosz fotós helyszínen készült képei magukért beszélnek. Mesélnek a döbbenetes, ordenáré, minden  jó ízléstől…..
Egy tanártól kaptuk ezt az emailt. HÁLAADÁS avagy miért vagyok én hálás a jelenlegi oktatásirányításnak Mindig, mindenhol csak azt olvasom, hogy a különböző iskoláknak miért nem tetszik a KLIK működése. Senki nem ír semmi konkrét információt, ezért én vállalkoztam rá,…..
Gyűlöletem kezdete a 90-es évek elejére datálható. Még javában uralkodott nagy, nemzeti Hóbaglyunk (Boross Péter), amikor ez a narancsszínű undormány már az ártatlan gyermekek felé is elkezdte nyújtogatni rettenetes csápjait. Általános iskolás voltam, de - talán kissé…..
voltbalos 2014.02.07 18:44:03
"Vak, ki nem látja, hogy szabadságharcos vezérünk kivezeti Magyarországot az EU-ból. Vak, ki nem látja, hogy Magyarország rohamosan távolodik Európától, politikai berendezkedésében, értékrendjében és most már gazdasági kötelékeiben is. Sok mindenért lehet bírálni az EU-t, de látnunk kell, hogy vezérünk elsősorban saját hatalma korlátait nem szíveli benne. Keletben látja a jövőt, mert keleten erős kezű határozott vezetőt, míg az EU-ban általa feleslegesnek vélt intézményes kontrolokkal terhelt, ezért örökös egyeztetésekre és kompromisszumokra kényszerülő, nehézkes, elöregedett és hanyatlásra ítélt rendszert lát. Azt hiszi, függetlenségünket (elsősorban persze saját korlátlan hatalmát) védi, amikor a Nyugat és a Kelet befolyásának "kiegyensúlyozása" jegyében – teljes energiafüggőségünk felkínálásával – Putyin karjaiba löki az országot. Lehet, hogy az EU által képviselt liberális demokrácia most éppen válságban van, de ennek a demokráciának éppen az a legszebb értéke, hogy minden válságából kigyógyult, megújult és végül mindig győzni tudott azon szörnyeteg rendszerek felett, amelyek a válságokra adott rossz válaszként születtek. 2004. május elseje az egyik legszebb nap volt életemben. Azt hittük István és Koppány harca végleg eldőlt, oda tartozunk, ahová ezer éve tartozni akarunk. Nem az EU-pénzeknek örültünk, hanem egy nyugatias értékrendnek, egy kultúrának, amire nagyon régen vágytunk. Alig 30 évvel ezelőtt legszebb álmainkban sem mertük remélni, hogy valaha a mienk is lehet, de 2004. május elsején a történelem kivételes ajándékaként a mienk is lett. Eltűntek nyugati határainkról a vas sorompók, van, ahol lassítani sem kell, csak egy tábla értesít az út mentén, hogy nagyobb, közös hazánk egy másik országában vagyunk már. Orbán hiszi, hogy csak tárgyalási pozícióit erősíti Brüsszellel, és nem veszi észre, hogy a Nyugat korábban erős kritikáinak elhalkulása nem az ő győzelme, hanem annak jele, hogy a Nyugat már lemondott rólunk, sorsunkra hagy. Ha a magyarok többsége ezt akarja, akkor ezt tudomásul veszik.

De tényleg ezt akarja a magyarok többsége?
A devizahitelesek megmentésének következő nagy problémája, hogy nincs olyan, hogy devizahiteles. Jobb híján szokás ezt a meghatározást alkalmazni a köznyelvben, mert ez a közös nagy kalap, mely alá befér mindenki, de valójában ahány devizahitel-adós, annyi élethelyzet,…..
voltbalos 2013.10.28 13:52:03
@KevinMulder:
Ja! :))) Akárhány se lett volna elég, hiszen önkormányzatok is felvették a gazdasági bizottság jóváhagyásával, ahol nem ritka a közgáz diploma. Amúgy meg bankemberek is elismerték már (név nélkül persze), hogy nagyon mellélőttek ezzel az üggyel.

Lássuk be végre:
1: Ez össztársadalmi ügy. Vak aki nem látja, hogy kevesebbe kerül az állami beavatkozás mintha 10ezer gyereket kellene állami gondozásba venni, és több 100ezer hajléktalant minimál szinten ellátni. (Ráadásul a bank akkor is becsődöl, mert rajta marad a sok értékesíthetetlen ingatlan.)

2:A bankok szemét módon viselkedtek (kivétel nélkül MINDEN devizahitelessel!), tehát most szopni kell, engem meg nem érdekel, hogy mennyi bónuszt fizettek ki.

3: A Ptk. idevonatkozó passzusait módosítani kell, hogy ez ne történhessen meg még egyszer.

4: A jövőben a Pszáf-nak nagyon komolyan foglalkozni kell a dolgával, politikától függetlenül.

5:A joggyakorlatban be kell vezetni a "precedens" intézményét. Ha egy szerződés (vagy annak valamely része) semmis, akkor minden ugyanolyan az.
(Istenem mennyit csökkenne a bíróságok túlterheltsége!)

Végül: Elfogult vagyok, mert VAN ilyen hitelem! Ugyanakkor piacpárti vagyok. Talán pont ezért vagyok ilyen dühös. Itt a nyugati határ mellett sokan Ausztriában vettek fel CHF-hitelt. Mosolyognak, mert összességében a válság kezdete óta CSÖKKENT a törlesztőjük.

Majd ha valaki elmagyarázza nekem EZT (nem mintha kéne, mert látom a különbséget a bankok viselkedése közt) akkor majd elfogadom, hogy "így jártam". Addig azonban foggal körömmel tudatom mindenkivel, hogy Mo.-on igenis rablás amit a bankok csináltak(-nak)!!!
voltbalos 2013.10.28 14:11:41
@MemeMaker:
Kedves hozzászoló! Velem vitatkozhatsz, de nem vagyunk egy súlycsoport, ebben Te vagy az ász. Én csak azt szeretném megkérdezni, ha ez ilyen bonyolult, akkor:

1: Mari néni és Józsi bácsi a tsz-ből vehet-e fel hitelt? Ha nem, akkor az hátrányos megkülönböztetés?

2:A világban, amelyet állítólag a hitel mozgat hányan vesznek fel hitelt az általad említett fogalmak ismerete nélkül? Mind bebukják a hitelüket?

Azok közül, akik ismerik e fogalmakat még soha senki sem bukta a hitelét?

3: Hány C-fokosnak kell lenni a Giulini-sor elejének ha 15-30 mikronos hidrátot (aluminium-oxid) szeretnénk gyártani?

Csak arra szerettem volna rámutatni immáron másodszor, hogy a (finoman szólva) NEM KORREKT viselkedést hogyan védi ki a tudás? Hogyan magyarázod, hogy a többi európai országban ahol volt CHF-hitel nincs ilyen botrány? Hogyan magyarázod az ott csökkenő itt duplázódó kamatot?

S a többi disznóságot?
voltbalos 2013.10.29 13:58:00
@MemeMaker:
Szia!
Akkor bocsáss meg, TÉNYLEG így van! :)
Sorry! :)