Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fordfairlane

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Hihetetlen, mennyire fafejű, bigott, szűk látókörű idóták ülnek az amerikai PTC, azaz Parents Television Council (szülők tévétanácsa) nevű szervezetben. Nem elég, hogy a televízióban minden olyan jelenetet betiltanának, amiben meztelen női és férfitest látható (akár csak…..
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
fordfairlane 2011.08.24 14:44:53
@pvissza: hehehehe, pontosan ugyanígy történt velem is. előző este tv-ben áldokumentumfilm, beszoptam az egészet, másnap meg a film. hát, működött! :)
Forrong a techvilág, mert lekapcsolták az internetet Egyiptomban. Az avítt, dohos diktatúra kétségbeesett elfojtási kísérleteinek ez az állomása valóban nem jelentéktelen pillanat, már csak azért sem, mert a világ még soha korábban nem látott olyat, hogy egy országban egyszerűen…..
fordfairlane 2011.01.31 10:42:50
Critical Miss Latin ország vagyunk 2010.11.29 07:16:00
Más magyarázatot nem tudok arra kitalálni, hogy mennyit képes késni a magyar. Olyan úrias tempóban élünk, mintha nem lenne a világon semmi dolgunk, minthogy lecsöngessünk Jean-nak.Kérdem én, miért jó, ha a korábban itt már megénekelt hat órára meghirdetett Ízakadémia csak fél…..
Irrumatio Gumicsizma 2010.08.26 07:53:00
 Nagy általánosságban elmondható, hogy gumicsizmát elsősorban a vidéki parasztok hordanak. A gumicsizma, vagy más néven mezőgazdasági tornacipő, fekete vagy fehér színben készül, a felhasználási módtól függően. Anyaga, mint azt a neve is mutatja, gumi. Jellemzően…..
fordfairlane 2010.09.14 10:59:26
Talán már sokakhoz eljutott a hír, hogy a VHK szigetes visszatérése rendkívüli módon balul sült el, ugyanis nemhogy lekeverték a zenekart, hanem egyenesen kikapcsolták a keverőpultot, így csupán a színpadon lévő alapokból lehetett némiképpen hallani a koncertet. A Sziget…..
fordfairlane 2010.08.17 10:34:19
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
fordfairlane 2010.06.21 12:02:19
@Pitypalatty úrfi: hasonlóak az én reakcióim is :)
A PPO-botrány egyik kulcskérdése, hogy értesítette-e a netes kereskedő cég az ügyfeleit, hogy addig ingyenes szolgáltatása 2009 novemberétől fizetős, és aki 2009 végéig nem száll ki, annak minimum 2490 forintot levesznek a számlájáról. Ádám friss levele azonban egy új vonalat…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
A napi sajtó évek óta közvetíti élő egyenesben a hanglemezkiadók haláltusáját. Ezekből a tudósításokból gyakran úgy tűnik fel, hogy valami nagyon jelentős, fontos iparág került veszélybe – más üzletekkel tizedennyit sem foglalkozunk. A lemezkiadókat a másik oldalról…..