Regisztráció Blogot indítok
Adatok
természetes alapú logaritmus

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thiago Motta egyik képviselője, Alessandro Canovi nemrégiben a Rai 2 műsorában nyilatkozott az okokról, amiért a brazil gyökerekkel rendelkező egykori játékos a Juventus padját választotta. „Thiago nagyon jól alkalmazkodik a Juventusszal indított munkához, nagyon boldog, hogy olyan klubnál lehet,…..
természetes alapú logaritmus 2024.07.16 22:55:51
@gomorra21:
Megváltozik a BL. Nem lesznek csoportok. És nem lesz EL-be átkerülés se.
Giorgio Chiellini nemrégiben a Sky Sport Italia műsorában beszélt a Juventus fiatal reménységéről, Kenan Yıldızről, aki csak pár hónapja ünnepelte 19. születésnapját, ennek ellenére válogatottjánál már 11 meccsnél tart, s ma Hollandia ellen is a kezdőcsapatban fog helyet kapni. „Ő különleges…..
természetes alapú logaritmus 2024.07.06 23:52:13
@gomorra21:
Yildiz 0 gól, 0 gólpassz.
Chiesa 0 gól, 0 gólpassz.
Vlahovic 0 gól, 0 gólpassz.

A félelmetes támadótriónk...
A Tuttosport értesülései szerint Jakub Kiwiorra eshet a Juventus választása, mivel a játékosnak kiváló a technikája, illetve nagyszerűen lát a pályán, és ezért Thiago Motta őt már a középpályán is bevetette a Speziánál töltött idő alatt. Az eredetileg kiszemelt Riccardo Calafiori jelenleg nagyon…..
természetes alapú logaritmus 2024.07.05 00:08:32
@Thuglife!:

""A tavalyi kerettel totálisan esélytelen volt sokkal támadóbban játszani."
Monteronak sikerült "

Tényleg? Mikor? A Bologna elleni első félidős 0,01-es xG-vel? De ha egész meccset nézzük volt 38%-os labdabirtoklásunk, az xG 1,46-0,71 oda. A Monza ellen hazai pályán 42%-os labdabirtoklásunk volt, 0,98-as xG-vel.
természetes alapú logaritmus 2024.07.05 12:39:30
@Thuglife!:

Te hoztad fel ezt a két meccset. Te vonhatsz le belőle bármit is de én nem?
Meg ha szemteszt. Akkor a Bologna elleni meccs 3 évnyi Allegri után is egy horror-show volt. Valószínűleg a valaha általam látott legrosszabb Juve meccs volt (az első félidő biztos). Pedig csak az elmúlt 3 évből 100+ meccset láttam. Monza ellenit nem láttam.
A Juventusnál a héten fejlemények várhatók, mivel Douglas Luiz, illetve Enzo Barrenechea és Samuel Iling-Junior orvosiját a Juventus és az Aston Villa erre a hétre időzítette, ám a Sky Sport szerint az Öreg Hölgy vezetősége további erősítéseken dolgozik, cél Khéphren Thuram és Teun Koopmeiners…..
természetes alapú logaritmus 2024.06.26 19:53:28
@Leram7:
Ez szépen hangzik elsőre. De csak elsőre.

Tegyük fel a felső részben leírtak teljesülnek.
Tegyük fel Koop, Calafiori érkezik. Távozik Kostic, Weah, Milik, Djalo, Arthur, Huijsen, Caviglia + Miretti kölcsön.

Ekkor marad 1 csatárunk Vlahovics. 3 szélsőnk Chiesa, Soule, Yildiz. Belső középpályán lesz Koopmainers, David Luiz, Thuram, Locatelli, Fagioli (Rabiot nem hosszabbít). Szélső hátvédünk lesz Cambiasso, (esetleg) Calafiori, De Sciglio (őt kihagytad az eladandók közül), Danilo (már ha alkalmas még a szélen való futkozásra).

Mennyiségre mindegyik leírt poszt hiányos. Főleg az első kettő.
természetes alapú logaritmus 2024.06.26 21:07:25
@Leram7:
Rendben. Akkor írj le egy kezdő 11-et és egy tartalék 11-et.

Miből szeretnéd leigazolni Koopmainers és Calafiorit? Mert nem túl olcsók...
természetes alapú logaritmus 2024.06.26 21:15:41
@Rikoo:
D. Luiz Juventus játékos. :D

D. Luiz, Koop, Thuram, Calafiori, egy balhátvéd, egy szélső, egy csatár. Mégis miből? Ez minimum 150 millió euró. :D
McKennie, De Sciglio, Kostic féle játékosokból kicsit nehéz lesz. :D
Ha meg eladom a fél keretet, akkor őket is pótolni kell.
A Juventus továbbra sem hozott döntést Adrien Rabiot ügyében, és közben a játékos is nyíltan kivár az EB végéig. A Sportitalia munkatársa, Alfredo Pedullà értesülései szerint Adrien Rabiot ügynöke aláírási pénzt kér a hosszabbításért cserébe, illetve 9 millió eurós nettó bért, a Juventus viszont nem…..
természetes alapú logaritmus 2024.06.22 14:02:58
@Leram7:
"Elől Chiesa, Vlaho, Yildiz, Soulé, Milik már egy elég keret. "- ez szerda-szombat ritmusban kevés lesz. Főleg hogy Soulé árából szeretnénk Koopmeiners-t.
természetes alapú logaritmus 2024.06.22 18:13:49
@Leram7:
Barrenechea-t is meg akarta nézni. A többi történelem.

Meg maradhat Soule. Csak akkor le kell mondani Calafiori/Koopmeiners közül valakiről. 40 milliós keretünk volt. Ebből 25 ment Luizra. A maradék elmegy mondjuk Thuramra. Akkor onnantól csak eladásokból tudunk igazolni (vagy cserékből). A fiatalok is jó ötlet, kivéve ha bevonjuk az összes használhatót az igazolásainkba. Lásd Luiz ügylet.
természetes alapú logaritmus 2024.06.25 22:31:01
@Shyr Kahn:
Változott? Nekem nem nagyon tűnt fel.
A Bologna ellen valószínűleg sikerült a Juventus történetének legszarabb félidejét. 0,01-es XG-t hoztunk össze. Aztán szerencsére a Bologna csak a mezeket küldte ki a 2. félidőre + Motta is elcserélte magát. Így sikerült egy 38%-os labdabirtoklást és egy 0,71-es XG-t összehozni.
Monza ellen otthon összehoztunk egy 42%-os labdabirtoklást és egy 0,98-as XG-t.

Összehasonlításként a Juve 63,48-as XG-t hozott össze a szezonban, ami 1,67-es átlag.

Szóval nálam ugyanaz a labdát nem birtokló és kapura alig veszélyt jelentő játékutánzat volt, mint Allegrinél. Persze felállást lehet váltani, de attól a játékfelfogás nem változik.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Cristiano Giuntoli nem adta fel a szerződéshosszabbítási kísérletet Adrien Rabiot ügyében, de a játékos válasza várat magára, a klubnál pedig egyre kevésbé bizakodóak. Miközben vár a vezetőség Adrien Rabiot válaszára, a Juventus lépéseket tesz Khéphren…..
természetes alapú logaritmus 2024.06.25 22:08:32
@Ethan Hunt:
Na végre valaki akinek gyanús lesz ez az üzleti megoldás. Nem vagyok egy könyvelő/pénzügyi szakember (főleg nem a fociban), de minden csereüzletnél fel van tüntetve hogy XY játékos mekkora az értéke (nem véletlenül). Például Douglas Luiz-t 22 millióért + 2 játékosért igazoltuk. De abban "100%-ig" biztos vagyok, hogy a könyvelésünkben Douglas Luiz nem 22 milliónak szerepel, hanem mondjuk 45-nek (nem tudom mennyiért számoltuk a 2 játékosunk). Tehát mikor könyveléskor "amortizációt" számolunk (vagy bármilyen más könyvelési művelet), akkor nem 22 millióról indulunk hanem 45-ről. Vagy mikor a pénzügyi fair play-t nézik ott sem 22 millióként lesz számon tartva. Vagy ha másik oldalt nézzük. Aston Villa hogy számol el Barrenechia-val és Iling-gel? 0 eurós értékkel? Mert pénzt nem adtak értük?

Véleményem szerint ugyanez van ilyenkor is. Ha Calafiorit elhozzuk mondjuk 20 millióért + egy játékosért (mondjuk 20 millióért), akkor Bologna-nak 40 milliónak számítana könyvelés szempontjából. És ez alapján kellene fizetnie a Basel-nek.
Giovanni Albanese számos értesülése megosztott a Juventus vonatkozásában, s a megbízható újságíró szerint Thiago Motta szerint Federico Chiesa nélkülözhető, ám a mester igényt tartana Matías Soulé szolgálataira a megújuló Juventusnál. Jelenleg Cristiano Giuntoli nem tud garanciákat vállalni, de…..
természetes alapú logaritmus 2024.06.23 13:46:45
@MarcoT:
"Kezd láthatóvá válni Guintioli stratégiája: az előző menedzsment által hozott, túlfizetett sztárocskák mehetnek."
Vlahovic júliustól havi nettó 1 milkát fog keresni. Maradhat?
Az olasz sajtó értesülései szerint megszületett a megállapodás a Juventus és az Aston Villa között Douglas Luiz ügyében, s a brazil játékos hétfőn vagy kedden az Egyesült Államokban teljesíti majd a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat. Több hírforrás, köztük a Sky Sport Italia és a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
természetes alapú logaritmus 2024.06.20 22:54:52
@Dante01:
+1

Illetve Spalleti is szépen beárazza magát. Ehhez képest Allegri Juvéja maga a Joga Bonito.
természetes alapú logaritmus 2024.06.20 23:24:00
juventuz.blog.hu/2024/06/01/spalletti_chiesa_locatelli_fagioli

"Federico Chiesa tudja, hogyan kell bárhol játszani. Ő azokhoz a játékosokhoz tartozik, akikben megvan a szikra, amit soha nem tudsz, honnan érkezhet. Tud a jobb oldalon játszani, és akár középen is játszhat annak ellenére, hogy inkább a széleket kedveli. Viszont neki elszigetelve kell lennie, nem lehet körülötte túl sok játékos, mivel a terület és az egy az egy elleni összecsapásokban tudja megmutatni a benne rejlő minőséget."

Hát igen. Spalletti megmutatta hogyan kell játszatni Chiesa-t.
természetes alapú logaritmus 2024.06.21 16:46:23
@gomorra21:
Taktikailag egy duplanulla volt Spalletti. Kezdett egy 4-2-3-1-gyel. Egyértelmű volt a spanyolok játékstílusa, erre nem 3 belső középpályással kezdünk. A 2 belső középpályás ráadásul irányító/játékszervező. Sehol egy labdaszerző középpályás. Elöl van 4 játékos, csak nincs ki labdát szerezzen. A spanyolok meg b@sznak odaadni.

Di Lorenzo azt se tudta hol van, de Spalletti végigmozizza az egészet. Jó hogy nincs jobb a posztján, de akkor valahogy segítsünk neki, kettőzzük be vagy bármi.

De hogy valami jó hír is legyen: Chiesa nem hívta fel senki figyelmét. :D
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a…..
természetes alapú logaritmus 2024.06.12 15:49:37
@Pavel1988:
Honnan jön ez a Kostic 3-5-2-ben tud játszani hülyeség? A Frankfurtban végig 4 védős felállásban játszott. Soha nem játszott 3 védősben. 172 Bundesliga meccs 153 LM, 18 LW, 1 csatár.
természetes alapú logaritmus 2024.06.12 22:19:24
@Pavel1988: @Rikoo:

Igazatok van. Bocsánat. Hamburg, Stuttgart duónál volt szélső 4 védős rendszerben.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
természetes alapú logaritmus 2024.05.26 18:33:39
@Rocky80:
Legszebb öröm a káröröm. Mert nincs benne irigység. :D
természetes alapú logaritmus 2024.05.26 18:34:42
@babo0410:
Ha...
Na itt vannak a gondok. Most is kellett (volna?) védekeznie.
természetes alapú logaritmus 2024.05.29 22:50:22
@Ethan Hunt:
Miért vagyunk rászorulva? Van egy Inter szintű keretünk. Velük is sima dobogó + BL nyolcaddöntő (minimum).
Ugyan a Juventus még nem erősítette meg Thiago Motta megbízását, a lapok már az edző elképzeléséről és a várható játékosmozgásokról írnak. Gianluca Di Marzio szerint az új edző nincs meggyőződve Federico Chiesa megfelelőségéről, és ezért nem számol kezdőként az olasz válogatottal, mivel az ő…..
természetes alapú logaritmus 2024.05.26 18:48:30
@JeetTrader:
Tegyük fel Mottának nem kellene. De nem tudjuk eladni. Akkor mit csinál majd Chiesa? Beáll a sorban és küzd majd a csapatért, vagy nekiáll hisztizni mint most? Főleg ha a padon találja magát.
A Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio…..
természetes alapú logaritmus 2024.04.21 17:41:44
@Thuglife!:
Miért kérnének tőle mást? Mivel lett jobb az anyagi helyzet az elmúlt 1-2 évben? Bár az lesz a kérdést hogy kit kellene beépítenie? Soule, Iling terv szerint távozik. Barrenechea és Miretti tev szerint kölcsönben. Ngonge és Caviglia is távozhat ha bárki fizetne értük. Marad Huisen-Yildiz duo + a 23 éves Fagioli.

Hogy ki volt az utolsó X meccs legrosszabbja az egy elég kiélezett verseny. Van néhány jelentkező...

Allegri által kitalált gerinc és bérelt helyek? Nemrég még azzal volt probléma, hogy 2 egymás után meccsen nem állunk ki azonos kezdővel. Meddig számoltátok? 100+ meccsig?

Miért mit vársz a meccseinktől? Februárban "bejelented", hogy az edző nyáron röpül. A fél keret szintén. Miért meglepő hogy sz@rnak bele? Persze leírhatod, hogy előtte se játszottunk jól. De "legalább" a pontok jöttek.
természetes alapú logaritmus 2024.04.21 22:01:59
@Thuglife!:
„Remélem a juve vezetőség akkor már egyeztet vele az igazolásokkal kapcsolatban.nehogymár ilyen Danilo félékkel kelljen játszatnia a Motta-ballt.”
„miért távozna a fél keret?
Attól még hogy itt leírják páran a vágyálmaikat attól még maradjunk a realitásnál.csak azok mennek el akiknek lejár a szerződése.Sandro Rabiot.”
Kik azok a „Danilo-félék”? És mi legyen velük? Játszani ne játszanak, de el se adjuk őket? Az tényleg jó üzlet.
Másrészt miből szeretnél igazolni? Nem hinném, hogy olyan jól állunk anyagilag.

„Senki nem jelentette be az edző távozását februárban.nézd már meg az elmúlt 3 évet...
Tavaly már szezon elején ugyanezek a cikkek voltak Allegriről,csak akkor nem volt ennyire konkrét"feldobott" név a helyére.”
„a benfica elleni hazai vereség után már voltak a távozásárol cikkek,aztán a kiesés után.ha a BL-kiesést ki tudta mozogni akkor ezt az évet is kimagyarázza hogy ezzel a kerettel is elérte a célt,a BL-helyet.”
Ne keverj össze néhány sajtófirkász által „kitalált” cikket, egy klubvezetés általi beismeréssel.

„Én nem számoltam a felállásokat de nem is értem mi köze annak ahhoz hogy a Csecsni Danilo Rabiot Sandro tengely játszik,mások kárára.”
Csak annyi, hogy az volt probléma, hogy össze-vissza cserélgeti a játékosokat és nincs egy gerince a csapatnak? Most meg miért ők alkotják a gerincet?

A távozási szándékról:
juventuz.blog.hu/2024/04/10/agresti_nem_valtozott_a_juve_allaspontja_tobb_tavozo_lesz_nyaron
De pl. Barrenechea-ról épp a Genoa-i kölcsönről tárgyalunk.
természetes alapú logaritmus 2024.04.23 16:40:32
@Thuglife!:
"Remélem a juve vezetőség akkor már egyeztet vele az igazolásokkal kapcsolatban.nehogymár ilyen Danilo félékkel kelljen játszatnia a Motta-ballt. "
"Én egy szóval nem mondtam hogy igazolnék valakit.
Azt mondtam ha Allegri marad akkor lesznek akik nem akarnak hosszabbítani.belölük lehet bevétel.ha meg új edző jönne én örülnék ha megmutatná hogy ugyanezzel a kerettel is lehet versenyképes. "

Szépen összefoglaltad. :D
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
természetes alapú logaritmus 2024.04.21 15:47:34
@NagyonJuve:
Már a Covid előtt szarban voltunk. Az már csak max. "segített" rajtunk. Bekalkulálta a vezetőség Ronaldo fizetését? Lehet. De bekalkulálta a BL győzelmet és a belőle származó pénz is.
De másik oldalról nézve bekalkulálta a vezetőség Ronaldo fizetésének a csapatra gyakorolt hatására? Lásd például Dybala távozása (fizuemelést akart Ronaldo miatt). Vagy hogy többiek fizetési igénye is megnőtt?
Vagy mit tervezett a klub a keret többi részével? Buffon visszavonult. 30 felett volt BBC, Caceres, Benatia, Cuadrado, Matiudi, Khedira, Mandzukic, Higuain. Mert hogy mi lett az látjuk.
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
természetes alapú logaritmus 2024.04.13 18:16:41
@Belaera:
Vlahonak nincs lehetetlen. Nem véletlenül került 80 millióba. :D
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
természetes alapú logaritmus 2024.04.04 17:54:03
@gomorra21:
Nem. A köcsögöt. :D
természetes alapú logaritmus 2024.04.04 18:51:29
@Shyr Kahn:
Az én félmondatomnak?
"Én nagyon kiváncsi leszek hogy sikerül e megcsinálnia itt is azt amit a Bolognával, de ehhez neki játékosokra is szüksége lesz." - Ezt JeetTrader írta és erre válaszoltam.

Egyetértünk? :D
természetes alapú logaritmus 2024.04.05 21:05:43
@Shyr Kahn: Hogy mire akarunk átállni és kivel az majd kiderül. Hiába akarsz "csak közepes" játékosokat hozni. Ahhoz is pénz kell. Jelenleg ha át akarsz állni 4 védős rendszerre, akkor alapból kell néhány szélső védő. És akkor még ott van Calafiori, Koopmameiners, Ferguson (jó utóbbi kettőből csak egy). De már Zirkzee-ről is pletykálnak. A kérdés csak az, hogy miből?

Másrészt az Intert Martinez-Thuramra egyszerűsíteni elég érdekes. Védelemben ott van Bastoni (24 éves, két éve alapember az olasz válogatottban), Acerbi (tudom öreg, de úgy néz ki Chiellinist játszik), Pavard (50-szoros francia válogatott, VB ezüstérmes, BL győztes, 4-szeres német bajnok). Nálunk? Danilo-Bremer. Közülük Danilo-t a fél forum elzavarná melegebb éghajlatra. Bremer meg a VB óta 1 sörmeccsen kapott 1 percet a brazil válogatottba (összehasonlításképp az Inter védőhármasával). Gatti n+1-dik opció az olasz válogatottnál, kapott néhány sörmeccset, Rugani annyit se. Szélen náluk Di Marco és Darmian van. Nálunk egy Cambiasso, aki többé-kevésbe hozza a szintet (bár inkább kevésbé). Középpályán Barella 2 liter házipálesz után is jobban lát a pályán mint nálunk bárki, és még így is pontosabban adná 30-40 méteres labdákat. Calhanoglu 20-25 méteres lövéseiről inkább meg ne is beszéljünk. Meg nézzük meg kik vannak még középpályás opciók Mkhitaryan, Klaasen és Dumfries (40 és 50-szeres holland válogatott), Frattesi, Sensi. Nálunk ki jöhetne be a padról? Miretti? Nonge? Nicolussi Caviglia?

A Milan-ról rövidebben: Mikor meglátom Rafael Leao-t illetve Chiesa-t a szélen futni akkor egy Bugatti Veyron vs. Suzuki Swift-re emlékeztet. Sajnos nem a javunkra. Meg az is "érdekes", hogy míg a Milan a Chelsea-ből igazol (100+ PL meccses játékosokat), addig mi meg a PL utolsótól hazazavart McKennie-nek tapsolunk...
Massimo Bonini, a Juventus egykori középpályása a Tuttosportnak nyilatkozott az Öreg Hölgyről, és a csapat által átélt hullámvölgy okán természetesen leginkább a problémák merültek témaként. „Mi hiányzik a Juventusból? Ebből a Juventusból hiányzik az olasz játékosokból álló tömb, ami mindig alapját…..
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
természetes alapú logaritmus 2024.03.19 20:39:45
@Pedro32:
Thuram a Gladbachban 134 meccsen 44 gólt és 29 gólpasszt szerzett. Kb. ezt hozza most is.
Mhyktarjan max neked teljesít várakozáson felül. Dortmundban 140 meccsen 90 gól+gólpassz. Manchesterben 63 meccsen 24. Arsenalban 59 meccsen 22. Romában 117 meccsen 57.
Acerbinél max az lehet meglepő, hogy milyen jól tartja magát. Kis érdekesség vele kapcsolatban. A 2016/17-es és 2017/18-as szezonban mind a 38 bajnoki meccset végigjátszotta. Se sérülés, se eltiltás.

„Loftust meg Pulisicet ugy vágták itánuk,de beváltak.” – Chelsea átigazolási politika level végtelen.

De nézzünk minket. McKennie úgy rúgták p*csán Leedsben, hogy repülőgép nélkül érkezett vissza Torinoba (ha már a két Chelsea-ből érkezett Milánossal legyen kit összehasonlítani). Weah a Lille-ben 107 meccsen 9 gól +9 gólpasszig jutott (hasonlítsd össze Thuram, Mhyktarjan,Loftus és Pulisic számaival). Közben a 10-es ével legjobb (?) olasz és Serie A-s védőjének utódját a Serie B-ből kukáztuk (becenevén Gatti).

És azon is el lehetne gondolkodni, hogy az adott játékos teljesít a potenciája alatt, vagy az adott játékosba képzeltünk kicsit sokat. Vagy épp azon, hogy miért nem posztra/szerepkörre igazolunk évek óta (Allegri előtt is mielőtt ráfognátok).
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
természetes alapú logaritmus 2024.03.17 12:42:51
@Rikoo:
Már volt egy veszélyes fejese. :)
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
természetes alapú logaritmus 2024.03.15 20:30:28
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Massimilano Allegri a DAZN munkatársának értékelt a Lecce elleni 3-0 után, ám a mester elmondta, a vezetés tudatában sem volt izgalmaktól mentes a meccs. „Volt egy pillanat, amikor megijedtem, ilyen pillanat bármikor előfordulhat a meccsen, de más kívülről látni ezt. Természetes, hogy egyes…..
természetes alapú logaritmus 2024.01.24 19:31:19
@Mtg007: "Ez a történelmi gyenge olasz bajnokság a szerencsénk. Majd a BL-ben kiderül milyen a mester! ;-)"

Meg a történelmi gyenge Juve keret. Csak az nem szerencse.
természetes alapú logaritmus 2024.01.26 17:18:40
@gomorra21:
""Nekem meggyőződésem, hogy nincsen az a fanyalgó Juve drukker, aki ne lenne oda meg vissza egy BL serlegtől. Nincsen az a fanyalgó, akinek a fanyalgása ne abból a keserű tapasztalatból jönne, hogy kis hazai sikerszéria után beáraznak minket Európában."

A gond azzal van csak, hogy ezt mind Allegrire fogjátok. Az hogy a keret évről évre gyengébb, pénz nincs azzal mi a helyzet? Hogy jutottunk ide? Serie B-ből igazolt játékosakkal (Gatti, Faggioli) és egy angol sereghajtótól hazazavart "amerikai dagadék"-kal mit szeretnél? A "nagy" Chiesank így is állandóan sérült. Hogy számíthatunk rá szerda-szombat ritmusban? Vagy például hogy lehet hogy egy Fiorentina lelicitál minket 12 millió euróval (lásd Parisi esete)?

Nézz meg egy 10 évvel ezelőtti keretet. Vagy vegyük például Del Piero-ékat. Na ők a szint. És most hol vagyunk ahhoz képest? Mert lehet azzal takarozni, hogy "de hát csökkent a Serie A színvonala". De akkor milyen nemzetközi szereplésről álmodozol?
A Deloitte könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cég frissen nyilvánosságra hozott felmérése szerint a 2022-23-as szezonban négy olasz klub szerepel az európai labdarúgás leggazdagabb klubjainak húszas listáján, azonban egyikük sem tudott helyet szerezni az első tíz között. Akár csak az előző…..
A Juventus ma az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató keretében mutatta be új igazolását, a Lille csapatától érkező Tiago Djalót, aki elégedetten és örömmel nyilatkozott az eseményen részt vevő újságíróknak. "Nagyon boldog vagyok, ez egy minőségi csapat, nagyon erős edzővel, s úgy gondolom, hogy…..
természetes alapú logaritmus 2024.01.25 20:53:03
@Shyr Kahn: Engem is meglepne. Ugyanis sérült. :)
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus továbbra is tervez Lazar Samardžić szerződtetésével, azonban csak júniusban, s ezért lehet előnyben jelenleg a Napoli a középpályás kapcsán, ugyanakkor a vezetőség győzködi a játékost, hogy ne írjon alá a déliekhez, és egyelőre sikerült lassítani az…..
természetes alapú logaritmus 2024.01.14 16:31:47
@babo0410:
"sokszor a tévé nem a Juve meccset választja, hanem két kisebb csapat rangadóját BL meccseken." - hát ebben a szezonban biztos. De ez a jelenség nem Juve specifikus egyébként. Én is szívesebben nézek egy Lazio-Lipcsét, mint egy Bayern-Köbenhavn-t vagy egy Manchester City-Dinamo Zagrab-ot.

Ez a nézőszám csökkenés szépen hangzik, de nem igazán látom. A legnagyobb gyepűtipró ellen is 90%+-os a stadion kihasználtság, TV-nézettségben elsők vagyunk a Serie A-ban. Youtube-on 4,45 millió a feliratkozók száma, több mint a Milan (1,56 millió) és az Inter (1,28 millió) összesen. Twitteren 2020 októberben 8,2 millió feliratkozó volt, most 10 millió. Szóval nem látom a csökkenést. Összehasonlításképp Milan 8,5 millió, Inter 3 millió(?).

A keret nem rossz? Kinek mi. "Sajnos" én egy mondjuk középhátvédként egy BBC-t vagy korábbról Cannavaro-t, Thuram-ot szoktam meg. Nem egy Serie B-ből kukázott Gatti-t, egy 5+ éve az alkalmatlanságát bizonyító Rugani-t, vagy egy nyugdíjazás előtt leépülő szélső hátvédből átoperált Alex Sandro-t. De ezt nyugodtan végig lehet vezetni az egész kereten.
természetes alapú logaritmus 2024.01.16 21:03:34
@Ethan Hunt:
Nem mondtam hogy nem volt jobb Milan korábban. És ez igaz az Interre is. De ez a mások szemében a szálkát sajátba a gerendát se esete. Nézd meg kiket igazoltak az elmúlt 1-2 évben ők és nézd meg mi. Ők se tudják felvenni a versenyt a "nemzetközi nagyokkal", de hazai szinten kiemelkednek. Ők nem kukáznak a Serie B-ből, nem egy PL-ből kiesőtől hazazavart játékost néznek és nem nyugdíjasokat és rokkantakat hoznak (majdnem) ingyen. Vagy például nem marad le Parisiről, mert nem tud versenyezni a Fiorentina 10 milliós ajánlatával.

A hozzászólásod mentettem.