Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehso2

0 bejegyzést írt és 555 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvélekedés szerint egy kutya életév hét ember évnek felel meg, de a helyzet az, hogy ez a számítási módszer téves. A kutyák felnőtt testtömegétől függ, milyen szorzót kell alkalmazni, hogy megtudjuk, mennyi idős a kutya emberi években, de ezen a téren nem teljes a…..
A cáptatámadás érdekes dolog: sokan rettegnek a halálos fogsoroktól, de a matematika könyörtelenül cáfol minden cápás horrofilmet: évente összesen kb. 70-80 cápatámadás történik világszerte, és ebből csak tíz végződik halállal. Számolja ki mindenki magának, vajon mégis…..
fehso2 2014.08.14 15:42:59
@Média Panda: A helyes összehasonlítás az lenne, hogy cápatámadás/halálos sérülés és ágyból kiesés/halálos sérülés anyányait összehasonlítani. Na ebben az esetben egészen biztosan a cápa lesz a sokkal veszélyesebb, de ezt egy józan eszű parszt is tudja ám.
Az összes többi faszság.
fehso2 2014.08.14 15:46:09
@fehso2: Egyébként amiatt is faszság az egész, hogy gondolom ágyból kiesve eleve az öregek és eleve súlyos betegek halnak meg, míg cápalesre/szörfözni általában egészséges emberek mennek. Ott ők is meghalhatnak, de ágyból kiesve aligha.
fehso2 2014.08.14 16:13:22
@Média Panda: Hát. ettől még az egész egy fos.
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
fehso2 2014.04.17 14:58:52
@közösperonos átszállás: Mit jelez neki a tábla?
Jön a biciklis, de nem biztos, hogy belátható az út, meg nem is számít rá az autós. És, már kész is a baj. Nyilván ez olyan helyre vonatkozik, ahol nem megengedett a biciklis szembeforgalom.
fehso2 2014.04.17 15:03:28
@BSz: Számítok rá, ezért nem kerülnek kórházba. De, lehet, hogy majd az élet megtanítja őket arra, hogy ez nem mindig van így.
fehso2 2014.04.17 15:04:47
@BSz: "sávváltásnál a nagyobbnak van elsőbbsége" - valahol Ázsiában élhetsz...
A varsói állatkert egyik balszerencsés pingvinje társaival dulakodott, és közben jókora darab letörött az alsó csőréből. Azóta alig tud enni-inni, a jelenlegi állapotban csekélyek a túlélési esélyei. Lengyel tudósok 3D nyomtatással próbálják megmenteni. Omni printerrel egy…..
Még hogy nincs elég jó kortárs kiállítás Budapesten? Hogy egy kultúrsivatagban élünk? Kiválogatni is nehéz volt azt a kettőt az aktuális tárlatok közül, amit muszáj megnézni!Ritkán jön ilyen feltörekvő nemzetközi üstökös Pestre kiállítani, mint az iráni születésű,…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
A város - csak úgy tippelek - 80% betonból, kőből, fémből és üvegből épül fel, a maradék kevés hányadban pedig van ugyan némi élő növényzet, de az mindenképpen kevés. Hogy mégis meglegyen az urbánus természet illúziója, szokás fasorokat, parkokat, apróbb gyepes…..
Mostanság divatja van a kompakt megoldásoknak. Elég, ha csak a digitális kütyükre, fényképezőgép-projektor kombinációkra vagy egyre kisebb és mégis egyre okosabb számítógépekre gondolunk. A trend persze más területeken, így az otthonteremtésben is megfigyelhető, Van Bo…..
Szombaton délután vonul végig Budapest belvárosán az utolsó Critical Mass. Várható, hogy a frissen kitört tavaszban több tízezer kerékpáros vesz majd részt a rendezvényen. A biciklis felvonulás 15.55-kor indul XIII. kerületből, a Szent István park alatti alsó rakpartról és…..
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Sokáig éljen az új pápa! Megválasztotta a Konklávé. Asszem ötödszörre volt meg a kétharmad. Nem vagyok teológus, sem katolikus pap, ettől még lehet véleményem? Nőnek születtem, eleve nem lehetek pap. Ennyit a kétpólusú világ teljességének megjelenítéséről a katolikus…..
Elveszik a munkát. Biztosan bűnözők. Cionista összeesküvés áll mögöttük. Ismerős? Pedig ezek nem valamelyik kommentcunamiból vett idézetek, hanem az angolok egy része reagál így az országukat elöntő külföldiekre. Érdekes gondolatok Lászlótól. (Az írás alapjául szolgáló…..
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A pénzügyi ismereteikre büszke magyarok már vizsgázhatnak is, vajon megértik-e majd azt az információtömeget, amellyel az egy hétvégén felkészített, képzett ügynökök árasztják majd el őket.A Brokernet végigvágtázott a magyar pénzügyi piacon, s a viharnak jó pár áldozata…..
Belsőség Unortodox ingatlanos 2012.09.12 21:58:28
Aki feltehetően most csöppent a szakmába, de legalábbis a jogi dolgokkal nincs teljesen tisztában. Például feltehetően titoktartási szerződést sért azzal, hogy kiírja a jutalék mértékét. Ez csak egy dolog. A pontos cím megadása eléggé szokatlan, már csak azért is, mert így…..
fehso2 2012.09.13 11:17:13
@pasi28:
Nem kell ez a rinyálás.
Az ingatlanosok között nagyon sok a kókler, eredeti szakmájából kikopott hiányos tudású ember.
Csak viszonyításnak:
- Egy építész mostanság kb 1%-ért készít terveket egy házról. Egyetemi végzettséggel dolgozik pár hétig, és mellette valós ügyintézést is végez.
A 4,2% nagyon-nagyon sok, főleg az internet korában. Egyszerűen nincs arányban az elvégzett munkával.
Sok ingatlanossal kerültem kapcsolatba, több ingatlan adásvétel kapcsán, és a véleményem, hogy pl. a műszaki felkészültségük hiányos, egyes tényeket szeretnek elhallgatni (tehát nem műszaki embert tudatosan átvernek), olyan ingatlanokat mutatnak, amilyet nem kértem, de csak ott derül ki, esetenként kifejezetten zaklatóak és tolakodóak

De volt, aki nagyon profi és nagyon korrekt volt, ez tény. Érdekes módon ezek inkább a helyi kisebb közvetítők voltak.
fehso2 2012.09.13 16:21:06
@Zokera:
Köszönöm, hogy megosztottad kimerítően részletes véleményedet!

Egyébként vettem és adtam is el ingatlant ingatlanos által, de a jól felkészült és korrekt ingatlanos bizony kevés. Evvan.
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
fehso2 2012.08.29 14:54:14
@Pilar Ternera:
Ja, csakhogy ez nem volt vicces, annál inkább picsogás viccesnek szánt köntösben, de szar lett az eredmény.
fehso2 2012.08.29 15:08:34
@Pilar Ternera:
Leírtam a véleményemet a posztról. Azt szabad ugye?
Ezért vannak a hozzászólások, nemde?
Na, akkor foglalkozz a magad dolgával!
fehso2 2012.08.29 16:52:21
@Össze kell fogni:
Jajj, ne már!...
Tedd már ezeket egymás mellé:

"Nem szarozok az árcédulákkal..."

majd

"amikor a pénztárosnő ólmos kezekkel egyenként pittyogja le a cerkákat, vajúdó vizilóként hörgök és fújtatok.
A végösszegnél buzgón jojózni kezd a szemem, a szívem hevesen kalapál... Az utalványkészletem lófaszra sem elég, toldhatom meg keményen kápéval."

Na, ez hisztis picsogás, nem egyéb.
Masszív össztűz alá került a Facebook egy közelmúltban napvilágra került eset miatt, miután gyermekvédelmi csoportok lelepleztek egy olyan "A pedofilok is emberek" feliratú Facebook oldalt, melyen egy felnőtt ballonkabátos férfi követ egy kislányt a sikátorban. A Facebook…..
fehso2 2012.08.28 13:50:58
@énisembervok:
Igen, de mindenkinek tudnia kell uralkodni magán.
Az emberi társadalom erre épül. Nem tolerálja a gyilkolást, a szexuális zaklatást, és egy sor más állatias dolgot, amelyek az állatok között esetleg normálisak.
fehso2 2012.08.28 14:09:55
@énisembervok:
Hát, nem is tudom...
Ha valaki tud uralkodni magán, és soha nem követ el semmi pedofil cselekményt, akkor minek hallatná a hangját, hiszen normális életet él?

Ha azonban elkövet valami pedofil cselekményt, én nem nagyon kegyelmeznék neki. Megb..atnám egy elefánttal, aztán jöhet a kötél vagy a golyó!
fehso2 2012.08.28 14:51:14
@prometheus_X:
Nem nagyon érdekel, hogy egy pedofil frusztrált-e vagy sem, mindenkinek megvan a maga baja.
Uralkodjon magán, vagy mehet a darálóba. Sajnos a modern demokrácia nem ilyen praktikusan gyakorlatias, hanem puhány.

Az általad pedofilhisztinek nevezett jelenség a sajtó miatt részben tényleg hiszti, de maga a pedofília létezik és egyáltalán nem szabad bagatellizálni ezt a problémát!
Megígérték, felfestették, már a Király utcában is van olyan szakasz, ahol hivatalosan is lehet kerékpározni a BKV buszsávjában. Az áttörésben nagy szerepet játszott a Kerékpárosklub, amely kitartóan lobbizott azért, hogy a megnövekedett biciklifogalom számára megnyissák a…..
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..