Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kese a maffiozo

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy 4-5 milliós motorkerékpárod, rendesen hordod szervizbe, erre közlik, hogy a túlhúzott csavarok miatt repedt el egy alkatrész. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kese a maffiozo 2015.03.19 11:45:48
@kese a maffiozo:
Tegnap este írtam, ma hívtak a Wallis-tól. Megrendelték az alkatrészeket, a jövő héttől folyamatosan adnak időpontokat a cserére. Elég volt egy alvázszámot adnom.
Minden összetett termékbe csúszhat hiba, minden gyártó hibázik. Tény, hogy előbb is elismerhették volna, de mostani eljárás eddig szerintem eddig korrekt.
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..
Eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője, írja értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak egy kormánypárti politikus azt mondta, hogy az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat"…..
Tisztelt Praxis! 33 éves vagyok, eddig semmiféle egészségügyi problémám nem volt, így a tapasztalataim is átlagosnak voltak mondhatóak az egészségügyről. Tudtam, hogy sokat kell várni, hogy vannak gondok, de azt vettem észre, hogy az orvosok erőn fölül teljesítenek és jól…..
kese a maffiozo 2011.05.15 17:58:05
@Duygu: Igazából a csütörtöki mandulaműtét előtt 12 évvel voltam utoljára kórházban. És akkor úgy emlékeztem, hogy volt bögre és evőeszköz.
Egyébként korrekt volt a Péterfy tényleg, hálás vagyok nekik.
kese a maffiozo 2011.05.15 18:03:16
@Irkutszk: Igazad lehet. Így három nap után belátom a fájdalomérzet tényleg egyéni...
A miniszterelnök lapunknak elmondta, hogy betelt nála a pohár, és nem hajlandó tovább tűrni, hogy az ország fontos ügyeinek kezelése helyett Semjén Zsolt nagy vadászt játszik. "Romokban az ország, ez a ministránsfiú meg énekesmadarak kilőhetőségéért kampányol! Agyam…..
A Lázár János által is képviselt világnézet azért olyan gyakori társadalmunkban, mivel ez maga a kádárizmus. Az élet egyetlen mérőeszköze, hogy ki mennyit keres, milyen jólétben él. (Fotó: Segesvári Csaba/delmagyar.hu) A hétvégén ismét új információkkal gazdagodtunk…..
Még a Deák téri Hobby Boltba csordogálva érkező, huszonnégy forintos Mecsik (mert mi még nem medzsónak hívtuk őket, az új név, később lett), és még messze-messze a Lego korszaka előtt járunk, talán még Merkur építő sem volt akkor. Pörgessünk vissza négy évtizedet az idő…..
kese a maffiozo 2010.11.23 18:13:40
A csehek még most sem hagytak fel ezzel:
www.kovap.cz/katalog.php?id=97
Majdnem vettem egy John Deere-t Prágában, de zárva volt a bolt... :(
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
„Nem minden arany, ami fénylik” - akartam a címet adni, aztán eszembe jutott egy jobb, a „Szopás Baloccóban”, de végül nem vitt egyikre se rá a lélek. Olyan csodás volt ez az egész meghívás, hogy idióta címmel nem akartam elrontani az emlékét. Meg unprofi…..
Subba Akik nem tudnak várni 2010.04.22 08:30:00
Én tuti nem mernék ruhát csórni a jótékonysági gyüjtődobozból, ha egy ilyen brigád hesszelne közben!..
Juhhé!Csak, hogy ezt is megértük! Többé nem kell tekintettel lenni senkinek semmilyen szlogenére, termékére vagy logójára. Az OVB állásfoglalása szerint egymás után pakolt szavakat levédeni nem lehet, ékes magyar nyelvünk szabad, nem terheli morális rabiga! Francba a…..
Az alábbi levél írója még jól is járt, mert nem emeltek le a bankszámlájáról tévedésből pénzt. Sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy a végrehajtók tévednek, majd agresszívan túllépnek a hatáskörükön. Kedves Zugügyvéd! A múlt héten megjelent a családi…..