Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brecsi

2 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapot kellett várni az utolsó bejelentéshez képest. Legalább azt is megtudtuk, hogy az Instagramnál ezt jelenti a "very soon". Akinek a telefonján még nem jelent meg a Playben az alkalmazás, az látogasson el erre a linkre a laptop böngészőjében, és küldje le az…..
A wordpress adminsávjának eltűntetésének legegyszerűbb módja, ha a következő sorokat beszúrjuk a functions.php-be: function nincssav(){ return false; }add_filter( 'show_admin_bar' , 'nincssav');..
Honlapunk gyors betöltődését gyakran a javascriptek betöltődése akadályozza, mivel - főleg a közösségi oldalaké - eléggé terjedelmesek. Ennek kiküszöbölésére a html5 lehetőséget ad a javascriptek asszinkron betöltésére. Ez azért hasznos, mert minden olyan script ami…..
Na, most lett elegem. Tegnap este hivatalosan is véget vetettem a kísérletnek, hogy eladjam a lakásomat.Az elmúlt két hónapban a tizenegy közvetítő cég épp csak olyan érdeklődőt nem tudott prezentálni, aki valóban egy belvárosi, közepes állapotú, harmadik emeleti garzont…..
„Azt hiszem, erre mondják, hogy „az erőszakot öncélúan ábrázoló”. Hétfőre vagy péntekre tökéletes” - írja tsabeeka a Rage 3-ról. Maradjunk a hétfőnél, bár a pálcikaemberkéket mészárlás időtlen szórakozás. A grafikát nem nagyon lehet dicsérni, de…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..
Szeretem, amikor valaki úgy küld be egy egyébként zseniális játékot, hogy leírást is mellékel hozzá. Gyu így tett, amikor beküldte a Wooden Path-ot: „Ez annyira zseniális, hogy nem is bírtam letenni, amíg az összes pályát meg nem csináltam. Az irányítást meg kell szokni…..
Emlékeztek még a Fillerre? Nagy buborékokkal kellett sarokba szorítani kis bogyókat, a minimáldizájn ellenére roppant szórakoztató játék volt. A BioLabs: Outbreak! ezt koppintotta le kicsit más környezetben, szebb grafikával. Most vírusokat kell elintéznünk a szérumot jelképező…..
Igen, tudom, hogy sokan utáljátok már a tower defense (aka. pokoli lövegtorony) típusú játékokat, de a Gemcraftnak muszáj helyet szorítani, mert bár csak néhány perce játszom vele, máris a műfaj legjobbjának tartom. Beküldője, Kael „a várvédős játékok új…..
2008 június 17., kedd 00:19 Na eddig jutottam....tartalom fent van...valami dizájn is sikerült (kicsit álmos voltam....álmodtam egy békés országot).... Holnap felteszek egy keresés modult és még néhány apróságot.... ja és csinálok egy új dizájt mert ez még eléggé…..
Mutant point n’ click kalandjátékot küldött be a blogban már korábban megénekelt Visitor készítőjétől. A Journey of Reemusban botcsinálta hősökkel kell elintézni egy bolynyi óriáshangyát, a játékmenet a szokásos „használd a fejed és klikkelj” receptre…..
Mindenki úgy tekint a hírre, mint valami igazi újdonságra, ami még nem történt szép nagy hazánkban. Nagykanizsa polgármestere új autót szeretett volna magának, és hát nem igazán vetett gátat a kényeztető elképzeléseknek, amikor meghatározta, hogy milyen gépjárműben kíván…..
dini blogja Pedro 2008.05.19 22:35:34
Nos már tudom hogy nagyon régen jelentkeztem. Kissé ellustultam meg egy betegség is korlátozott. Szóval az elmúlt pár napban torok fájás, orrdugulás, köhögés zavarta az álmomat meg persze a nappalaimat is. Két napig fejfájás is gyötört amire kaptam valami fájdalom csillapitót…..
Valami egészen zseniális következik most, hasonló a tíz kurzor játékához, de annál jóval kiforrottabb. Főhősünk egy robot, akivel egy elérhetetlen helyen levő modult kell megszereznünk, működtetve a megfelelő kapcsolókat, ládákból emelvényt építve, és így tovább.…..
dini blogja Április 17. 2008.04.17 21:19:00
Az elmúlt néhány napban is történt egy néhány érdekes esemény. Kezdjük akkor az engem nem érintőkkel. A hétfő esti meccsen egy leftcenterre tartó flyballt a center és a leftfielder is úgy tartotta, hogy el tudja kapni. De mindketten vetődtek és hát eléggé csúnya vége lett a…..
dini blogja The THING 2008.04.08 02:37:55
Ha már így kezd elharapózni a fórumon a hangulat:) Akkor egy kis vidámságot szeretnék csinálni. Szóval a tegnap reggeli bullpen sessionön ugyebár 22 darab dobó vett részt és hát akkor már minden catcher jelen kellett, hogy legyen. Így 8-an voltunk és volt egy eddig teljesen…..
Ez itt már a nagyok játéka - ilyen egyszerű. A legjobb nyolcig rendszerint eljutnak olyan, a másodvonal élvonalába tartozó csapatok, mint a Benfica, Lyon, Villarreal (2006), vagy a PSV, Valencia, Róma (2007), de akkor jönnek a nagyok és összerombolják a nagy műgonddal építgetett…..
dini blogja Március 26. 2008.03.27 00:45:27
9:00-kor Tony La Russa tartott nekünk egy félórás beszédet. Bevezetéskor elmeséltek róla pár dolgot. Játékosként is nyert World Seriest. Shortstop volt. Edzőként 3 csapatnál volt. A Cardinals valaha volt legjobb győzelmi arányával rendelkező edzője és az MLB 3. legsikeresebb…..
dini blogja Március 25. 2008.03.25 23:33:00
A sok beérkező kritikával nem vagyok hajlandó foglalkozni:) EGyet kell, hogy értsek a Brecsivel-már csak azért is mert neki is van honlapja-:) hogy valőszínüleg vendégként kezelnek és ha még jó is lennék akkor meg még nyernek is rajta. De ettől még igyekszem megfelelő szinten…..
dini blogja Március 22. 2008.03.21 22:25:00
Kritika érte az eddigi írásaimat, miszerint csupán tényeket írtam le és nem tartalmaztak semmilyen információt arról, hogy én, hogy érzem magam és, hogy látom a dolgokat. Szóval megpróbálok kicsit mélyebben írni a dolgokról. Lehet, hogy van akit ezzel elrettentek, de nagy baj nem…..
Tomcat tojáshajító ostromgépet épített, hogy nemzeti ünnepeinken ne kelljen neki kockázatos közelségbe férkőznie a politikusokhoz, hanem az egész dobálós dolgot el tudja távolról intézni. Segítségével a kordonnal lezárt területekre is bejuttatható a megfelelő mennyiségű…..