Adatok
mnoni0822
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A kovász készítéséről részletesen itt olvashatsz.
Fontos, hogy az anyakovászod mindig tettrekész legyen, ezért hetente legalább egyszer, de inkább kétszer etetni, frissíteni kell. Alábbiakban egy-két szabály és jótanács az anyakovász frissítéséhez.
A kovász frissítésének egyik legfontosabb…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
25g kovász
50g BL80 kenyérliszt - 50%
25g frissen őrölt teljes kiőrlésű búza – 25%
25g frissen őrölt teljes kiőrlésű rozs – 25%
100g víz – 100%
akkor ezt hogyan frissítem? Hisz ez sima fehér is és tk is egyben. Elnézést ha buta kérdés, nagyon kezdő vagyok! Épp az első kovászom próbálom nevelni. :)