Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogos Katalin

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2023/24-es tanév első felében a hallgatók dr. Sárosi Tündét választották a félév nyelvoktatójának. Interjúnkban arról kérdeztük, hogy mit tart a nyelvoktatás legfontosabb elemeinek, valamint mit gondol a legújabb tanítási tendenciákról...
Az Egyesült Államokról él egy mozifilmek által kialakított kép a köztudatban, ami miatt sokan vágynak rá, hogy egyszer eljuthassanak oda. Hevér Bence kereskedelem és marketing szakos hallgató már megvalósította ezt az álmát, vele beszélgettünk az USA-ban töltött külföldi részképzésen szerzett…..
Egyre sürgetőbb a globális felmelegedés problémájának megoldása, ami miatt az egyéni fenntarthatóság is előtérbe kerül. Azonban sokakban felmerül a kérdés, hogy megéri-e egyéni szinten változtatni az életvitelükön. Kovács Mátéval, a Budapesti Corvinus Egyetem fenntarthatósági projektasszisztensével…..
A mesterséges intelligencia az elmúlt évek egyik legnagyobb technológiai fejlesztése, mostanra pedig már a mindennapjainknak is meghatározó részévé vált. A médiában rendszeresen találkozhatunk az AI-jal kapcsolatos utópisztikus képekkel, ugyanakkor kérdés, hogy mennyire reálisak ezek?..
A Corvinus hallgatóbarát egyetemként küldetésének tekinti a diákok életének megkönnyítését, ezért számos digitális fejlesztés segíti a hallgatók mindennapjainak gördülékenyebbé tételét. Cikkünkben összegyűjtöttük a leginnovatívabb megoldásokat...