Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bekiarisz Efi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem egy, az idő kezdete óta jelen lévő fogalom, igyekszünk megérteni azt, megélni az érzést, de mindeközben sokan elveszetten bolyongunk kanyargós labirintusában. Juhász Anna beszélgetőestjének középpontjában is a szerelem és a szeretet témája állt, remélve, hogy a megválaszolhatatlan…..
A Kutatási Hét alkalmából a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület és a Corvinus Science Shop közös eseményt rendezett, melynek keretein belül segítőkutyás műhelymunkára biztosítottak lehetőséget. A Science Shop tizenhetedik alkalommal teszi lehetővé a fogyatékossággal élő személyekkel való együttműködést…..
Till Gábor egyike annak a négy hallgatónak a Budapesti Corvinus Egyetemen, akik 2023-ban kitartó munkájukért megkapták az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Pro Scientia Aranyérmét a közgazdaságtudományi szekcióban, valamint Gábor elnyerte az OTDK legjobb pályamunka és a Budapesti Értéktőzsde…..
“Az ember találkozik egy problémával, amire nem tudja a választ, ezért elkezd kutatni a témában.” De mi van a tudományos írás mögött? Miért éri meg kutatni? Kulhavi Nikoletta Márta azon öt corvinusos hallgató közé tartozik, akiknek sikerült elnyerniük a Pro Scientia Aranyérmet 2023-ban. Niki a…..