Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netty Ambrus

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejünkre nőtt a kutyánk és semmivel nem lehetett rá hatni, mi így éreztük. Nagyon okos kis jószág, de akkor hallgatott ránk, amikor épp ő akarta. Az "Állati segítőim" című bejegyzésben megígértem, hogy tovább folytatom az állatos kalandjaimat. Íme, akkor egy kis írás a kutyusomról, hogyan is…..
Minden megélt örömteli élményünk ahhoz akar elvezetni, hogy fókuszáljunk a szívünkre, mert ha a szívünkre koncentrálunk, az kihoz az elméből. Persze sok-sok gyakorlással és tudatossággal lehet ezt elérni. De arra jöttem rá, hogy az állatok azzal, hogy feltétel nélkül képesek elfogadni, mutatják…..
Felébredtem. Ma reggel egy rossz álomból ébredve nyitottam ki szemeimet. Nem tudtam mozdulni, csak feküdtem..... Vajon élek, vagy meghaltam, tettem fel magamnak a kérdést. Láttam a szobát, a macskámat, aki egész éjjel mellettem aludhatott, csak a háta melegét éreztem az oldalamon. Ő sem mozdult…..
Tavaly lettem 50 éves. Furcsa érzés. Ha belenézek a tükörbe nem látom magam annyinak és nem is érzem magam annyinak. Másoknak is mindig magyarázkodnom kell, hogy tényleg ennyi idős vagyok. Lehet ez genetika vagy bármi is, de ez van. Az ilyen fordulópontokon gondolkodik el az ember, hogy az idő olyan…..
2006-ban találkoztam életemben először az Aura-Soma színterápiával. Éppen egy nagy válságban volt az életem, párkapcsolati és munka szempontjából egyaránt. Gyakorlatilag összeomlott minden akkor körülöttem, amit addig felépítettem, és amire azt hittem, hogy az életem fő célja abban kiteljesedni. De…..
Üdvözöllek az AURA-SOMA® és a Színek Világában! Az Aura-Soma® színterápiás rendszer arra épül, hogy a színek hatását és energiáját tudatosan használjuk fel, önmagunk megismerése érdekében. Nagyon jól támogatják az átalakulás és változás időszakát. Ahhoz, hogy valaki valódi megoldást és gyökeres…..
 Mi is a teendő, amikor észreveszed végre, hogy valami nem stimmel az életedben és már össze kezd dőlni minden körülötted? ?Te is észrevetted már, hogy nagyon sokat vagy a múltban, vagy a jövőben, de sohasem a jelen pillanatot éled? Éreztél már olyat, hogy okkal, vagy minden ok nélkül is dühös…..
Íme az utolsó része ennek a sorozatnak, hogy hol akadhat el az életed.  Az 1.részt itt találod: Klikk ide A 2. részt itt találod: Klikk ide A 3. részt itt találod: Klikk ide A 4. részt itt találod: Klikk ide A mai téma: a VESZTESÉG.Amikor a veszteségről beszélünk, akkor nem csak a halál, de más…..
A  mai blogban folytatom a sorozatot, hogy hol is akadhat el az életed.  Az 1.részt itt találod: Klikk ide A 2. részt itt találod: Klikk ide A 3. részt itt találod: Klikk ide A mai téma: a MÚLT ELENGEDÉSE Miért megy ez olyan nehezen? Azok közül, akik jártak hozzám kezelésekre, kivétel nélkül…..
  "Tudtad, hogy amikor tudatosan nézel egy fára, a máj regenerálódik és egyensúlyba hoz?Tudtad, hogy amikor tudatosan nézed a füvet vagy a virágot, az egész szerkezeted megtelik jósággal és szelídséggel?Tudtad, hogy amikor a napra nézel, megtisztul a szív, tele van optimizmussal és…..
A  mai blogban újra folytatom a sorozatot, hogy hol is akadhat el az életed.  Az 1.részt itt találod: Klikk ideA 2. részt itt találod: Klikk ide A mai téma: a CÉLTALANSÁG. Ehhez a témához egy idézet jutott eszembe megint, ami így szól: "Legyél kíváncsi mindig a következő pillanatra." Ha ezt…..
A  mai blogban, ahogy ígértem, folytatjuk a sort, hogy hol is akadhat el az életed. Az 1.részt itt találod: Klikk ide A következő témánk: MUNKA, KARRIER, PÉNZ     De először szeretném elmesélni el a saját történetem.  A munkahelyem 19 évesen egy hivatal volt, ahol adminisztrációs munkát…..
Lehet, hogy már éreztél olyat az életedben, hogy valami nem stimmel, olyan, mintha körbe-körbe mennél, és nem jutsz előre, de fogalmad sincs mi történik. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nincs kedved semmihez, nem motivál semmi, még akár depisnek is érzed magad. De az is előfordulhat, hogy pontosan…..
Az egyik mottóm az, hogy " egyetlen állandó dolog az életben, az a változás". Valakinek könnyebben megy, valakinek meg nagyon nehezen. Aki hajlamos ragaszkodni a múlthoz, annak biztosan nehéz. Szerencsére én azok közé tartozom, hogy ha felismerem, hogy változásra van szükség, akkor döntök és meg is…..
Az egészség új iránya - Sejtszintű egészségADJ ESÉLYT EGY JOBB MINŐSÉGŰ ÉLETRE MAGADNAK MINDEN SZINTEN! Amikor az egészségre gondolok, akkor számomra ez a test-lélek-szellem harmóniáját jelenti. Ez a harmónia biztosítja az ember számára az egészséget és a lehető legjobb életminőséget. A…..