Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsa Katka

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi cikkeinkben már bevezettük olvasóinkat az AI képszerkesztés világába, azonban most még mélyebbre evezünk ezeken az új, messzire vezető vizeken, hogy mégis találjunk támpontokat az ismeretlen felfedezése során. Az alap AI képszerkesztő programok megismerése és a helyes parancsbeírás módjának…..
„Pont, pont, vesszőcske: készen van a fejecske!” – Tartja kedvenc mondókánk, amikor rajzolni tanítjuk a gyerekeket, azonban a generatív AI programok egy hasonló promt, azaz parancs alapján (amit ráadásul angolul kell megadni a legtöbb helyen) megközelítőleg sem egy mosolygós fejet fognak kreálni…..
Ha ezt olvasod egy biztos: a címbéli rövidítéssel már találkozhattál, ha nem is magyarul MI-ként (Mesterséges Intelligencia), akkor angolul AI (Artificial Intelligence) néven. A mesterséges intelligencia gondolata komolyabban az 1950-es évek óta foglalkoztatta a filozófusokat és a kutatókat…..
A Facebook és Instagram tulajdonával egyaránt rendelkező anyacég idén is megtartotta éves, az érdeklődők számára nyitott beszámolóját, a Meta Connectet. Mark Zuckenberg cége 2021 óta fut Meta néven, amit szintén egy ilyen esemény keretében jelentettek be. Tavaly pedig beharangozták a Quest Pro VR…..
Itt a bizonyíték, hogy mégis figyelni kellett volna a Halmazok tananyagánál matekórán: unió, metszet, különbség, ha dereng valami, az mindenképpen segít abban, hogy megérthesd, hogyan tudod optimalizálni hirdetési teljesítményedet és kihozni belőle a maximumot… De ne aggódj, a gyakorlatban ez…..
A költségvetés egy elhanyagolhatatlan és fontos eleme hirdetéseinknek, hiszen ideális esetben ennek egy olyan befektetésnek kell lennie, ami megtérül. Éppen ezért megéri az idő ráfordítását, a kampányunk beállításainak tökéletesítése. Szerencsére a Meta business Hirdetéskezelő felülete rengeteg…..