Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcgaming.blog.hu

313 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gépem nem egy erőmű: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400. Hűha! Ide már nem fér be semmi extra, de hát az élet szép, még akkor is, ha csak low grafikán. A Bayonetta-t választottam, mert imádom a stílusát, és kíváncsi voltam, hogy a gépem mennyire nyögi majd az…..
PC Gaming Men of War II Teszt 2024.05.19 15:47:50
A Men of War első részét sosem próbáltam ki (és a többi részt sem), így meglepetésként ért a második rész megjelenése. Tudomásom szerint 2019-ben már megjelent egy Men of War II, ami az Arena nevet is viselte, de ennek nincs köze a mostanihoz. Az az online játék volt, és a szerverei 2021-ben…..
PC Gaming TopSpin 2K25 Teszt 2024.05.19 15:43:18
Bár a tenisz a világ egyik legnépszerűbb sportja, a videójátékok terén valamiért sosem voltak elkényeztetve a rajongók. Ha figyelmen kívül hagyjuk a Mario és Sonic által fémjelzett játékokat, akkor csak néhány elkeseredett próbálkozást látunk a 2000-es évekből (vagy még régebbről), és nagyjából…..
Első pillantásra talán nem a játékhoz ideális konfigurációnak tűnik, de hát, a PC-s világban mindig akadnak kihívások, nemde? A grafikai beállításokat letoltam a legalacsonyabb szintre, és belevetettem magam a San Francisco-i kiber-kriminális szubkultúrába. Az első benyomások nem voltak rosszak - a…..
A gépem specifikációja korántsem a legújabb, 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és egy integrált Intel HD 4400 grafikus kártya. Bár sokan nevetnek az ilyen konfiguráción, én még mindig hiszek abban, hogy a játék azok számára is elérhető kell legyen, akik nem rendelkeznek a legújabb hardverekkel. Az…..
Az Epic Games Store-ból május 23-ig szerezhetitek be ingyenesen a Dragon Age. Inquisition akció-szerepjátékot. Ez azt jelenti, hogy a játékhoz díjmentesen juthattok hozzá egészen addig a dátumig. Május 23-ig lehetőségetek lesz arra, hogy a Dragon Age: Inquisition című akció-szerepjátékot…..
A játékosok két főszereplő közül választhatnak. Az egyikük a híres afrikai szamuráj, Yasuke, míg a másik az Iga tartományból származó leleményes shinobi, Naoe. A játék a japán történelem késői Sengoku korszakában játszódik, amikor a harcoló felek egy új korszak kezdetén küzdenek. Mivel eddig…..
Kezdjük a konfigurációval: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az említett Intel HD 4400. Bevallom, az elvárásaim nem voltak túl magasak, de kíváncsi voltam, hogy mit tud kihozni magából a gépem a népszerű FPS játékban. Az első benyomásaim elég vegyesek voltak, ahogy beléptem a csatatérre. A…..
Először is, szerintem itt senki ne várjon el valami grafikai csodát. Bevallom, az "alacsony" grafikai beállítások még a PC-men is kicsit furcsák voltak a szememnek. De hát, meg kell tenni, amit meg kell tenni, ugye? Szóval, belevetettem magam a játékba, és hát, nem fogok hazudni, az fps számláló…..
A kísérleti alany a gépem, ami egy egyszerű konfiguráció: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400 grafikus egység. Nos, mit várhatunk egy ilyen géptől, amikor belehajszoljuk a Call of Duty WWII világába? Először is, a grafikai beállításokat az alacsony szintre kapcsoltam,…..
Az én gépem egy kicsit a szegényebb kategóriába tartozik: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 grafikus csip. Nos, ez már önmagában nem ígérkezik túl rózsásnak, de mielőtt minden reménytelenségbe zuhannánk, lássuk, milyen élményt nyújt a játék. Elindítottam a Bioshock…..
Szóval, a rendszerem nem épp a legújabb csúcskategóriás darabokból állt össze. Az Intel Core i3 processzor és a 8 GB RAM mellett az integrált Intel HD 4400 volt az egyetlen grafikus megjelenítő, ami megdobta a gépemet. Persze az első reakcióm az volt, hogy ez a játék valószínűleg a szomszédban…..
Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered játékot teszteltem a saját PC-men, ami nem dicsekedhet extrém grafikai teljesítménnyel. Ebben a rövid blogbejegyzésben megosztom veletek a tapasztalataimat, amikor egy videókártya nélküli rendszeren, 8 GB RAM-mal, Intel Core i3 processzorral és integrált…..
Na, végre nekiültem egy kis benchmark tesztnek a Call of Duty Ghosts játékkal, és azt kell mondanom, hogy a gépem kemény kihívás elé nézett. Nos, az a helyzet, hogy egy olyan PC-ről beszélünk, ahol nincs külön videókártya, csak egy Intel Core i3 processzor és egy 8 GB RAM. A grafikáért pedig az…..
Nos, először is, a játék maga fantasztikus! A World of Final Fantasy® Maxima egy kis gyöngyszem, tele van színes karakterekkel és izgalmas történettel. Azonban a szegény PC-mmel valószínűleg nem fogok északi fényeket látni grafikai csodák terén. Az alacsony grafikai beállításokkal és az alacsony…..
Először is, kezdjük a játékkal magával. Beyond Two Souls egy elképesztő történetvezetésű kaland, ahol a döntéseid befolyásolják a cselekményt. A karakterek kidolgozottak, a grafika lenyűgöző, és a történet folyamatosan magával ragad. De most térjünk rá, hogy milyen élmény volt a szegényke…..
Na, srácok, tegnap este nekiültem, hogy kipróbáljam a World War Z-t a saját kis PC-men, ami egy kicsit régebbi darab. Hogy miért? Nos, azért, mert kíváncsi voltam, vajon mit tud kihozni az Intel HD 4400 integrált grafikája a játékból. Na, hát nem volt egy túl erős élmény, de lássuk, hogy…..
PC Gaming ASUS TUF DASH F15 Teszt 2024.05.07 10:47:54
Ha egy könnyű és vékony gamer laptopot keresel, az ASUS ROG sorozatában számos remek lehetőséget találhatsz. A Zephyrus M15/M16 és a G14, valamint a januárban bemutatott ROG Flow X13 mind nagyszerű választások lehetnek, bár ezek már magasabb árkategóriába tartoznak. Az ASUS azonban figyelt a…..
Na, szóval, ma elhoztam nektek egy kis kuriózumot – kipróbáltam a Call of Duty Black Ops III-at a saját PC-men, de itt jön a csavar: videókártya nélkül. Igen, jól olvastátok, egy Intel Core i3 processzorral, 8 GB RAM-mal és az integrált Intel HD 4400 grafikus csipsszel vetettem bele magam a harcba.…..
Az adottságok nem voltak túl fényesek: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és ahogy már említettem, egy Intel HD 4400. Nincs itt külön videókártya, csak a jó öreg integrált csoda. Ahogy elindult a játék, az első dolgom az volt, hogy beállítsam a grafikai beállításokat az alacsony értékekre. Low…..
A Beyond the Depth két új területtel bővíti lehetőségeinket, ahol álmaink parkját építhetjük meg, emellett új attrakciók és több mint 250 új díszítőelem áll rendelkezésre, amelyek segítségével egységesíthetjük parkunk megjelenését. A kiegészítő megjelenésével párhuzamosan frissítést is kapott a…..
Nos, a gépem nem egy erőmű, mindössze 8 GB RAM-mal rendelkezik, Intel Core i3 processzor hajtja, és az integrált Intel HD 4400 gondoskodik a grafikáról. Szóval már a kezdetekkor sejtettem, hogy a játékhoz alacsony grafikán kell majd nyúlnom. Az Ys IX Monstrum Nox maga egy lenyűgöző kaland, tele…..
Na, srácok letöltöttem a Ys VIII: Lacrimosa of DANA-t a gépemre - no videókártya, csak a jó öreg Intel HD 4400, Intel Core i3 processzor, meg 8 GB RAM a tarsolyban. Ki kellett tesztelni, hogyan viselkedik ez a beépített cucc egy olyan játékban, ahol a grafika a király. Kezdjük a lényeggel: alacsony…..
PC Gaming Stellar Blade Teszt 2024.05.03 20:22:11
A Rise of the Ronin-ról már beszéltünk, és láthatjuk, hogy idén nem sok exkluzív cím várható a PS-re. Alig néhány AAA minőségű játék érkezik majd 2024-ben a Sony konzoljára. A Ronin játékkal már foglalkoztunk, ami egész jó lett, de nem valószínű, hogy csak azt játszanánk az első…..
Az előszó után hadd mondjam el, a Bright Memory nem egy új Call of Duty, de nem is egy játék ahol csak egy kicsit "pixeles" a látvány. Ez egy olyan cím, ahol az akció számít, és az egész atmoszféra elkap. Kihívás elé állítottam hűséges PC-met, hogy nézze meg, mit tud ezen a szinten. Az első…..