Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dóri34

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szeretni vagy megfelelni Olivér, a fiatal rendőrhadnagy alig hitt a szemének. Az előtte haladó aranyszínű Peugeot kabrió hol a parkolósávban cikázott, hol nagyot zökkenve felfutott az alacsony útpadkára. A vezetőülés fejtámlája mögül időnként szőke, női fürtök lobogtak szembetűnően a lámpák gyér…..
    Ragadozó bestia   Beesett, karikás szemek fénytelen szomorúsága verődött vissza a megfakult tükör lapjáról. A kéz, ami tartotta, minduntalan erőtlenül megremegett, és a hideg fémfelület a bánatos lélegzet forróságától lett időnként homályos. Egy kórosan sovány lány félelemtől eltorzult,…..
Nehéz gyerekkorom volt a nyolcvanas években, már ami a lelki állapotomat illeti. Tizenhárom évesen át kellett élnem, hogy kisebb-nagyobb vitákkal elváltak a szüleim. Anyám elköltözött, egy másik pasival bútorozott össze, én meg a felé irányuló pillanatnyi haragom okán az apámat választottam, vele…..
  A nagy szoba erotikától fülledt levegőjében három ember visszafojtott csendben figyelte, ahogyan egy csapzott hajú férfi és egy meglehetősen dekoratív nő átadva magát a kéjnek, egy nagy francia ágyon zavartalanul szeretkezik. A női szereplő a hátán fekve, széttárt lábakkal fogadta magába az…..
  Tudjátok mi a jó abban, ha az embernek három szállodája van? Nos igen, nem mellékes, hogy a munkaidőm kötetlen, a fizetésem azon múlik, mennyi a bevételem, és kis odafigyeléssel, megfelelő alkalmazottakkal szinte gondtalan az életem. Nem is tudom, örülnöm kellene-e, hogy húszévesen mindezt…..
Az ernyedt testből meredező méretes halmok világosbarna angórapulóverbe és szűk melltartóba csomagolva lágyan hullámzottak az eszméletlen lány lélegzetvételeire. Teljesen be voltam szarva, még a nő szépsége sem fogott meg, csak az okozott némi megnyugvást, hogy életben maradt. Bármilyen bűnt is…..
  Azon a balul kezdődő tavaszon, huszonhét évesen munkahelyet kellett váltanom. Kicsit rosszul esett, de a kezdeti nehézségek után rájöttem, milyen jó helyre vetett a sorsom. Barátságos és segítőkész munkatársak, új és izgalmas kihívások, és fenséges környezet. Nagyjából így lehetne jellemezni a…..
  Zsuzsanna nagy tervekkel és felfokozott érzelmi állapotban érkezett haza. A táskáját már az előszobában ledobta, majd lerúgta az egész nap viselt, kényelmes, bőr cipőit. Semmivel sem törődve már menet közben igyekezett kibújni a ruháiból. A máskor oly nagy gonddal hajtogatott világoskék…..
  - Hogy maga mibe nem keveredik. Várjon, cserélek kazettát, és folytathatjuk, vannak még itt érdekes dolgok, úgy érzem!  Gusztáv megvárta, hogy a nő kazettát cseréljen, addig volt mivel lefoglalni magát, ugyanis a keresztbe tett lábak helyet cseréltek, és a rövid ruha meglebbent. Elképzelte, hogy…..
Készült a csütörtökre. Megtehette volna, hogy el sem megy a pszichológusnőhöz, de tartozott neki az igazsággal, és végképp nem szerette volna, ha ismét a nő megy utána. Így tartotta becsületesnek. Egyszer már megpróbálta kikerülni, most azonban más helyzet adódott, amibe belekényszerítette a…..
  Munkából hazaérve első dolga volt, hogy meglátogassa a közösségi teret. Sejtette, hogy a pszichológusnőről nem talál semmit, még egy üres profilt sem, mégis szinte megszállottan ellenőrizte le az összes azonos nevű felhasználót, hátha lesz annyi szerencséje, hogy legalább láthassa a nő arcát.…..
  - A magánlakás egyik helységéből kialakított, külön bejáratú fogadószoba egyáltalán nem hasonlított a klasszikus orvosi rendelőre, de nem is igazán volt rá igény, hiszen egy pszichológussal többnyire csak beszélgetni kell. Jó volt az elrendezése, világos, drapp színű, otthonos bútorokkal…..
  A férfi komótos léptekkel sétált a művelődési ház széles folyosóján. Ahogy távolodott a színházteremtől, úgy halkult a munka ünnepére szervezett koncert fülsértő üvöltése a háta mögött. A hangos zenéért sosem rajongott, sokkal jobban kedvelte a szolidabb, ritmusosabb melódiákat, esetleg a…..
Hát igen, az újságírás nem is olyan egyszerű dolog. Mindig új és új témát találni elég nehéz feladat, főleg ha szeretnék változatos dolgokat mutatni az olvasóimnak. Az érdekességeket bizony keresni kell, és az már nem is olyan egyszerű. Ezért is jó, hogy az internet akkora szabadságot enged, amit…..
  A gimnáziumi létem első napjai maradandó élményekkel kezdődtek. A vegyes osztályban sokkal több volt a lány, amit nagyon nem bántam, és még viszonylag visszahúzódó létemre is mindenki kereste a társaságomat. Ekkor még nem is annyira a testük érdekelt, mint a személyiségük. Hiába voltak a vágyaim…..
  Rendeltem vacsorát, szépen megterítettem a szobámban két személyre. Nem feledkeztem meg a virágokról és gyertyákról sem. Még ki is öltöztem a hangulat emeléséhez. Ahogy vártam, Zsuzsa meg is érkezett. Rendkívül csinos, testhez simuló fekete kisestélyiben, ami annyira rövid volt, hogy majdnem a…..
  Zsuzsa egész héten felém sem nézett, pedig titkon reménykedtem minden délután a munkából hazaérve, hogy egyszer csak beállít.  Petrával csak szombat estére volt megbeszélve a találkozó, így az egész hét lehetetlenül hosszú várakozással telt el. Volt időm azon gondolkodni, mit is vigyek a…..
  Eltelt egy újabb hét, mire ismét sikerült egy szórakozóhelyen egymás mellett landolnunk. A szokásos köszöngetések után a két lány a másik asztalnál megint összedugta a fejét, és nagy komolysággal tárgyaltak valamit. Ültem, mint egy kuka, meg sem mertem szólalni. Oda-oda néztem, aztán zavartan…..
Kör  Máig is örömmel gondolok arra a napra, amikor találkoztam életem legcsodálatosabb nőjével.  Huszonkét éves voltam akkor, és magányos, unalmas hétköznapokkal telt az idő. Voltak persze barátaim, de a csajozás sosem volt erősségem. A nagy duma, a merész, határozott fellépés nem az én stílusom…..
  Apám halála után édesanyám haza hívott hétvégére, hogy tárgyaljunk a felosztott örökségről. A hagyatékként rám ruházott földre sehogyan sem volt szükségem, a szeretett nővérem viszont folytatni kívánta a gazdálkodást a férjével. Telefonon csak nagy vonalakban beszéltük meg az egyességet, engem…..
  Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban…..
Beküldte: naiv1966, 2023-08-13 11:00:00Megborzongok a lepedő alatt, amely mint menyasszony szűzies, hófehér ruhája, rezzenéstelen nyugszik a testemen. Épp csak ébredezek, s a hajnali merevedés csodás érzése még marasztalna az erotikus álmom emlékképeinek buja foszlányaiba kapaszkodva, de már látom,…..
Ráérősen autózgattam Debrecenből Nyíregyháza irányába. Aznapra befejeztem a munkát, hazafelé vettem az irányt a kora délutáni kánikulában. A négyes út lassú forgalmában még jól is esett, hogy nem kellett nagyon a közlekedésre összpontosítanom. Sokkal jobban lefoglaltak a gondolataim. Már régen…..
Peches napom volt. Már negyedik órája zötykölődtem a gyorsnak kikiáltott vonat, működésképtelen légkondival közlekedő első osztályú fülkéjében, valahol a szerelvény utolsó kocsiban. Budapest impozáns városa mindig lenyűgözött, és még az apró bosszúságok sem tudták elrontani a napomat. A késő…..
Tesztkép - Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet…..