Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tittyman

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vesszük el a Praxis blog kenyerét, de az édesapa megrázó szavai publicitást kívánnak.Az apa múlt hétfőn este vitte be a 20 éves fiát a klinika ügyeletére hasi fájdalmakkal, ahol egyszerű gyulladást állapítottak meg, infúziót kapott, majd azzal bocsátották el, hogy…..
Összeszedtem, mi van eddig a sapkaügyben, plusz egy új verziót is hozzácsapok.Ami fix, és CSAK A SAJÁT, KERESKEDELEMBEN BE NEM SZEREZHETŐ sapkánkon lesz rajta: -fekete alapszín, keskeny nemzetiszínű sávval. (na jó, ez kereskedelemben beszerezhető.....) -a sild belső…..
Egy hosszú munkanap után kocsikázom haza. Jólesően fáradt vagyok, a város barátságos fényei vesznek körül, nyomom a gázt, és valami ellazító, változatos háttérzene-szerűségre vágyom. Bekapcsolom hát a rádiót, ahol pont ilyesmi szól: ízléses mix, minden stílusból egy…..
Tittyman 2010.03.28 23:33:37
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Tittyman 2009.08.14 22:49:55
@Ted Striker: azt megnéztem volna, hogy a Jeszenszki ellenőrzi a Dj vizsgáját, a rendőrök a hologrammot, az Apeh ellenőrök,hogy adott-e számlát, ha nem akkor bejelentették-e a Gerendaiék? Egyáltalán milyen alapon vállalt munkát Magyarországon? Volt munkavállalásija?
...
Az is megérne egy posztot,hogy milyen feltételekkel dolgozik mondjuk egy pultos a szigeten. Bejelentik vagy nem? Logikus hogy ha dolgozni mész akkor a belépőt kifizettetik veled az egész hétre? Meg ilyesmik...
...
NEM szabad összehasonlítani egy Dj szettet egy zenésszel.Mindkettőtől mást vár el az ember akárcsak egy kisteherautótól meg egy Ferraritól...
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..
Úgy látszik, Bodor Imre ügye máshogy ért véget. Múlt héten volt szó a történetéről, mely szerint 2006-ban az egyik szolnoki általános iskola kerítésénél megakadályozta, hogy megverjenek egy alsós kisdiákot. A 13 éves támadót megfogta, és akarata ellenére bevitte az iskola…..
Vastagbőr Mozgássérült taxisok 2008.11.10 09:31:00
Egy kedves olvasói levéllel indítanánk ezt a hetet:   "Nádor utcai cégbíróságra vitt az utam tegnap, de előtte leültem egy kávéra, mert punnyadt voltam. Hamar feltűnt, hogy a környék valami taxis találkahely lehet, mert ameddig a szem ellátott, mindenütt taxik…..
Tittyman 2008.11.10 22:20:32
index.hu/kultur/media/rabosit5726/
No emberek innen is lehet okosodni és a taxisok mellé a rendőröket is szidni.
Mondjuk engem az általánosítás kicsit frusztrál...
Országos sztrájkot hírdetett november 29-ra a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) a katonákat, rendőröket, tűzoltókat, vámosokat, büntetés-végrehajtási dolgozókat és a nemzetbiztonság területén…..
Tittyman 2008.11.05 21:19:28
ssandor.blog.hu/2008/10/23/kaiser_ede_es_hajdu_laszlo_szerencseje
Az utolsó bekezdés is tanulságos de az égész blog is......
Bocsi a 1/2 offért
  Fordulat előtt a Balla-ügy? Hiába próbált védekezni Balla Irma, a gyilkos lefogta, és csak ütötte, ütötte – derül ki a legújabb, az eddiginél részletesebb igazságügyi orvosszakértői véleményből. A néha képviselő telefonja is beszédes. Április 6. késő…..
Úgy néz ki mégsem Csifó Dorina és lánybandája a magyar Tatu. Igaz, tökmindegy kire aggatják ezt a jelzőt, a lényeg, hogy beszéljünk az új zenekarról. És kimondhatjuk: óriási ötlet úgy berobbantani egy lányzenekart a köztudatba, hogy azok bizony biszexek és kinyalják egymást.…..
Tittyman 2008.10.13 19:12:41
Végre egy értelmes ötlet, és bármilyen meglepő, de kormányzati kezdeményezés: "Adminisztratív úton vetne véget a kormány a szakorvosok külföldre vándorlásának. A frissen vizsgázott szakorvosokat 2009-től kormányrendelet kötelezné arra, hogy négy évig abban a…..
Vastagbőr Újra itt a Matáv 2008.09.09 14:00:00
... ha egyáltalán valaha is megszabadultunk tőle. A nyájas olvasó bizonyára emlékszik a Matávra: ormótlan, rugalmatlan behemót cég, amely az ügyfelei elégedettségére fordította a legkisebb figyelmet. Be- és kikötésre, áthelyezésre való várakozás hetekig, hónapokig,…..
Emlékszünk még, amikor tavaly december 11-én Csintalan Sándor műsorvezetőt megverték? Sima, súlyos testi sértés, nap mint nap megesik az országban... No, a lényeg: Demszky Gábor főpolgármester személyes keretéből százezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Bencze…..