Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csontos András

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban rátaláltam a https://hailuoai.com nevű weboldalra, ami kezdetben meg is rémisztett, hogy egy kínai AI, és lehet esetleg belőle probléma. De megnéztem a weboldalon található bemutató videókat, és egészen meglepődtem. Sok jó minőségű videó fogadott. Az egyik videóról már azt hittem, hogy…..
A hidrogénhajtású autók: Zöld jövő a benzinkutak árnyékában? A klímaváltozás elleni küzdelemben egyre fontosabb szerepet játszanak a zéró emissziós járművek. A hidrogénhajtású autók ígéretes alternatívát kínálnak a hagyományos benzin- és dízelmotoros járművekkel szemben, de vajon beváltják-e a…..
Apple Vision Pro: Forradalmian új AR headset a látóhatáron Az Apple régóta pletykál AR headsetjéről, és a Vision Pro néven emlegetett eszköz hamarosan valósággá válhat. A pletykák szerint a headset 2023 végén vagy 2024 elején jelenhet meg, és forradalmasíthatja az AR (Augmented Reality) technológia…..
A Virtuális Valóság (VR) olyan technológia, amely egy mesterségesen létrehozott, számítógéppel generált környezetbe helyezi a felhasználót. Ez a környezet lehet teljesen szimulált, vagy valós helyszínek digitális másolata. A VR headset használatával a felhasználó úgy érezheti magát, mintha…..
A BMW bejelentette, hogy a jövőben a vásárlók maguk tervezhetik meg autójuk belső terét a BMW Individual Manufaktur program keretében. Ez a program egyedülálló szabadságot ad a vásárlóknak, hogy az autójukat a saját ízlésüknek és igényeiknek megfelelően alakítsák ki. A program keretében a vásárlók…..