Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendszerhiba

0 bejegyzést írt és 473 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szt!mpank Ufók a XIX. századból? 2013.06.30 12:25:56
Fantasztikus repülőgépezetek illusztrációban nem volt hiány a XIX. század végén. A rajzolók munkáiból mégis kiemelkednek a porosz származású Charles Dellshau munkái, amelyek sokszor titokzatosnak hatnak, újságkivágásokkal tarkított, akvarellel és tollal felvázolt…..
1000 leütés Once upon a Time... 2013.06.29 16:38:26
Hoppál Péter (Fidesz) azt mondta, hogy az Európai Unió a "nyilvánvalóan hazug" Tavares-jelentés "továbbfonásán" dolgozik. "Jövő kedden folytatódik a rezsieljárás az Európai Parlamentben, ezért a Fidesz arra kéri a miniszterelnököt és az ország vezetését, ne hagyja, hogy a…..
rendszerhiba 2013.06.30 10:37:42
@siskalaszlo: 2015-ben meg jön a nyugdíjak megnyirbálása....
Nagy-Pál Tamástól, a Totálsport zenerajongó újságírójától kaptuk a levelet vasárnap, miszerint a Mobb Deep rapduó egyik fele, Prodigy és Alchemist producer közös, Albert Einstein című lemezén szerepel egy dal, amiben Somló Tamás énekel. Pontosabban az LGT-től A…..
rendszerhiba 2013.06.17 17:18:29
A hip-hop alapja a sample-ing. Ezen senki ne csodálkozzon, kevés banda van aki eljut az élőzenéig (pl. The Roots, a Beastie Boys vagy a De La Soul). Ettől függetlenül pl. a '89-es Paul's Boutique Beastie album full sample-ing.
Az első Das EFX album csak James Brown sample-ből van összerakva. Ettől függetlenül fenomenálisak a maguk nevében.

@akrosztikon: Ugyan kitől lopta? ő már a '80-as években Prodigy (Prodigal Son) néven tolta (később Havoc-kal a Mobb Deep-ben), amikor te még kósza gondolat voltál apád tökében.

@canna: igen, van jó pár. Szerintem erre lehetünk büszkék. a világ kitágult.
rendszerhiba 2013.06.20 10:57:09
@akrosztikon: nem akadt ki senki, a száraz tényeket közöltem kistáska :)

kellemes további fröcsögést és mentális maszturbálást a képernyőre, remélem egyszer hús-vér nőd is lesz ;)
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
rendszerhiba 2013.06.09 07:23:13
@KopaszMercis: nyugi, nem lett erős :) Sajnos teljesen igazad van.
Tisztelt magyar Állampolgárok! Kedves Barátaink! 2012 a megújulás éves volt. Az év eleji spekuláns támadások, majd Brüsszel akadékoskodásának ellenére a kormánynak sikerült megújítania az „elmúltnyolcév” kárhozatában szenvedő Magyarországot. Bár a pénzvilág kalózai…..
rendszerhiba 2012.12.28 23:14:29
@na4: az a baj, hogy közben eltelt 2 èv gazdasàgi kàoszban. Persze: "rohad a nyugat" :-)
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a…..
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
rendszerhiba 2011.11.03 18:43:50
@imittto: sajnos láttam olyat is, amikor nem visszatolatott a felhajtón, hanem megfordult s lement szembe. közbe szabályosan jött fel autó, csak a vakszerencse és az istenek mentették meg a frontális ütközést.
tipikus probléma a felhajtás/besorolásra bármely M0 felhajtó. sokan azt sem tudják, melyik univerzumban vannak, nem azt hogy rugalmasan gyorsítsanak vagy lassítsanak picit.
 Na, ezek a lelki toprongyok sem tudtak kimaradni a dologból :D. Íme a méltó, keresztényi, konzervatív, jobboldali és kulturált válasz nem kevés magyar ember nevében, az én magyarellenes, Himnusz gyalázó, SZDSZ módszereket idéző és fölforgató BAZMEGEMRE...No…..
 Nem tudom, mitől van, de mostanában állandóan Ray-Banekbe botlok. Itt van például ez a Breitling-hirdetés John Travoltával. Az art director valószínűleg attól jött izgalomba, mennyire finoman sikerült elhelyezni a terméket: a Breitling alig lóg ki a bomberdzseki alól. A képet…..
rendszerhiba 2011.10.24 20:03:09
@Eltévelyedés: jó a provokáció, azért én válaszolnék a saját nevemben.

1. nem érdektelen az írás, munka után pont üdítő volt idekattintani. írhatsz te is, ha ennyi időd van, nyilván neked más fontos.

2. ezeröcsiért nem kapsz normlis UV szűrős szenyót, próbálkozni lehet.
a különbséget zongorázni lehet, vezetésnél minden képen. a válság teljesen irreleváns, nem is értem hogy jön ide. nem elérhetetlen kategória egy normális napszemüveg.

3. nem érted a lényeget. nem azért van oakley-m, mert a delta force-t is támogatja. vagy nem azért van ray ben-em, mert Banderas is ezt hordja. azért van, hogy ne folyjon ki a szemem vezetés vagy sport közben. mindemellett dizájnosak és stílusosak is.
valamikor '95-ben az első normális napszenyómat 8-9 ezerért vettem, egy Blackflys disco 2000-et. iszonyat jó lencséje volt, apám mindig "kölcsön vette" vezetni.

4. ez egy szép új szabad globalizált világ, mindenki arról beszélget, amiről csak akar.
hogyvolt VV5 - 1X42 2011.10.24 15:55:00
Vigasztalhatatlan vagyok. A Tuja marcangolta szét tegnap este a Pitbullt. Soha többé nem hallhatjuk a Villa falain belül, „namivanöccsém”, vége a fingolászásnak, nem születik többé olyan műremek, mint a „csicskacsicskacsicska”, és nem kell olyan sűrűn…..
rendszerhiba 2011.10.24 19:36:11
@DexterMorgan78/Séfbácsi: lehet, hogy a technika kifogott rajtuk :) lol
rendszerhiba 2011.10.24 19:42:53
@gyvy: ki az az SP? s valóban énekes lett belőle, ha nem ismerem?
hogyvolt VV5 - 1x33 és 1x34 2011.10.16 18:40:00
Nézzük gyorsan, hogyvót, mert volt itt minden, mint a bucsuba’! Mondja valaki, hogy nem kulturális műsor a ValóVilág, ugyan kérem, öt perc alatt hol máshol tanulhatnánk ennyi új kifejezést, mint az összeférgesedés, a stratégiai dugás, és ezentúl a paplan alatti…..
rendszerhiba 2011.10.18 19:24:26
@Zka: remélem lesz vér a Csaba pucájában, szívesen megnézném a leesett pofáját a többi nyomesznek, miután kiejti Attilát vagy Petit.
Megvan rá minden esélye, mert normális. A sz@rkeverőket meg mindenhol utálják, még ha ők szürkének nevezik a normalitást.
rendszerhiba 2011.10.18 20:18:30
@oázis:

olyan szinten interaktív az életünk, hogy nem is kell nézni de képben van az ember. én speciel csak a ps3 miatt vettem tévét, amúgy csak porfogó.
visszatérve a lelki csökevényekhez, engem már rég kizártak volna, mert mikor Attila leöntötte Kingát én biztos "taknyán tenyereltem" volna.
amúgy a Gergő srácot sokkal vagányabbnak gondoltam, de elég primitív lény hogy asszisztál ehhez a sz@rhoz.....
 „Fegyver csörög, haló hörög, A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!” Nahát, nahát, lehet, hogy a duna tévések a legtökösebb…..
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
rendszerhiba 2011.02.14 00:25:52
@Doktor Kotász: egyetértek, és hozzá teszem hogy Olivér akkor veszítette el a játékot, amikor kimondta a kihívás előtt Béci nevét. Mert ez ugye kizárást von maga után. A pénz kedvéért azért eljátszotta a retek klub, hogy valódi a párbaj.
ezért ütötte a falat 3 napig. ennyi.
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
hogyvolt VV4 - 4X14 2010.12.29 10:50:00
A macit megvarrtam, megvolt az első, minden télen aktuális vita a „hogy lehet másfél órán keresztül üveges tekintettel síugrást nézni” témában, forró habos kakaó, Balázs. Még mindig nem találtak egy valamirevaló bőrdzsekit, amiben ne úgy nézne ki, mint majom a…..
rendszerhiba 2010.12.29 14:49:11
@frutella: nem rossz gondolat...:) a fele éhen halna..

@bodzás: szerintem Jerzyt előbb kezdik ki a hamisnak vélt érzelmei miatt.

@immortalis: én a netes összefoglalót nézem meg úgy, hogy összevárok egy hetet.

@alfonzina, a főnyomi: én meg nem értem, miért kattant be. most nekik ez a munkahely. a foglalkozásuk pedig villalakó. ezért fizetés/kaja/ellátás jár.
rendszerhiba 2010.12.29 14:50:40
@randomgenerator: én ezért szoktam vékony könyvet vagy folyóiratot pakolni a noti táskába is.
rendszerhiba 2010.11.30 19:00:21
@Schaf:

"2. a KMNYP-k kiherélése parasztvakítás, a havi 30 milliárd hiányozni fog a költségvetésből - hiszen ez az összeg az államkötvény piac keresleti oldaláról minden kép hiányozni fog."

"Mért hiányozna?? Az állam által adott pénzből vettek állampapírt. Ezt tessék már megérteni. Nem a saját vagyonukból, hanem abból, amit az állam kötelezően adott nekik. Ezt a pénzt adták kölcsön állampapír vásárlás formájában az államnak.

Érthető? Kamatra kölcsön adom neked a fizetésed, ami a tied.. rendben van? "

Pedig ez egyszerű matematika, általános iskola első osztály. Ha nem érted, akkor csak benned van a hiba.

Az állam soha semmilyen pénzt nem adott a KMNYP-nek. Se maguktól, se kötelezően! Miért is adott volna?

Ellenben a tagok (magánszemélyek) az államkincstári számlára befizetett havi járulékait utalták át kb. 2007-től, mert korábban a magánnyugdíjpénztárak számlájára kellett direktben utalni. Attól ezt még nem az állam adta.

És igen is eltűnik ez a pénz az állampapír piacról, még ha te képtelen vagy ezt megérteni, akkor is.
rendszerhiba 2010.11.30 19:04:37
@Schaf:

"Érthető? Kamatra kölcsön adom neked a fizetésed, ami a tied.. rendben van? "

Sajnos nem nyert! de köszönjük Emese! 20 éve nincs komcsi rendszer, felejtsük már el ezeket a zagyvaságokat!

ez a pénz soha nem volt az államé! a magánszemélyek vagyona, melyet járulék formájában fizettek a KMNYP-nak. oszt ennyi.
rendszerhiba 2010.12.06 22:23:34
@JT_Biopower: "Arról a pénzről (8%) az állam mondott le úgy, hogy -mint engem is- a többiekkel (csak államnak fizetők) ellentétben, pozitívan diszkriminál."

Az állam nem mondott le semmiről, hanem hozott egy döntést a nyugdíj rendszer módosításáról (a felosztó-kirovó rendszerről áttért az önsegélyező rendszerre - ami a világ fejlett országainak nagy részén jól működik).
Jogszabályt hozott egy rendszer átalakításáról, immáron a piacgazdaságra bízva annak működését.

Az oda befolyt járulékok magánvagyon, és nincs köze hozzá az államnak.

Ezért is akarják a járulékot adóvá változtatni a jövőre nézve.
„Szerintetek giccses dolog a leánykérést karácsonyra időzíteni?” – kérdi következő versenyzőnk, aki már csak barátnője anyját látja a boldogság útjában állni. Mit lehet tenni egy olyan – régebben még nem házasságpárti – fiatalembernek, aki…..
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
rendszerhiba 2010.11.26 11:59:16
De jó, nálunk mennyi diplomás közgazda van! hihetelen! A focihoz is ért mindenki, mégis úgy sz.r ahogy van:)

1. a jelenlegi kormány nem mutatta be, hogy milyen költségcsökkentéseket tesz a folyó fizetési mérleg hiányának lefaragására, és az államadósság finanszírozására.

2. az új szja rendszer megint a kisembert vámolja. én pl. 60 ezerrel keresek majd többet gyerek nélkül. ennek egy részéről szívesen lemondok egy igazságosabb rendszer érdekében!

Bravó, ez is a szürkegazdaság felé tereli a gazdasági szereplőket!

3. tegnap Matolcsy elvtárs mutogatott a tévében egy grafikont a GDP és az államadósság viszonyáról. 2010 71%, 2000 54%. Egy dolgot kifelejtetett, nevezetesen mindez kizárólag és értelem szerűen a Bokros-csomag intézkedéseinek volt köszönhető, amit még ők 4 évig élveztek!!!!

4. az állam a legrosszabb gazda. ki kellene végre gányolni az állami cégeket: BKV, MÁV, stb. Valamint az egészségügyet és a nyugdíjrendszert. Észre kellene venni már, hogy a szoci rendszernek 20 éve vége!
Ezek a csökevények iszonyat pénzeket emésztenek el.

5. amit a magánnyugdíj pénztárakkal művelnek, az nem más mint parasztvakítás. nincs valós és egységes gazdasági élénkítő csomag, de az legalább nemzeti. hurrá! ebből következik, hogy lenyúlják az emberek megtakarításait.
a magánnyugdíjpénztárak működési kereteit az állam szülte és szabadon alakíthatja. így ha kétség merül/merült fel a működésükkel kapcsolatosan, a megoldás a jogszabályi környezet változtatása, szigorítása. Esetleges pótlólagos biztosítékok bevonása a megoldás. persze ez itt madjarisztán! mit is várhatnék! Élénkítsük a szürkegazdaságot! Hajrá fijjjúúúk! Húzzatok bele!
Ez túlfűtött, erős érzelmeket keltő történet, ezért hogy tompítsam, egy szép képet teszek ide nektek Mihalik Enikőről, amit a Yummie blogról loptam le.Figyuszkáljatok: a fácsén is kérdeztem, hogy legyen a posztöréssel, legyen, ne legyen? Mondjátok meg mit…..
rendszerhiba 2010.10.11 23:20:20
@kiraaaaa: iszapkatasztrófa 2.
A múltkori posztunkra több olyan reakció is érkezett, melyekben hasonló, nem túl szívderítő randi-tapasztalatokról számoltok be. Mivel készültünk már valamivel, ezért vártunk ezek közzétételével, de most íme egy ilyen élmény, a női oldalról.   Sziasztok! Nem tudom,…..
rendszerhiba 2010.10.11 23:16:28
@Piszok Alfréd: egy biztos, ezt sem Ridley Scott rendezte
A görög válság körüli hírek elültével Magyarország vette át Európa beteg emberének szerepét a nemzetközi sajtóban. (Kép: apokalipszis.com) A The New York Times-on már a Nobel-díjas Paul Krugman is Magyarország gazdasági nehézségeivel foglalkozik a blogjában. Ez az írás…..
rendszerhiba 2010.08.06 09:53:10
@Viktus: volt ilyen, a Bajnai kormány. nem nyomta a politikai bullshit-ot, csak dolgozott!

@Valaki-aki: akkor mond meg nekik, hogy már megnyerték a választásokat, és nem azért hogy döglött pártot rugdossanak. jó volna, ha minőségi munkába kezdenének, most! a gazdaság nem a "népnemzeti" populista maszlagtól meg diktatórikus jelképektől javul meg.

@TottaKár: melyik ipari ágazatban dolgozol? autóipar 20-30%-ot esett, építőipar kb. 40%-ot. könnyű elektronikai gyárat vezettem pár éve, ott a válság előbb jött. mert túltermelés van!

Nem a hitelezéssel van a gond, hanem a rossz, a magánszemélyeket kiszolgáltatottá tevő és hátrányos jogi szabályozásra. Egyszerűen csak le kellett volna másolni a holland jogszabályokat például, ha már jobbat nem sikerült alkotni. ja, tudom. a k.csög lobbik....
A Masszázs=megcsalás? poszt visszhangja az alábbi levél is, köszönjük az őszinteséget a névtelen szerzőnek.   Nem könnyű jó sok év után végiggondolni bizonyos dolgokat … A jó sok év tényleg jó, és tényleg sok. 26 éve kiegyegyensúlyozott párkapcsolatban élünk.…..