Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TONTON

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ORTT szerint nem állapítható meg törvénysértés a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által a Jóban Rosszbannak pályázat nélküli adott nettó 200 milliós támogatás ügyében, mivel "a feltételek megfogalmazása ... egy klasszikus koprodukciós megállapodás részét…..
Kis lépés ez, de akkor is: szerda este kiváló számokat produkált a Lost, igaz a Fox egyelőre még nem az American Idolt küldte ellene, de akkor is taps jár érte. Persze ez sem volt elég az Idol megszorításához, ami nyerte az estét össznézettségben és 18-49-ben is (24.4m, 7.5/22).…..
TONTON 2009.02.22 13:34:43
@fects:
...mert rapidos letöltőm van, de ha tucc jobbat, szívesen veszem a segítséget...
TONTON 2009.02.22 13:49:59
@dreamland12:
...micsodát csinálok?....tudnád értelmezni a szavaimat?...olvassad el még egyszer, és rájöhetsz, hogy ilyen nem történt...segítséget kértem...

...azt szeretem viszont, ha valaki NEM TUD segíteni, de beírja, hogy gúgli a te barátod...írjad be magadnak és rájössz, hogy a találatok jelentős része használhatatlan, vagy fizetős...különben fölöslegesen nem fordultam volna az olyan tökös júzerhez, mint te vagy...
TONTON 2009.02.22 14:55:35
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Annyira borzasztó, hogy nem is tudom melyik a rosszabb: a ruha vagy az arca?Szóval szavazzatok - a szétbotoxozott, plasztikázott arc a felfújt szájjal a probléma, vagy a metál-királykék dzseki színben passzoló övvel és selyemsállal, egy kamionos stílusú baseballsapkával…..
A fehérnemű-lázat még csak-csak megértem Valentin nap alkalmából (bár én személy szerint minden nap szeretem a szép fehérneműket), na de hogy külön cipő is kell eme jeles eseményre, arra nem gondoltam.Velem ellentétben azonban az amerikai Karo's Shoes nem feledkezett meg a Valentin…..
Modoros jó vasár- és ünnepnapi reggeleket kívánok, instállom! ;-)Kicsit kommerszebb vízekre evezünk, de a díjkiosztókkal még tartozunk nektek. Illetve ezek még csak a Top 10-es arcok, de bizonyára nem érdemtelenül kerültek ide! Vagy?7. Demcsák Zsuzsa: Őt nagy divat volt…..
TONTON 2009.02.01 11:41:48
@netsrot:
...te seggfej...hogy jön ide, hogy biboldó, vagy nem???? (szerintem meg valami szláv lehet, de ez igazán részletkérdés) ...neked, meg ha egyáltalán vallásos vagy, nyilván a Bazilikában a helyed......erről ennyit, most már át is mehet a blog buzizásba, meg komcsizásba....néhány embernek teljesen mindegy mi a téma...ha mindenképpen okádni akar valaki, ménem eszik szart???
...az már igazán mellékes, hogy ez a téma baromi avittos....hogy jön elő ez a téma?????...testvérek között is 3 éves...miért nem dobtad fel mondjuk a kiegyezést, vagy a vérszerződést???...
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
A UPC naív ügyfele egy egyszerű díjcsomagváltásban reménykedve hívta föl az ügyfélszolgálatot, de egy új kolléganőnek köszönhetően egész máshogy alakult az ügye. Végül az online chat rabolt el az életéből órákat, ráadásul feleslegesen. Hogy üldözzünk el egy 3 éve…..
Sárát megtalálta egy újabb feltöltőkártyás társaság, akik a T-mobile nevében jelentkeztek nála azzal az örömhírrel, hogy nyert 800 000 Ft-ot. A nyereményt persze csak akkor veheti át, ha 20 000 Ft értékben kártyát vesz és azt az általuk megadott számra feltölti. Sára…..
Egy gyors ajánlat azoknak, akik nem tudják, mit vegyenek akciósorozat-függő faterjuknak karácsonyra: Jack Bauert. Hat évad, 38 DVD, 29 990.- HUF-ért, nem is olyan rossz. Ha mindezt az amerikai amazontól szerezzük be, akkor 199 dollár plusz postaköltség lenne (kb. 45 000.- HUF), a…..
Most érdemes csökkent ítélőképességű naiv fotóbarátnak lenni! Ha beleesik a kategóriába, készített már valaha többértelmű tájképeket, ÉS nem képes papírra vetni digitális albumait, most igazán jutányos áron szerezhet boldogabb karácsonyt a Fotó Premier készítőinek. A…..
Úgy látszik, a TV2 nem akart túl sokáig benntartani egy modellt sem, Csősz Bogi után kiesett Voksán Virág is. Maradnak nekünk az afrikai csajok, meg Bódi Margó májbajos, sárga feje. Igaz, Voksán Virág túl sok vizet nem zavart, a kötelességét, a vetkőzős jelenetet letudta,…..
Megvan a szerelmi szál. A Celeb vagyokban ugye Gjoni és Pákó között szövődött valami, volt nászéjszaka is, és végre elhangzott, hogy "akarod?", itt meg Virágot és Kucserát próbálják összefésülni. Elvitték őket "bátorságpróbázni", együtt kell…..
A legutolsó adás legfontosabb eseménye nem is az volt, hogy kiesett Csősz Bogi, hanem az, hogy Kovács Áron szerint Csősz Bogi népszerűsége azután kezdett csökkenni, hogy megkapta a 'Rambóné' titulust Bódiéktól. Innentől pontokba szedjük a véleményünket. Egy: Bódiék elvileg…..
comment:com Eltűntek 2008.11.11 18:45:00
Kezd bedurvulni a dolog. Ha hihetünk az utolsó résznek, akkor a stáb, meg a két raklapnyi celeb nemhogy nem érkezett meg az Okavango-deltába, de eltévedtek és elakadtak útközben. Úgyhogy a hétfői epizód majdnem teljesen borult. Ha ez igaz, akkor elég kemény, pont az utolsó Fejükre…..
TONTON 2008.11.12 00:28:26
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Nagy ötlet volt beküldeni a műdzsungelbe Fekete Pákót. Mondjuk nem is volt más kéznél, Benkő Dánielt már nem lehetett, ő már lengette eleget a brét ebben a műsorban, Kiszel Tünde nem vállalná, Anettka meg már nem a régi, úgyhogy maradt Pákó. Egész héten ígérték…..
A valóságshow-nak álcázott, valójában precíz forgatókönyv alapján készített Senorita Szöszit és a celebeket szégyenrangsorba állító 10!-et is kimenekítette a kedd esti halálsávból a Tv2. A Vészhelyzettel és a Grace Klinikával ugyanis nem bírtak.A két műsor egyelőre még…..
Nehéz lehet most Csányi Sándornak lenni, a Homár őszintén együttérez. Bár nem feltétlenül osztja a visszaállamosítási bankmentő terveket, talán még mindig jobb az egész országra verni a balhét, mint a bank ártatlan ügyfeleire. KN hitelkártyatulajdonosként eredendően bűnös,…..
TONTON 2008.10.26 02:17:08