Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kislovag55

1 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HIIT edzést már többször megemlítettem korábbi írásaimban, de csak úgy szőr mentén és sosem bonyolódtam bele igazán. Pedig egy igazán egyszerűnek tűnő és hatékony edzésmódszerről van szó. Nézzük meg hát, hogy mi is ez és mire és kinek jó ez és mire érdemes…..
kislovag55 2018.05.04 18:58:37
Én hosszú pulzuskontorllált futással kezdem, kb 10 kilo lement, de azzal megakadtam, akkor váltottam Tabatara, pontosabban ezt csináltam kb 8 honapig: www.youtube.com/watch?v=pJyoBO08t0E heti háromszor. Ezzel lement még 10 kilo (najo meg a szénhidrátcsokkentett életmoddal). Kockák is megjelentek:-)

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hatékonyabb a futásnál. De az is igaz hogy ez megeröltetőbb, nagyobb akaaterő kell mint egy egyórás 130-as pulzusu totyogáshoz ami szinte kikapcsolodás kategoria.

A Tababta talán annyival jobb mint a fent leirt HIIT hogy igy fix időtartamu, nem kell a pulzust nézegetni, csak egy Tabata app kell a telora (pl sprintfutáshoz) vagy a video amit belinkeltem a tévén. Illetve ezt otthon simán végeztem ki se kellett mozdulnom ami szintén plusz ido a futásnál.

Sajnos azért igy is vesztettem izmot szoval ha nem akarsz ugy kinézni mint egy menekült (vagy hosszútávfutó bocs:) akkor váltani kell sulyzos edzésekre. Ráadásul fogyni sokkal könnyebb mint izmot felszedni.
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
kislovag55 2016.02.13 08:21:07
@leftalone: ha nem megy le a zsír akkor inkább fuss és figyelj a pulzusra: janosfut.wordpress.com/kezdoknek/pulzuskontroll/3248-2/
Jelentette be Handras majd elrúgta a pöttyöst és azóta is tombol az egyébként kiemelkedő Apple-faszságokkal teletűzdelt blogján. Mi megdermedve állunk azóta is a hőbörgése előtt, mely abból fakad, hogy szerinte a Google ELLOPTA és LEMÁSOLTA az egyébként megdöbbentően…..
Johan Edlund (a képen koponyás pólóban, mi másban) a Tiamat fő terroristája egy józanul eltöltött estéje után képtelen volt reggelig aludni és hajnali négy órakor a zenekar hivatalos Facebook oldalán egy bekezdésnyi búcsúlevélnek tűnő megjegyzésben tudatta a rajongókkal,…..
A fű zöld, az Index 2, ahogy most olvasom a Twitteren és a Facebookon - mert ma reggel új Index.hu-ra ébredtünk. Illetve igazából nem is újra, hanem valami másra. Nem új, mert a cikkekben, szerkezetben, és lényegében a címlapban nem történt változás, és belül is maradt minden a…..
A SamMobile ma nagyon jó hírekkel szolgált a Galaxy S 3 (U:és Galaxy S 2) tulajdonosoknak, hivatalosan bejelentették a telefonhoz készült Jelly Bean ROM-ot, amelyet néhány napon belül OTA (Kies/Wifi) frissíthetnek, nem hivatalosan (itt) pedig, akár már ma Odin-al.  Azt, hogy…..
kislovag55 2012.11.16 13:17:53
@paha: Nekem ugyan ez a problémám volt (van) magyar international verzioval, OTA nem ment a checksum miatt de a Kies-szel simán felment (nem a JB hanem valami update)
Katatonia - Dead Ends Kings(Peaceville) Az innovatív zenekarok, kevés kivételtől eltekintve, nem a teljes karrierjük alatt innovatívak. Tudni lehet, hogy mi lesz a következő lépésük, még akkor is, ha egyszer már 19-re lapot húztak, és össze is jött nekik a 21. A Katatonia évek…..
Lots of Girls Gonna Get Hurt címmel május 16-án jelenik meg az új Shining-EP, ami kizárólag feldolgozásokat tartalmaz majd majd olyan zenekaroktól, mint a Kent, az Imperiet, a Poets Of The Fall és a Katatonia. Utóbbi csapattól a For My Demonst gondolta újra a kattant agyú Niklas…..
Indul a Google Play, a Google új, legalábbis a már létező szolgáltatásait összefogva új néven kínáló felhőszolgáltatása. Az Android Market, a Google Music, a Google Movies és a Google Ebooks mostantól egy felületen, a play.google.com címen érhető el. Az így létrehozott Google…..
kislovag55 2012.03.07 18:02:16
@Cs0pi: Ha ki mered adni a passwordődet egy tök ismeretlen szájton keresztül (ami ugy a google checkout passwordje is). Viszont a googli music tud több accountot is kezelni, csinálni kell egy másodikat és csak erre használni.
A Nexus S óta tudjuk, hogy a Google úgy gondolja, az NFC technológiának (Near Field Communication - rövid hatótávú kommunikáció) helye van az Android jövőjében. Ugyanakkor mindig az volt az érzésem, mintha a közvélemény és az ipar nem reagált volna annyira hevesen erre a…..
kislovag55 2012.01.24 07:09:47
Mandiner blog Így kell címet adni 2011.10.29 08:01:00
Most mondja valaki, hogy nincs humora az elvtársaknak!..
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
Tegnap reggel az országban elsőként írtuk meg a pletykát, hogy rövidesen megérkezhet Magyarországra az iTunes Music Store, aztán este újra megnyertük a hírversenyt, amikor arról számoltunk be, hogy elérhetővé vált az online bolt.De nem állunk meg: ma délután fél négy körül…..
kislovag55 2011.09.29 14:08:43
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
Appleblog Döcög az iTunes Match 2011.09.12 11:42:00
Az Apple szombaton emailben értesítette az egyesült államokbeli fejlesztőket, hogy az iTunes Match újra elérhető. Erre az után került sor, hogy nemrég, a bétaindítás után nem sokkal lezárták a regisztrációs lehetőséget. Sajnos azonban úgy tűnik, a mostani nyitásnál sem…..
Múlt hónapban órákra leállították az Apple online üzletét, majd láthatóan változás nélkül kapcsolták vissza megint a fényeket. Később megtaláltuk a bütykölés okát: egyes termékeknél a Select legördülő listán Facebookon és Twitteren oszthattuk meg, hogy milyen szuper ez…..
Az iPad másik konkurensét is kitiltaná Európából a kaliforniai cég. Tegnap óta ugye 250 ezer dollárjába kerül a Samsungnak, ha akárcsak egyetlen Galaxy Tabot is elad az Európai Unió területén egy düsseldorfi bíróság ítélete alapján. Ha kettőt ad el, már félmillió a…..
Tudjuk, hogy a héten az Apple levelet küldött a fejlesztőknek, hogy most már mindenképpen küldjék be a Mac App Store-ba a Lionra tervezett programjaikat, ami a start előtti utolsó felszólításnak tekinthető. Még érdekesebb, hogy aki ezen felszólítás előtt küldte be az…..
Aki mindenképp ma szeretne venni MacBook Airt, az inkább ne tegye: úgy tűnik, hogy a héten befut a gépek frissítése, a pletykák szerint változatlan áron jóval erősebb hardvert kaphatnak a vékony laptopok. Összesen négy modell érkezik, bemásolhatnám ide a regisztrációs kódjukat,…..
kislovag55 2011.07.12 15:33:45
Nos, mielőtt belekezdenék elöljáróban annyit tennék hozzá a témához, hogy nem vagyok egy tab rajongó. Tudni kell, hogy az én fejemben a tabletek helye nagyjából a kényelmi funkciókat betöltő készülékek között van, ehhez viszont még drágának találom őket.…..
Ha lehet hinni a pletykáknak, az Apple újfajta ssd-t rakhat a következő Airbe, ami minden szempontból fejlettebb a jelenleginél. A Macotakara.jp beszámolója szerint az új NAND flash csipek 19 nanométeres gyártástechnológiával készülnek és ahelyett, hogy a bevált mSATA…..
Tegnap jelent meg ez a zsinór, amitől mindenki szívrohamot kapott, ugye mi a franc kerül egy madzagban 50 dollárba? Az iFixit aztán szétkapta és kiderült: az, hogy ez nem egy kábel, hanem egy rendkívül összetett elektronikai metropolis. Hogy más ne mondjak, csipek vannak benne. Két…..
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..