Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leányfalvi Emese

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képek: www.nof.hu Hosszú éveken át épített örökségünk a múltunk részét képezi: minden tégla egy-egy darabja az emlékezetünknek, ezért fontos, hogy megőrizzük a következő generációk számára. Ebben Magyarországon elkötelezett a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. (továbbiakban: NÖF),…..
A gázai háború olyan tüntetéshullámot indított az európai városok utcáin, amely nem csitul. A tüntetésekkel járó kihívások, illetve az októberi, muszlimok által elkövetett támadások (például az észak-franciaországi Arras városában található gimnáziumi késelés, vagy a svéd futballszurkolók…..
Fejfájás, kimerültség és alvászavar, általános rossz közérzet vagy idegrendszeri problémák: mind találkozhattunk már ezekkel a tünetekkel, főként a borús, téli napokon. Az időjárási körülményektől eltekintve, kevesen gondolnak arra, hogy ezek hátterében látásprobléma állhat, melynek korrigálása…..
Az elmúlt év időszaki múzeumi kiállításainak köszönhetően felfigyelhettünk olyan elismert magyar klasszikus festők munkásságára, mint Vaszary János, Gulácsy Lajos és persze Csontváry Kosztka Tivadar. A nagy klasszikus nevek mellett, érdemes közelebbről megismerni a kortárs (tehát második világháború…..
Kép forrása: 24.hu   Európai Unió, avagy a legtöbb hivatalos nyelvvel rendelkező szervezet Követve a híreket gyakorta szembe találkozhatunk az Európai Unió 2000 óta használatos jelmondatával: „Egyesülve a sokféleségben.” Ez a sokféleség azonban nem mindig egy pozitív jelenségként köszön vissza,…..