Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagypál András

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Platform egy olyan feltörekvő kezdeményezés, mely jelenlétével, előadásaival és szellemiségével inspirál, formálja a világról alkotott képünket és ami a legfontosabb, szervező erővel bír, egyfajta kulturális gócpontként funkcionálva. A Platform fő profilja a közösség és a kultúra. Az I.…..
A magyar történelem viszontagságokkal teli útja csatákkal, belviszályokkal, forradalmakkal és elnyomó rendszerekkel van kikövezve. A győzelmekhez súlyban legalább annyi, ha nem több vereség párosul. Az egészséges prosperitás egyik elengedhetetlen feltétele a béke évszázadokig hiánycikk, amikor pedig…..
Az ember megnyit egy hírportált – Azahriah. Nyelvkönyvek visszatérő terminusával élve „szörfözik az interneten”: YouTube felkapott – Azahriah.  Eme cikknek nem célja a sokadik „szemtelenül fiatal” és ”az ország zenei bálványa” jelzőket használva, a mindennapos, szokványos írások sorába beállni és…..
A szöveg objektív elemekkel tarkított véleménycikk. Csepregi Éva október 22-én lett 70 éves és mivel őszi, már csak valahol messze délen van örökös napsütés, itthon itt van az ősz s a tél újra. A Neoton Família frontembere öt évtizede a pályán, tucatnyi nagylemezzel és… írná egy életútinterjú…..
„Egyedül vagyunk Tibor. Egyedül! Te meg én...” – jelenti ki Horn Gyula egy 2006 áprilisában tartott lakossági fórumon. A mondat azóta kultikussá vált, nem véletlenül. Manapság ahogy elnézi az ember a „nagypolitikát”, arra a következtetésre juthat, hogy egyre több az új párt, a magányos farkas,…..
Cristiano Ronaldo 2022. december 30-án bő két évtized után, sikerekben gazdag európai karrierjét hátrahagyva, 2.5 évre a szaúdi Al-Nassr csapatához igazol, szezononként csillagászati összegeket, összesen mintegy 200 millió eurót bezsebelve. Az azóta eltelt idő megmutatta, hogy példája nem egyedi…..
Reaktor Croce, ejtsd Krócse ♪♫ 2023.09.12 16:46:28
  1972. szeptember 20-án és 21-én az ABC-n futó The Dick Cavett Show keretein belül Maury Muehleisen aktív közreműködésével hangzik el az Operator c. zseniális dal egy bizonyos Jim Croce előadásában. Akkor senki sem sejtette, hogy pontosan 1 éven belül tragikus hirtelenséggel, pályája csúcsán, a…..