Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziaszőrmók

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiakadtam. Bruno meg Maci is akkor végezte a lakóparkban az őrjárati sétát, mikor engem is pórázvégre kapott nősténygazdi. Egyrészt nem voltam valami boldog, mert gazdianyu nem akart kivinni az utcára, mondván, hogy amíg ilyen „csúnya” vagyok jobb, ha csak a kertben játszom. Szerencsére nősténygazdi…..
Fúú, hát azt hittem elszaladok a világból. Készültem összeszedni minden értéktárgyam és új család után kutatni, akik egy fokkal normálisabbak és nem akarnak kutyát. Már megszoktam, hogy pamacsot elviszik itthonról sétálni, kirándulni vagy őt képesek benyomni a kocsiba egy hosszú útra is. Megértem,…..
Nem értem, miért vittek dokihoz semmi baleset nem ért. Azt hiszem nem fájt semmim se, bár vörös gazdi néha olyan erősen megmarkol, hogy nem mindig vagyok biztos benne, hogy ő is csak játéknak gondolja a verekedésünket. Múltkor olyan kihívóan feküdt a kanapén muszáj volt ráugranom, valószínűleg ő nem…..
Örülök, hogy ti így örültök, de ez egyáltalán nem arról szól, hogy milyen ügyes vagyok. Téged érne áramütés kétszer aztán temethetnénk el a kertbe az almafa alá. Fú gazdi akármennyire is szeretgetsz most azért ki vagyok bukva. Nyakamba raktál valami új nyakörvet. Először még örültem is neki, hogy…..
Szia Szőrmók! Mindene fáj 2024.04.23 08:54:11
Szomszéd haver él és virul. Na jó azt mégse lehet mondani, hogy virul, mert be van kötve a feje meg a lába is és nem engedik még csak kinézni se az ajtón. Alig bír enni, mert eltört az állkapcsa is és bár a doki a helyére rakta, de nehézkes a rágás. Gazdija nyomja bele a táplálékot injekciós tűvel.…..
Tegnap éjjel hazaráncigáltak az utcáról és nem engedtek vissza. Bevetették a nagyágyút. A kedvenc jutalomfalatos kajászacskómat csörgették, így kénytelen voltam hazafutni. De azt gondoltam, hogy bezabálom a jó kis jutifalatokat és futok tovább, mert szembe szomszéd fekával találtunk egy süncsaládot…..
Szerintem jobban járnál ha lehúznál, mert ha megtudják, hogy fent jártál kiporolják a feneked. Értem én, hogy annyira hiányoztam neked, hogy csak akkor érzed jól magad, ha két centire vagy tőlem, de nekem ez már kezd zaklatásnak tűnni. Elvoltam napokig egyedül és most hirtelen megint itt az egész…..
Az utazás jól telt. Gazdi jól nyomja a szekeret, nem lettem rosszul. Anya foglalkozott velem egész nap, és estére végre a kaja is eszébe jutott. Néha megálltunk, futottunk pár kört aztán újra útra keltünk. Mindenesetre agyon dicsértek, hogy milyen jó kutya vagyok, milyen jól bírom; még nőstény gazdi…..
Pakolnak, készülődnek, iszonyat nagy jövés-menés napok óta. Nőstény gazdi minden reggel itthon hagy tök egyedül és hatalmas csomagokkal, táskákkal tér haza. Amiket aztán kipakol, bepakol, összecsomagol és teli nagy bőröndök, meg táskák sorakoznak a nappaliban. Közben állandóan szól valami áhítatos…..
Nősténygazdi kirakott egy kosár rongyot nekem. Szeret engem mostmár biztosan tudom. Igaz reggel kikaptam tőle, mert megint nem sikerült a lépcsőn hagyni a papucsát, de nem gondolhatja, hogy egész éjjel kibírom, hogy látom ott hever, árválkodik a lépcsőn két papucs. Folyamatosan incselkednek velem,…..
Ne haragudj, de csak nevetni tudok rajtad. Nagy mellénnyel ugrándoztál, minden területem elfoglaltad, azt hitted a tiéd a világ kisember nagyember nőstényember mindenki csak téged szeret. Én meg halálra edzettem magam, hogy felvegyem a tempót, hogy engem is észrevegyenek. Már már ott tartottam, hogy…..
Kaptam nyakörvet meg bilétát, ráírták, hogy Sebastian, meg néhány számot, anya gondosan magyarázta, hogy le ne szedjem, mert ha kis hülye vagyok és elfutok akkor haza tudnak hozni és mondta, hogy ez a nevem, a telefonszámunk és nagyon nagyon szép vagyok a kék nyakörvemmel. Cicának is kék van, de…..
Lehet most bajban vagyok? Nőstény gazdi ugyan nem kiabál, de püffög magában. Felszedi az összes szőnyeget és aggodalmasan kántálja, hogy buta ez a kutya, sose lesz szobatiszta. Nem tudom, mi az a szobatiszta, anya, elmagyaráznád nekem? Azt se értem, hogyha nőstény gazdi felszedi az összes puha…..
Fut, mint a hülye össze vissza, mint aki sose látott kertet. Örül, mint kutya a farkának. Ó hát egy kutya, tényleg. Basszus, egy kutya. Sose fogom megszokni. Ha ki tudnám nyitni a kertkaput talán megszabadulhatnék tőle. Csak olyan kis szerencsétlen, tuti rögtön felfalná egy patkány és hát a halálát…..
Juhuuu végre nem forog a világ. Futok, futok, csúszik, futok futok, csúszik. Kis nőstény gazdi mit nyávogsz, ébredj már, lehet játszani! Igen, cuki vagyok és aktív, én is imádlak. Kit keltek fel mit mondasz? Hát ott az egész gazdisereg a lépcsőn már. És mindenki vidám. Nőstény gazdi mégse vidám..…..
Jaj milyen puhán ölelsz. Nevetsz és sírsz. Nem tudom ki vagy, de szeretlek én is. Nem tudom mit jelent, hogy hazaviszel és kifizetsz, de azt gondolom szuper lesz, ha te mondod. Egy meleg nyári napon megszülettem és befagyott a seggem. Anyám jól időzített, hogy melegben szülessünk meg, de az…..
Az ott meg micsoda? Fehér szőrcsomó. Ugye csak vicceltek? Meddig marad? Minek van ez itt? Ki akarta? Én tuti nem. Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy kell ebbe a házba egy másik állat? Jó néha lehet erőszakosabban kértem, hogy játszatok velem még többet, de arra nem gondoltam, hogy egy kutyát…..
Mindenki nyugodjon meg, nem történt semmi tragédia. Kicsit összekarmoltam a székeket, na és. Igen, az összeset. Örülj neki, legalább így mindegyik egyforma maradt. Hogy nézne ki, ha az egyik csíkos lenne a többi meg sima. Kicsit átdizájnoltam az ebédlő garnitúrát, nincs ebben semmi rossz szerintem.…..
Szia Szőrmók! Mérgező virágok 2023.11.28 07:13:00
Nem én voltam miről beszélsz?  Mi, hogy fotója is van róla a szomszédnak, hogy én voltam? Nem igaz, nem volt szándékos, amúgy is minek betonozik éjszakára valaki? Inkább örüljenek neki, hogy ott hagytam a lábnyomomat, most kicsit mintás a terasz náluk, nem olyan egysíkú. Szerintem sokkal jobban néz…..
Valahogy azt érzem nőstény kisemberek ti megbolondultatok. Én nem tartom annyira viccesnek ezt a pórázt. Mi az, hogy ugassak, ha jön a rendőr? Teljesen megzavarodtam. Biztosan vehetitek, hogy egy lépést nem teszek meg ezzel a pórázzal a nyakamon. Hogy csak kutyával lehet kimenni sétálni egy órát? És…..
Szia Szőrmók! Megint túléltem 2023.11.14 14:43:29
  Nem vagyok gyengeelméjű, ne velem kiabálj nőstény kisember. Nem tehetek róla, hogy ez is megcsípett. Marha hangosan bírnak zümmögni és mindig ott legyeskednek a vadvirágok között, ahova én szeretek befeküdni a délutáni második sziesztámon. És irtó dühös tudok lenni, ha nem hagynak aludni. Amit…..
Szia Szőrmók! Ajándék 2023.11.07 13:06:04
Ne visíts gyerek, már döglött. Most hova szaladsz ordítva? Minek hívod nőstényembert? Óh te szerencsétlen, mégse volt döglött, majdnem elszalasztottam miattad. Egy másodpercig nem figyelek és feléled a túlvilágból ez a kis piszok egerecske. Hát anyád nem tanított jómodorra, hogy nem verjük át a…..
Anyuu segíts! Nőstényember hol vagy? Nagyon fáj! Felfedező úton voltam a kerítés mögött. Tudod, ahol lerakták a kis hidat, alatta csuda mi minden jó dolog van. Van itt mindenféle szuper bogár, meg csúszó mászó. Ide akartak berendezkedni patkányék is a kertből mikor kizavartam őket. De süni barátom…..
Na mi van család, nem volt jó a kiruccanás? Itthon hagytatok egyedül, ti meg elhúztatok szórakozni. Mondjuk ahogy elnézlek titeket jobban jártam. Csak kisember aktív, mindenki más döglődik. Nőstény gyerek kidobja a taccsot csomószor, mint én szoktam mikor autóba tesznek. Na mi van, csak nem…..
Bezártak. Egyedül vagyok. Éhes vagyok. Szomjas vagyok. Segítsetek a kis Jean-Luc-nek.  Nem tudom, te ki vagy, de örülök, hogy végre kiszabadulhatok erről a szűk helyről. Eltűnt az egész pereputty. Tegnap pakoltak, kiabáltak, rendezkedtek. Mondták, hogy be leszek zárva, mert múltkor mikor egyedül…..