Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GregTaylor

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
GregTaylor 2009.05.31 23:51:55
@tcom: A Jobbiknak megvan a prgramja, ami többek között a gazdasági válságra is gyógyír, de maradjunk annyiban, hogy elég lenne meglépni azokat a dolgokat, amiket a kormánypártok 10-20, vagy akárhány éve nem tettek meg. Hiszen csak nézzünk át Ausztriába, én megteszem, s látjuk, hogy ez a válság főleg nekünk az, mert egy másik válság közben ért minket. A stabil országokat nem érintette drasztikusan. Miért özönli el a külföldi áru az országot? Miért mennek sorban tönkre a magyar több évtizedes, vagy százados vállalkozások? Ezek ellen lépni kellene. És ez nem náci ideológia, hanem egészséges nemzetvédelem. Nem tudsz létrehozni olyan politikai formációt, amelyik mentes minden politikai kapcsolattól, így nyilván a Jobbikban is vannak nemkívánatos elemek, nyilván bizonyos területeken keresi a szövetséget is, a helyi politika általában kevésbé érintett a mocsoktól. Semmi sem tökéletes, de egy hosszú út kezdetének bőven megfelel a Jobbik. Ki akarja a cigányokat és baloldaliakat halomra lőni? :) Nagyon sok baloldali ismerősöm van, eszembe nem jutna bántani őket. :) A cigányokat se bántaná senki, ne beszéljünk hülyeségeket. A Jobbik programját, véleményét kellene megnézni, nem pedig amit beállítanak róla. A kommunista rendszer írtotta szorgosan a más gondolkodású embereket, Magyarországon is. Akkor most az MSZP gyilkolni akarja a jobboldaliakat? Nekik van közük az MSZMP-hez, a Jobbiknak hírből sincs a nácikhoz. Egy szocialista alapokon nyugvó, nemzeti keresztény pártról van szó. Bizonyára vannak a Jobbik szimpatizánsok közt olyan elemek, akiknek Hitler a példaképe, ez tény. Ahogyan az mszp-s szavazók közt is vannak olyanok, akiknek Kádár vagy Sztálin a példaképe. Nekik sem fűződik kevesebb vér a kezükhöz. Ettől is lehet hányni. A lényeg hogy ne rettegő mszp-s, fideszes, szdsz-es véleményformálók által alkossunk saját véleményt a Jobbikról. Hallgassuk meg őket, olvassunk utána, vagy pedig ne rágalmazzunk.
GregTaylor 2009.06.01 00:14:31
@tcom: Értem hogy az a problémád, hogy párhuzamokat találsz bizonyos jelenlegi és múltbéli nevek, zászlók és körülmények között. Igazából ez engem nem érdekel. USA-ban van Nemzeti Gárda, nem ölnek zsidókat. Biztos nem szerencsés bizonyos szempontok miatt a névválasztás, de valószínűleg ha farmer-pólóban jelennek meg fehér zászlókkal, a kutyát se érdekelné. Így elérték céljukat: végre figyelünk egy országos jelenségre, a cigány közösség egy részének bűnözésére, ami rengeteg ember életét keseríti meg. Magyarok is bűnöznek, tény. De az arányokat nézzük. Ez ellen tenni kell. Hogy mit? Nem azt amit eddig, mert az eredménytelen volt. Hatékony felzárkóztatás, visszaszoktatás a munka világába segély helyett stb stb. Nehéz folyamat ez, el kell végre kezdeni. És megoldani hogy ne rettegjen többszázezer magyar miattuk. Akár csendőrséggel, akár a a máltai szeretetszolgálat segítségével. Lényeg, hogy hatékony legyen, nem a név számít. Kurucinfonak semmi köze a Jobbikhoz. Barikad.hu a hivatalos portál.
"Elvtársak, én legalább próbáltam a népnek adni az IMF-hitelt, nálatok meg csak egyre rosszabb lesz minden... A szocializmus volt az egyetlen igaz út, és ti képesek voltatok letérni róla. Na jó, beismerem a kommunizmus kísértete sikeresen velünk él, de ez is az én érdemem.…..