Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r1pp3r.j4ck

12 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PRINTSCREEN - Ha ön bizonytalan szavazó, aki még az urnazárás előtt sem tudott dönteni, és a neten tájékozódott volna a felhozatalról, rossz hírünk van: az online jelenlét egész bizonyosan olyasmi, amiben Magyarország még nem teljesít jobban. Szili Katalin csapata még a magyar…..
A napokban szembesültem vele, hogy a híres Nulladik óra, azaz a The Breakfast Club című film, a történet szerint 1984 március 24-én játszódik, tehát éppen 30 éve. A The Guardian készített is ennek örömére egy összeállítást, miszerint milyen menő év volt már 1984, mert a…..
r1pp3r.j4ck 2014.03.27 23:47:56
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Tavaly decemberben ünnepelte fennállásának 25-ik évfordulóját a Supercomputing (SC) Conference, a nagy teljesítményű számítástechnikával (High Performance Computing – HPC) foglalkozó konferenciasorozat. Ennek örömére a szervezők összeállítottak egy idővonalat (lásd a…..
Állítólag a rockzene undergroundjában már jó ideje tombol a retróhullám, aminek magyar térhódításáról mindent elmond, hogy a vintage rock egyik legfelkapottabb üdvöskéje, a körülményekhez képest még itthon is elég jó sajtóval rendelkező Year of The Goat első magyar…..
ADrenalin IQ aktivált QR-kód 2013.05.08 13:28:48
Izraelben a rangos egyetemi karokra csak rendkívüli tudással és kimagasló pontszámokkal lehet felvételt nyerni. A TBWA az "első felvételi rostához" okos játékot készített: egy hiányos QR-kóddal ellátott képeslapot, rajta néhány furfangos tesztkérdéssel. Minden helyes válaszhoz…..
r1pp3r.j4ck 2013.05.09 11:26:35
@Rejtélyes: nyilvan, de ha kis hibaturesu kodot hasznalnak, es mondjuk 7%-ot kepes javitani, meg mindig megcsinalhatjak, hogy 27% hianyzik, amibol 20%-ot ki tudsz potolni valaszolgatva a kerdesekre, vagy esetleg teljesen kiegeszitheto, az a 7% a hibahatar.
Stan Jones írta ezt a remekbe szabott country cowboy dalt. Legismertebb előadója Johnny Cash (akit érdekel ITT bővebben olvashat) Nem tudok mindent róla, nem ismerem minden dalát. Viszont amit ismerek azt nagyon szeretem. Oly generáció tagja ő, melyből nem sokan éltek hosszú életet.…..
A HETEDIK   E világon ha ütsz tanyát, hétszer szűljön meg az anyád! Egyszer szűljön égő házban, egyszer jeges áradásban, egyszer bolondok házában, egyszer hajló, szép búzában, egyszer kongó kolostorban, egyszer disznók közt az ólban. Fölsír a hat, de mire mégy? A…..
r1pp3r.j4ck 2009.12.29 02:22:47
Úgy bizony. Ma lettünk egy évesek! Már régóta nagyon sok zenét hallgatok és szokásom, hogy utánanézek, mit hallgatok. Így egy csomó feldolgozásnál bukkantam kiváló eredetire, vagy ismertem fel egy számnak újabb változatait egy egy albumon. Valahonnan innen jött az ötlet. Tavaly…..
 Tobbszor kerestek mar meg engem olyan dolgokkal, hogy "jaj, jack, tord mar fel ennek a baromnak az adatlapjat a majvipen", vagy "jaj, jack, el kell olvasnom a csajom mailjeit, ugye segitesz?". Termeszetesen ilyenkor a valaszom egy rovid "nem" volt. A user ilyenkor…..
 Jó estét, jó szurkolást, a ma esti Sport Klubban egy jó kis pörgős nótát hallhatunk. A piros sarokban a legendás nehézsúlyú Survivor, aki 1982. július 24.-én kapta a világbajnoki címért járó övet, amit egészen hat hétig viselhetett a Billboard Top 100 Singles listán,…..
Az elkövetőnk a Candlemass nevű svéd doom metál zenekar, akik az elmúlt húsz évben is aktívan tevékenykedtek, és nagy örömünkre készítettek egy Black Sabbath medleyt, amit az 1988-as Ancient Dreams c. albumukra tettek fel.   A dalok: - Symptom of the Universe, az 1975-ös…..
Feldolgozás alatt blog Fémszív 2009.05.02 22:56:00
Ugye van néhány igazi rocker olvasónk is, akinek fémszív dobog a mellkasában? Ha igen, akkor itt van egy jó kis német származású zene. A szöveg angol. Nem, nem a Helloween száma. Nem is a Scorpionsé. Ki másé lehet akkor? Hát az Accepté. 1985-ben adták ki a Metal Heart…..
Van egy angol banda, a Sex Pistols. Mivel punkok, azt hiszem, mondanom sem kell, hogy anarchisták. Az Anarchy In The UK számuk kerül most fel a blogra, ami egész jóra sikeredett. Itt egy 1976-os felvétel: Találtam egy nagyon jó feldolgozást, amit az ex-Metallicás Dave Mustaine…..
Lidérc barátom netje sajnos nehéz időkön megy keresztül, egyszerűbben fogalmazva elszállt, szóval ma nem tud posztot írni a főnök. Szólt, hogy írjak ma egy posztot. Tehát itt van egy... egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Sing Sing nevű együttes. Írt egy kellemes kis…..
Ma sajnos nincs időm rendes bejegyzés megírásához, és a szerkesztőtársamnak, sem tudtam szólni, bízzunk benne, hogy olvassa ezt és megesik rajtam a szíve, aztán kanyarít ide nekünk valami tartalmasabb posztot is. Addigis, hogy ne maradjunk véletlen sem feldolgozások nélkül,…..
Ugye mindenki ismeri ezt a 3 együttest? 2001. június 2.-án együtt is koncerteztek, és előadtak így együtt egy jó kis medleyt is. Szerencsénkre fent van a YouTube-on, szóval most meg tudom nektek mutatni. Én is csak YouTubeon láttam sajnos. Metro - Kócos kis ördögök Omega -…..
Ugye tudjátok, mi az a Nintedo? Nem, nem a Nintendo Wii, amit egy műanyag izét rángatva irányítasz, hanem a régi, amihez a rikító, 8-gombos távirányító tartozott, amit csak azért rángatott az ember, mert hátha megáll a szakadék szélén a szupermárió, mielőtt még…..
Épp most találtam ki egy új rovatot, mikor már jóideje teljes mellszélességgel hanyagolom a többit... Ebben a rovatban híres, botrányba fulladt, esetleg plágium perrel végződött nyúlásokat mutatok be. Ehhez majd szeretném kérni újfent a ti segítségeteket is, mert sok esetről…..
Ugye mindenki látta már a Star Warst? Amikor azt mondom, Birodalmi Induló - vagy Imperial March az eredeti hangsávok szerelmeseinek -, mindenkinek beugrik a kép, ahogy Darth Vader megérkezik a Halálcsillagra? Azt hiszem, ilyesmi még nem volt a blogon, de mivel én szeretem a…..
Európában is sok az idióta, mégsem írt róluk számot egyik színű nap sem. Az amerikaiak idiotizmusát viszont pontosan 3 percen keresztül tárgyalja a Green Day nevű kaliforniai punkformáció. A szám arról szól, hogy nem akarnak a média által irányított emberekké válni (Jó…..
Megint egy Queen dallal kedveskedek nektek. Az I Want It All-t két szupergroup is feldolgozta.   Az eredeti dal az 1989-es The Miracle albumon jelent meg. Egy igazi kemény hard rock nóta. A csúcspontja mindenképpen az, amikor a közepén begyorsítanak és May nyom egy hatalmas…..
r1pp3r.j4ck 2009.03.22 13:07:23
-Mi a Paff, a bűvös sárkány? -Anyósom elesett a biciklivel. Ez ez a gagyi és szakállas vicc jutott az eszebe a mai poszt kapcsán, ugyanis a jólismert gyerek dal eredetének és változatainak néztem utánna.   Az eredeti dalt 1963-ban írta Leonard Lipton és Peter Yarrow, és a…..