Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Picard

507 bejegyzést írt és 546 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai bejegyzésemben két különálló figurát mutatok be egyszerre, a Jurassic World: Világuralomban látott Atrociraptor csapat két tagját: Red-et és Panthera-t, akik végre elérték a hazai boltok kínálatát is...
Megérkezett a Beyond the Gates idei utolsó epizódja, amelynek központi témája, nem meglepő módon, a korábban már egy csomagolás képen lelepleződött szett. A tovább mögött azonban még akad pár új információ a jövő évi figurákról, köztük egy olyanról, amelynek újrakiadására régóta vártak, és végre új…..
Lord Picard 2022.11.17 18:06:18
@PikeB: Érdekes mód, a dinoszauruszokra inkább látok esélyt, de a Jeep valóban necces lesz, de remélem ezúttal már remélem legalább a németeknél rendben fog érkezni minden.
Lord Picard 2022.11.21 18:34:40
@PikeB: Ohhh, az ED Pyroraptor és Atrociraptor kellett volna, jól néz ki az Outpost is, de az már nekem költségvetésen felüli tétel, sajnos :/
Lord Picard 2022.11.22 20:09:23
@PikeB: Ohh, pedig egész sokáig lehetett kapni Ian-t és Maisie-t, épp a mai bejegyzésben is linkeltem a Bűbáj webjátékbolt oldalát, érdemes szemmel tartani, ha most épp nincsenek is ott, még visszatérhetnek. Érdekes, de Maisie és a JP3-as Velociraptor, de legfőképp, a Legacy Geosternbergia nagyon sehol se jelent meg, tőlünk nyugatabbra!
Végre hozzánk is megérkezett a Jurassic World: Világuralom "rosszfiújának", a Giganotosaurus-sznak a figurája. Ugyan ez a kiadás a várakozásokat nem teljesítette maradéktalanul, azért bőven a rajongók polcán a helye, részletek a tovább mögött...
A mai napon debütált a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat különkiadása, a Rejtett kaland, amely egy izgalmas, interaktív történet a népszerű animációs sorozat "díszletei" között, régi és új szereplőkkel. Az epizódról bővebben a szokott módon, a tovább mögött...
Lord Picard 2022.11.17 18:05:15
@KyloRen22: Jöhetne még bizony, nagyon kreatív epizód volt. Remélem még látjuk Darius-ékat a későbbiekben, ennyi játékidőt azért egyik Jurassic-karakter sem kapott, mint ők hatan, a szívünkhöz nőttek.
Mai bejegyzésem, régóta először, ismét több mindenről fog szólni, csemegézek a legfrissebb hírekből, így szó lesz arról, hogy mi a helyzet a franchise folytatásával, hol lehet már és majd megtekinteni legálisan is magyar nyelven a Világuralmat és egy új, jövő évi Mattel szettről is érkezett hír,…..
Lord Picard 2022.11.08 21:13:01
@PikeB: Igen, úgy tűnik az imák itt is meghallgatásra találtak - most már csak a Mercedesekre és a buszra várok, no meg a TLW Rex párjára.
Habár a bejegyzés címe szokás szerint maga a bemutatandó figura-figuraszett, a Világuralomhoz készült újabb főszereplős készlethez ezúttal valójában két őslény figurája jár, a tovább mögött ezt a szettet mutatom be jobban...
Újabb adagnyi termékfotó érkezett a jövőre bemutatkozó Dino Trackers játékvonalról, valamint - egy kis hiánypótlás - az októberi Beyond The Gates keretein belül leleplezett két új figuráról is találni friss információt a tovább mögött, és egy új Legacy szettről is...
A Legacy Collection idén nagyobb hangsúlyt fektetett a 25 éves Az elveszett világ: Jurassic Park-ra, és most az egyik szettet van szerencsém is bemutatni, amely egy közönségkedvenc karakterrel és egy emlékezetes járművel érkezett...
Lord Picard 2022.10.31 20:08:31
@PikeB: Köszönöm szépen, nagyon vártam ezt a szettet, pedig nem vagyok autómániás - még vezetői engedélyem sincs - de a Jurassic-járművek valamiért mindig különösen tetszettek és örülök, hogy most van lehetőség őket beszerezni szép nagy méretben.

Igen, ellentmondásos a figura, de Pete Postletwhaite alakítása valahogy annyira jó volt, annyira árnyalta a karaktert, hogy nem vált belőle olyan negatív karakter, mint mondjuk Wheatley volt. Szomorú, hogy többé őt már nem láthatjuk új produkcióban.
Az már hagyományosnak számít, hogy a Mattel a nyári San Diego Comic Con közeledtével előrukkol egy-egy exkluzív Jurassic-figura megjelenéssel, az idei évben pedig sikerült a saját maguk által felállított mércét is megugrani. A tovább mögött az egész Mattel Jurassic World játékvonal egyik, ha nem a…..
Lord Picard 2022.10.21 19:50:02
@PikeB: Nagyon élvezetes volt meg is írni a cikket, illetve befotózni - 505 fotót készítettem, szóval el voltam vele, de örülök, hogy tetszett neked is és pozitívak a visszajelzések is. Ha nem SDCC szett részeként jelenik meg a Spino, akkor azért arra nagyobb esély mutatkozik, hogy elérhető lesz külföldi webshopból - ugye ebből a Rexy-ből is került kiadásra egy másik festésű változat. Nagy kár, hogy itthon egy Hammond Collection figura sem képes bejönni...

Bemutatásra kerül, igen, mostanság kicsit sok is volt a munka, illetve egyebek, de összegyűlt pár figura, és bemutatásra kerülnek. A Giganotosaurus sajnos valóban csalódást keltő, de egyelőre nincs is jobb belőle, remélhetőleg jövőre készül egy jobb változat.
Lord Picard 2022.10.21 23:08:00
@PikeB: Az látszik, hogy sok munkád van benne. Igen, talán a rexy-t külön sikerül valahogy elcsípni.

A ginanotosaurusnál az a vicces, hogy a róla megjelent első rossz minőségű képeken jobban nézett ki, mint később élőben.
Lord Picard 2022.10.25 14:29:10
@Anak: Nagy baj nincsen, de nekem alapból ez a bedőlt beállás sem tetszik, másrészt, arányaiban pl. kisebb mint az Indominus rex figura, pedig elvileg nagyobbnak kellene lennie.
Minden előjel nélkül a mai napon került ki a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozathoz kapcsolódó különleges, interaktív epizódjának, a Rejtett kalandnak az előzetese! A Netflix-en november 15-től nézhető/játszható ez a különleges epizód. Részletek a tovább mögött, de előbb az előzetes:..
Az Empire magazin most közölt le egy még a nyáron, Máltán készült interjúrészt Colin Trevorow-val, amelyben a Jurassic-franchise jövőjéről beszélt a rendező, ebből szemlézek...
Lord Picard 2022.10.10 22:37:35
@Baló Nádi: Tényleg sajnálom, hogy nem hozta az elvárásaidat, nem csak a tiédet, sokakét. Igaz, ami igaz, itt-ott megúszós a történetvezetés, de azért pl. szerintem a dínók azért bőven jelentenek még veszélyt, azért nem teljesen kezes bárányok. Blue azért jó pár évet töltött emberek és Owen társaságában, Beta pedig még csak kölyök, azért a Giganoto vagy épp a Theri is fenyegető volt, a Dilophosaurus-szokról nem is beszélve és még lehetne mondani.

A folytatásoknak mindenképp bátrabbnak kell lenniük, és én ezért se bánnám, ha egy streaming platform csapna le a lehetőségre, mert ott azért mehet a korhatáros tartalom. Nekem, tudom hogy ezzel kisebbségben vagyok, nagyon tetszett ez a vállalati összeesküvés, a háttérben meghúzódó Soro...., génmanipulációs törekvések, ez nagyon crichtoni ötlet, csak lehet nem most kellett volna előhúzni.
Végre elérte a Jurassic World: Világuralom a mérföldkőnek számító 1 milliárd dolláros bevételt, ezzel pedig a filmtörténelem 49. alkotása lett, amely átlépte ezt a határt. Ugyan lassabban sikerült ez a bravúr, és el is maradt a két korábbi Jurassic World-film teljesítményétől ez az eredmény. Ahogy…..
Lord Picard 2022.09.27 18:26:13
@Kibernetika: Korábban a Jurassic Park 3-nál volt ilyen címtervezet is és ez természetesen a rajongók között a World-filmeknél is előkerült, de nem volt valós, azért a Universal ezt már kommunikálta volna, ha készülőben lenne egy újabb film. Szerintem most egy kicsit pihentetik az élőszereplős részeket.
Lord Picard 2022.09.29 21:07:23
@Kibernetika: Azt én is remélem és gondolom is, hogy mindenképp lesz folytatás, ez most a franchise-filmek korában a Universal egyik ékköve (és a Halálos iramban hamarosan véget ér), szóval biztosan terveznek még ezt azt. Remélem lesz sorozat is, élőszereplős, de ha folytatnánk is azt, amit a három World-film elkezdett. Meglátjuk, mit főznek ki, én is elégedett voltam a Világuralommal, de én mindig szívesen fogadok új tartalmakat.
Lord Picard 2022.10.08 18:20:12
@Kibernetika: Spinosaurus-szt én is szívesen néznék, de Carno is jöhetne több, valamint Allosaurus. Biztosan előbb-utóbb lesz folytatás, és biztosan lesz valami raptor, és persze T. rex, de azt hiszem Blue-t és Rexy-t sajnos itt az ideje, hogy nyudíjazzák.
Amikor 1993-ban mozikba került a Jurassic Park, a játékboltokat, áruházakat ellepték a különböző merch termékek, és ez a tendencia a két folytatást is végig kísérte, és a Jurassic World-filmeket se kerülhette el a "végzete". A tovább mögött egy népszerű, minden igényt kielégítő webshop…..
Habár még október sincs, és pláne messzi még október 19-e, szerda amikor is érkezik a legújabb Beyond the Gates videó, a tegnapi napon 4 új, Hammond Collection figuráról szivárogtak ki képek, az egyik ráadásul egy szett lesz, két figurával. A tovább mögött lássuk ezeket, bár a borítókép alighanem…..
A hónap harmadik szerdája ismét egy új epizódot hozott a Beyond the Gates-ből, a Mattel és a JurassicOutpost, valamint a Target közös bejelentősorozatából. Ismét két Hammond Collection figurát jelentettek be, róluk és néhány új termékfotóval a jövő évi figurákról a tovább mögött részletesebben...
A hatodik Jurassic-filmmel az Oscar-díjas filmzeneszerző, Michael Giacchino immáron harmadik alkalommal kapott lehetőséget, hogy megcsillogtassa tudását és egy teljes kört tett meg. A tovább mögött nem csak a CD kiadást mutatom be, de bővebben szót ejtek a zenei aláfestésről is...
A hónap harmadik szerdája elhozta a JurassicOutpost.com és a Target közös videósorozatának újabb epizódját, amelyben két Hammond Collection figura került bemutatásra. Nagy meglepetés nincs, a két figurát a Mattel már az idei SDCC-ra is elvitte...
Lord Picard 2022.08.23 20:22:22
@KyloRen22: Egyelőre semmi, ma körbenéztem én is, de sem a Microsoftnál, sem az Amazonnál, sem az iTunes-nál nem elérhető még magyarul. A Universalnak is van ugye saját streaming platformja, a SkyShowtime, amely azonban még a régióban nem indult el - de az idei évre ígérték korábban az indulást, így a magyar piacon is, oda mindenképp várható lesz a film. Lemezes megjelenésről pedig továbbra sem tudni, figyelem a környező országok adatlapjait, hátha valahová sikerülne felkerülnünk...
Lord Picard 2022.09.06 00:00:26
@Kibernetika: Legújabb bejegyzésemben erről is szót ejtek, amely a mozis bevételeket taglalja. Bizakodjunk, hogy lehet még hazai megjelenés a filmből.
A végefelé közeledik a Jurassic World: Világuralom mozis pályafutása, számos országban már VOD és streaming platformon és fizikai formátumokon (DVD, Blu-ray, UHD4K) is elérhető Colin Trevorrow filmje, így elérkezett az ideje az összegzésnek, miképp teljesített a Világuralom és a Jurassic-franchise,…..
Újabb termékfotók érkeztek a jövő évben(?) érkező új játékvonal, a Dino Trackers figura kínálatából, de a tovább mögött egy impozáns könyvmegjelenésről is lesz szó...
Ritkán, azaz eddig egyáltalán nem volt alkalmam Youtube csatornát bemutatni a blogon és ajánlani, hiszen nem is igazán lehetett ilyen csatornát követni, eddig... Nemrég indult el ugyanis a Jurassic Lore Hungary, amelyen máris akad néhány nagyon érdekes, a Jurassic-filmekkel kapcsolatos videó, és ez…..
2018 óta a Mattel-nél több változat is készült már az egyik legismertebb ragadozó dinoszauruszról, az Allosaurus, amely az ugyanabban az évben bemutatott Jurassic World: Bukott birodalomban debütált a Jurassic-franchise-ban, és formálódott is azóta a megjelenése. A legújabb figura a legutóbbi,…..
Habár még az idei évi figurák második hulláma is alig-alig mutatkozik a boltok polcain, egyre több, a jövőre debütáló Dino Trackers figura termékfotója kerül nyilvánosságra, ezúttal a kisebb méretű dinoszauruszok és egy nagy visszatérő figurájáról tudok beszámolni, és akad más, izgalmas új…..
Lord Picard 2022.08.15 09:39:28
@KyloRen22: Mindenképpen. Angliában, Európában B régiókód van, tehát ezek a mi régiónk, az amerikai Amazon.com-ról valószínűleg A régiókód van. Még várok, mi jelenik meg a lengyel piacon, illetve a skandinávoknál, de magyar specifikáció aligha lesz bárhol. Hat filmes kiadást is tervezek beszerezni de az igazából mindegy is honnan, hiszen 5 film magyarul megvan... Sajnálatos, hogy épp a befejező film nem lesz...
Lord Picard 2022.08.15 09:43:14
@KyloRen22: Igen, nekünk az is csonka :( Sajnos a magyar piac már csak vegetál, pedig korábban Jurassicból elég jó kiadásokat kaptunk...
A blogon már számos figurát volt alkalmam bemutatni, és kitűnik, a Tyrannosaurus rex figuráknak különösen nem tudok ellenállni, ráadásul a Mattel mindig tesz róla, hogy az éppen aktuális utolsó figurájuk legyen a legszebb. A Világuralom kapcsán megjelent T. rex figura pedig éppen ilyen...
Lord Picard 2022.07.26 23:17:11
@PikeB: Köszönöm :)

A Mattel-t ismerve, tuti nem állnak meg itt, most már valóban jó lenne, ha Eatie-ket csinálnák meg, illetve Buck-ot és Doe-t Az elveszett világból - mondjuk akkor fennáll a veszély, hogy a beszerezhetetlen Legacy vonalon jönnének ők ketten :/
Lord Picard 2022.08.13 17:59:22
@PikeB: Előbb lenne hangot adó Spinosaurus, mint egy direkt Kenner-utalásos vörös Rex, bár ki tudja, a jövő évi vonalon lesznek komoly festésű figurák. Nagyon kíváncsi vagyok, jövőre mit tartogatnak a Legacy-ra.
Lord Picard 2022.08.13 22:09:57
@PikeB: Már írtam és azóta el is érhető a legújabb bejegyzésem, amiben ő is előkerül. Én maradok a meglévőnél, de igen, sokan elfelejtik, hogy a repaint és repack figuráknak ezért is van létjogosultsága, nem mindenki kezdte a figurák gyűjtését rögtön 2018-ban...
Két év után ismét megrendezésre került érdemben a San Diego Comic-Con, a világ legnagyobb képregény-találkozója, amely már jó ideje nem csak a képregény-rajongókat szólítja meg. A Mattel a 2018-as és 2019-es eseményhez képest visszafogottabb volt, már ami a Jurassic-franchise-t illeti, de azért…..
Lord Picard 2022.08.13 17:58:22
@Gregar: Igen :( Még ha könnyen lehetne kapni környező országokban, de ez sem mondható el... Sajnos a Mattel üzletpolitikája csapnivaló :/
A Jurassic World: Világuralomban a két filmtrilógia számos, fontosabb szereplője tért vissza és fogott össze, ezért a Mattel-nél nem is okozott problémát, hogy olyan visszatérő szereplők figuráit újítsa fel, Claire, vagy mint ez esetben Owen figurája. ..