Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krissi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csodálatos ünnepi megemlékezés a makaói fáradalmakat és mongol üzletet épphogycsak kipihenő Veres Jánostól. Szép, ízléses, hagyománytisztelő munka, igazi szocialistára vall. Gratulálunk hozzá! Íme a felkokárdázott nyírségi MSZP-s alma:    ..
Nem az igazi az új szocinóta. "Többen vagyunk, mint bárki gondolná", erről ugye folyton a büntetőügyek jutnak az ember eszébe, de összességében se olyan fülbemászó és dinamikus, mint a 2006-os sláger, az "Igen, igen" Az MSZP-ben többen úgy érezték, hogy a…..
Szegény Miklós ... ilyen rágalmakat egy ilyen szent ember ellen. Vajon a sok zarándoklattal kompenzálta a maffiacselekményeket, amiket elkövetett? És most kénytelen volt a szegény ember ... felfüggeszteni a párttagságát! Ennyi! Nem zárták ki, nem mondott le a mandátumáról, pár…..
   Emailben érkezett a következő videó linkje, ami nálam eddig simán a 2010-es kampány legjobbja (ennek ellenére alig néhány százan látták, pedig másfél hónapja fent van a Youtubeon). 1984, Ferenc Testvér, 2010. április 11.:  ..