Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziggy stardust

30 bejegyzést írt és 501 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a Halloween, így itt az idő, hogy folytatódjék Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem körüli borzongás! A különleges hangulatú, a hazai filmekben ritka digitális látványelemeket is felhasználó, az első világháború után, a spanyolnátha idején játszódó, magyar horrorfilm hivatalos…..
ziggy stardust 2020.11.06 07:56:53
@Csokáv: :D :D :D
via GIPHY Hogy lehet egy szerződés élő, amit lemondtak és ezt még vissza is igazolták? Krisztián több szolgáltatónál is sikerrel lemondta kórházban ápolt nagyapja előfizetéseit, aztán rendezte a végszámlákat és kész is volt. Kivéve a Telekomnál, ahol a novemberi befizetés után azt hitte, szintén…..
Ma már annyira nem jellemző, de a 70-es és 80-as évek rocksztárjai előszeretettel viseltek csajokat megszégyenítően rövid shortokat. Forrónacikat, ha úgy tetszik. A Led Zepp tagjai, Axl Rose, de még Lemmy sem vetette meg ezt a ruhadarabot színpadon innen és túl - jöjjön is egy remek válogatás ilyen…..
ziggy stardust 2019.06.17 05:42:41
@nyu: ezért a kommentért jöttem :))))
Ahogy közeledünk a Trónok harca végéhez, úgy lesznek egyre dühösebbek az eddigi rajongók a soroztra. De van alapja ezeknek a vádaknak? És mi történt azzal a kávés pohárral, amiről mindenki beszélt az epizód után? Ilyen témákkal jelentkezik az eheti spoileres nézőnaplónk...
ziggy stardust 2019.05.15 21:57:25
@fátum: sztem is csak Brienne miatt, lovagiasságból bólogatott Podrick, hogy ő is szűz
Izzót cserélni pár mozdulat, gondoltam én amikor kb 7 éve először égett ki saját autón saját izzó és éppen mennem kellett volna az ország másik felébe. Kicserélem! Végül is mi baj lehet? Mindenki ezzel a kérdéssel rohan az elkerülhetetlen szívás hegyek felé, de mégis feltesszük magunknak a kérdést…..
Csalt akkor mindenki, a vendéglátósok, a boltosok, sőt még a gyárak is. Vizezés, újrahasznosítás és trükkös mérések a Kádár-korszakból.  ..
ziggy stardust 2018.08.05 08:21:42
@funfun: a csomagolóanyag hozzáméréséről még tanultunk is, szóval az egy legális dolog :) mint ahogy a burkolt áremelés is, mikor ugyanannyiért kevesebbet adnak. jó példa erre a danone könnyű is finom, ami sztem kétdecis volt, amikor megjelent. most meg alig több, mint egy deci - közben nyilván az ár is nőtt (hát most drágább, hát most kevesebb :))
Ha sorozatot indítanék a világ legfeleslegesebb dolgairól, a motivációs levél az első bejegyzések között szerepelne. A HR szakemberek döntő többsége rutinból kéri és próbálja – egyébként sikertelenül – használni. Vagy nem tudják, hogy mire való, vagy rosszul tudják, vagy fel sem merül, hogy bármi…..
ziggy stardust 2018.01.16 17:48:50
  Józsefvárosi helytörténeti kalandozásunk első állomása a Kerepesi temetőben található Munkásmozgalmi Panteon, ami az ötvenes évektől a rendszerváltásig a magyar kommunisták egyfajta szentélyeként működött...
ziggy stardust 2017.03.09 08:03:34
@don-kanyar: a szomszéd telek alatt ásunk tovább :)
Jelen időben vagyunk, valahol Északnyugat-Angliában. Ha pár szóval el akarnám mesélni, mi történt az elmúlt évben, csak kiválasztanék egy tetszőleges napot. Legyen mondjuk tavaly december 30. 6:40-kor csörög az óra. Kinyomom, újra csörög, megint kinyomom, aztán ha már elég…..
Születésnapos naptár bemutatós � @kiszeltunde A photo posted by SzabóSzabolcsAchilles|szabyest (@szabyest) on Nov 30, 2016 at 8:27am PST Szabyest nem megy az Eurovízióra. Sajtóközleményben jelentette be az MTVA, hogy szabályszegés miatt ki kell zárnia az egyik versenyzőjét az idei…..
ziggy stardust 2017.01.06 07:39:03
@Hurrá Torpedó: hehe. én is elkezdtem gondolkodni, de aztán úgy voltam vele, hogy kit érdekel? igazából engem nem, és elenyésző az esélye annak, hogy ezt a nevet én kimondom valaha is, szóval merőben eléméleti az érdeklődés. és tényleg, miért??? van (lenne) annyi jó név :)
comment:com A hónap képe 2016.11.04 15:06:45
Na, ki ül John Stamos mellett a fűben?..
ziggy stardust 2016.11.07 07:50:21
Füttyszó, na az nincs a hivatalos videón, csak egy boldog és lelkes, integető, tapsoló, éljenző tömeg. Tiltakozók sincsenek, és feszültség is csak is csak a miniszterelnököt feszült figyelemmel hallgatók tekintetében van...
Számomra a bőröndök és utazótáskák a felfedezést, az újdonságot és az ezzel járó izgalmakat jelentik. Gyerekként a családi nyaralásokhoz, kamaszkorban a táborozásokhoz, mostanában pedig önálló utazáshoz pakolom tele...
ziggy stardust 2016.10.10 20:20:00
Elég jól sikerült az HBO új sorozatának, a Westworldnek a bemutatkozása. Egy igazi nagyszabású első részt kaptunk, nagyon látványos jelenetekkel, nagy színészekkel és rengeteg kérdéssel. Ezeknek egy részét ki is tárgyaltuk a Kultrovat Podcast kilencedik részében. Ha esetleg lemaradtatok volna róla,…..
1916. decembere. Zsidó német katonák ünneplik a hanukát a harctér közelében az első világháborúban  ..
ziggy stardust 2016.09.26 08:22:12
@Nyiri: nekem is egyből ez jutott eszembe. bár valószínű, hogy aki bányászként volt kénytelen dolgozni, pont nem ettől félt a legjobban
Egy sitcomon, különösen egy tradicionális, többkamerás, élő közönség előtt felvett sorozaton azt számon kérni, hogy a karakterek nem fejlődnek, és egy helyben állás van, nem túl bölcs dolog, hiszen ennek a műfajnak ez a lényege. A TBBT-t pontosan ezért baszlatni tehát nem fair, úgy meg különösen,…..
Internet celeb, azaz Wanghong lett egy pillanat alatt ez a 71 éves kínai férfi, aki a hónap elején állt modellt fiatal fotósoknak...
A mai árakhoz képest nem is olyan drágán vihető el. 11 és fél millió forintért hirdetik a 40 négyzetméteres panelt a Corvin köznél. Közel százezer forinttal olcsóbb négyzetmétere, mint a környéken az átlagos négyzetméterárak...
ziggy stardust 2016.07.11 11:38:13
Bólogatókutyai magasságokban (vagy mélységekben, nézőpont kérdése szárnyaló autós kiegészítőre figyelt fel a két fiam Freitalban, Szászországban, az éves Trabant-találkozón. Próbálták kitalálni, de nem sikerült, jó félórányi tippelgetés után elárultam nekik a választ...
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
ziggy stardust 2016.07.05 12:05:47
@malactulaj: fűnyíró, fűkasza, körfűrész (a szomszéd minden évben több faházat aprít fel, fogalmam sincs honnan szerzi őket, és gondolom azzal fűt), disznószarszag (a tehén meg a ló oké, azoknak más a szaguk, de a disznó - még ha pucolják is viszonylag rendesen - baromi büdös), LEGYEK, darazsak, szúnyogok, szöcskék, szitakötők - és igen, a télen eltüzelt műanyag sűrű füstje meg tud ülni egy párás, szélcsendes napon a kertekben
és valamiért gondolják úgy páran, hogy egy csendes kisközség utcáin remek lehetőség adódik gyorsulási versenyeket tartani
ezzel együtt sztem a városban több a zavaró tényező :D
Az emberi lét egyik mozgatórugója, hogy szeretnénk valamit elérni az életben. Mindenki vágyik rá, hogy büszke lehessen egy olyan dologra, amit jól csinál. Ez lehet a családi élet, a karrier, vagy egy hobby, amiben nagyon ügyes. Akadnak olyan hírességek is, akik csak egyszer villantottak nagyot az…..
ziggy stardust 2016.06.06 06:58:38
@ULaci: lehet hogy ők is feldolgozták, de az Tanita Tikaram száma
Ha létezik gondolatsor, mely maximálisan ellentétes a romapop műfaj szellemiségével az ez: "Nem is vagyok akkora király, a gádzsik elkerülnek, hétvégente nem mulatok, legfeljebb leugrom a hörpintőbe a turkálós Budmil mackómban." Na, az efféle plebejus rinyálás DJ Mikitől is fényévekre áll. Sőt,…..
ziggy stardust 2016.06.02 10:23:26
Ha a Flappy Bird kiborított, a Color Switch legalább ugyanannyira ki fog készíteni. A cél az, hogy a kis színes pöttyel egyre feljebb ugráljunk, a csavar pedig az, hogy csak akkor tuduk átmenni az elénk gördülő akadályokon, ha azok velünk azonos színűek. Ettől lesz szemétparaszt a…..
ziggy stardust 2016.05.19 20:46:59