Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MegBook

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MegBook Hit Me Hard and Soft turné 2024.05.06 10:00:00
A hetemet egyértelműen az koronázta meg, amikor megpróbáltam jegyet vásárolni Billie Eilish újonnan megjelenő Hit Me Hard and Soft albumához kapcsolódó világkörüli turnéra.  Korábban már meséltem, milyen élményben részesültem, amikor Taylor Swift koncertjegyeket vásároltam, hát most újabb…..
MegBook Éjszakai futás 2024.04.29 10:00:00
A Föld napján elmentem futni a férjemmel.  Nem igazán vagyunk egy súlycsoportban. Ő még csak kacérkodik ezzel a mozgásformával, míg nekem már évek óta a napi rutinomat képezi. Ebből kifolyólag  gyakrabban, hosszabb távot és gyorsabban is megyek. Miattam kezdett futni. Mondjuk nem igazán volt más…..
MegBook Twist 2024.04.22 14:20:44
Az egyik kollégám új munkakörben tetszeleg. Vezető pozícióba került. Eddig is a színpad körüli dolgokat látta el, most viszont kiemeltebb szerepet kapott, hatalmat. Rám nézve azt jelenti, többet kell kontaktálnom vele. Felmondok. Fogalmazódott meg ösztönösen a legelső reakció a fejemben a hír…..
MegBook Wonkák 2024.04.15 10:00:00
Megnéztem a Wonkát, a Willy Wonka és a csokigyárat és a Charlie és a csokigyárat kifejezetten olyan szemmel, milyen elemekre épít a korábbi művekből a 2023-as megjelenésű Wonka. Bár előzménytörténet, hivatalosan nem kapcsolódik sem az 1971-es, sem a 2005-ös filmhez. Ennek ellenére számos kapcsolat…..
MegBook 2024.04.16 21:14:07
@Grabb: Köszi, hogy megírtad. Én az HBO Max magyar feliratos fordítását használtam, a szinkronban lebbencsoki hangzik el, csak, hogy végképp kavar legyen :)
MegBook Vámpír 2024.04.08 11:45:05
A darabot, amit a minap játszottunk a világosító és a hangosító között ülve szoktam végig nézni. Stúdió előadásról van szó, ahol sosincsen fix helyem, ez a darab pedig különösen specifikus, mivel a nézőtere nem a megszokott elrendezésben fekszik.  Sokáig a lépcsőn ülve követtem végig estéről estére…..
A magas minőségű saját gyártású tartalmaival az Apple TV+ abszolút a streaming platformok élén jár. Összegyűjtöttem 10 lenyűgöző Apple Original sorozatot, melyeket nem érdemes kihagyni. Személyes ajánló következik. 1. Ted Lasso Műfaj: vígjáték Leírás: Ted Lasso (Jason Sudeikis) egy…..
MegBook Athén 2024.03.18 10:00:00
Januárban megfogalmazódott a fejemben a gondolat, el kéne menni nyaralni a tél kellős közepén valami meleg helyre. Ritkád adódik lehetőség, hogy évad közben eltűnjek néhány napra, nemhogy egy teljes hétre, de amikor így hozza a sors, akkor ki kell használni.  Február végén öt napos kis szabad rés…..
Február végén Athénba látogattam. Az utazásaim során szeretek alaposan felkészülni az adott városból. Milyen nevezetességeket látogassak meg, hogyan lehet bejutni a reptérről a városközpontba, egyáltalán milyen buktatók fordulhatnak elő. Összeszedtem néhány tényt, melyeket a négy napos tartózkodásom…..
MegBook Brachiosaurus 2024.02.26 10:00:00
Vegetáriánus vagyok. Már több, mint tizenkét éve. Lakto-vegetáriánus kategóriába tartozom, ami azt jelenti, nem eszem semmilyen húst, még halat sem, de tejterméket igen. Önként vállaltam az életre szóló böjtöt, egészségügyi és morális okokból. Szeretem, hogy a legtöbb ember amikor meghallja ezt,…..
MegBook Görcs 2024.02.19 10:00:00
Elkezdtem írni valamit. Egy történetet. Hosszú ideje az elsőt.  Az írás mindig is a lényem szerves részét képezte. Hozzám tartozott, akárcsak a szívem, a kezem vagy a lábfejem. Egészen addig, amíg be nem görcsöltettek. Motiválnia kellett volna annak az író közösségnek, akiknek a tanfolyamát…..
MegBook Vidéki forgatás 2024.02.12 10:20:06
Múlt héten írtam arról, egy videoklip forgatáson dolgoztam. Most mesélek a vidéki forgatási napról.  Január végére esett, arra az egy péntekre, amikor úgy döntött az időjárás, havazni fog. Éjszakai forgatásról volt szó, délután négykor kezdtük a felvételek rögzítését, a végét hajnali kettőre lőttük…..
MegBook Shooting call 2024.02.05 10:00:00
Nemrégiben egy videóklipet forgattam. A rendező maga kért fel elsőasszisztensnek, és bár nem sokat fizetett, részemről egyáltalán nem volt kérdés, elvállalom-e. Iszonyatosan érdekel a filmezés világa. Bármit megadnék, még ha csak kávéhordóként is, de egy filmben dolgozzak. Nem kell, hogy külföldi…..
MegBook Mastercard 2024.01.29 10:00:00
Amikor a születésnapod előtti estén anyukád apró szilánkosra tör, és te komolyan úgy gondolod, meg sem kellett volna születned felbecsülhetetlen élmény. Minden másra ott a Mastercard.  Egy váratlan látogatással indult.  Meg azzal, hogy nem tájékozódtak előtte. Pedig ha megemelték volna a telefont…..
MegBook Út a pályaudvarra 2024.01.08 10:26:50
Anyukámmal minden évben ellátogatunk a fővárosi karácsonyi vásárba. A Vörösmarty térre, és ha időnk engedi, akkor a Bazilikánál lévőbe is. Azóta tart ez a hagyomány, hogy az érettségi után Budapestre költöztem tanulni. Az évek során maximum két alkalom maradt ki egy, amikor sehogyan sem sikerült…..
MegBook Köszi 2023 2024.01.01 10:29:25
Néha szükséges megállni és kiértékelni a velünk történteket. Számba venni azokat az eseményeket, amik örömöt okoztak nekünk, amiktől annyira túlcsordult a szívünk, hogy a föld fölött lebegtünk. Mivel minden éremnek két oldala van, nem feledkezhetünk meg a negatív eseményekről sem. Fontos, hogy…..
MegBook A csomag rejtélye 2023.12.25 10:00:00
A múlt héten kaptam egy e-mailt a postától. Vámkezeléssel kapcsolatban kerestek.  Tájékoztattak arról, hogy megérkezett a csomagom, melynek a vámkezelését elvégezték, a díjat 48 órán belül online kiegyenlíthetem bankkártyával, ha így teszek, akkor még kedvezményt is kapok, ha nem, akkor a csomag…..
Imádom a karácsonyi filmeket, ezért hangolódás céljából elkészítettem a saját karácsonyi filmes adventi naptáramat, mely 24 darab ajánlást tartalmaz első sorban a hazai streaming szolgáltatók kínálatából. Az első és második blokk már megjelent, most jöjjön az utolsó 7 film. A legnagyobb kedvenceimet…..
Elkészítettem a saját karácsonyi filmes adventi naptáramat, mely 24 darab ajánlást tartalmaz első sorban a hazai streaming szolgáltatók kínálatából. A múlt héten már megjelent az első blokk, most jöjjön a következő 7 film. Hangolódjunk együtt az ünnepekre.  11. nap – Karácsony Artúr (Arthur…..
A karácsonyi időszak a kedvencem az évben, de szinte mindig az utolsó pillanatig dolgozom, így elég nehéz megélni a karácsony szellemét. Hangolódás céljából december elsejétől karácsonyi filmeket nézek. Idén elkészítettem a saját karácsonyi filmes adventi naptáramat, mely 24 darab ajánlást tartalmaz…..
MegBook Üldözés 2023.11.27 10:00:00
Az egyik munkatársamnak tetszem. Nem csinál belőle előttem titkot, rendszeresen kijelenti, milyen szépnek és szexinek talál.  Természetesen legyezgeti a hiúságomat, néhanapján jólesik hallani, főleg mivel hadilábon állok magammal ilyen téren. Az utóbbi időben viszont kezd ez kissé tolakodóvá…..
MegBook Emlékezz rám 2023.11.20 13:08:28
A múlt héten meghalt a nagymamám. Szerencsésnek mondhatom magam, amiért még mindegyik nagyszülőmet ismertem és kapcsolat is volt közöttünk. Emlékszem, általános iskolában sok osztálytársamnak már nem élt valamelyik nagymamája vagy nagypapája.  Már csak az anyai ágon lévő mamám van életben a…..
MegBook Őrület hullámvasútja 2023.11.13 10:00:00
Minden hónapban egy bizonyos időszak előtt teljesen őrültté válok. Paraszemű, őrült nővé. Egyszerre kényelmetlen és megnyugtató. Teljesen váratlanul tör rám, és egyszerűen megállíthatatlan. Az érzelmi tolerancia szintem annyira lecsökken, hogy bármitől képes vagyok elsírni magam. Gyönyörűen süt a…..
MegBook Lapátolás 2023.11.06 10:00:00
Előre felkészültem, hogy majd megint nekem kell a szart lapátolnom mások helyett. Abszolút igazam lett.  Valahogyan az utóbbi időben az a rendszer alakult ki, odafönt elcsesznek valamit, én meg a következményeit szívom, miközben nyilván nekem kell megoldanom a lehetetlen helyzeteket, amiket…..
MegBook Mit nézzünk Halloweenkor 2023.10.30 12:35:59
Ki ne szeretné a Halloweent. A filmes streaming platformokat megvizsgálva szinte mindegyik elkészítette a kínálatában szereplő tartalmak közül a saját halloweeni ajánló listáját. Átpörgettem őket és összegyűjtöttem azokat a filmeket és sorozatokat, melyek számomra abszolút megteremtik a töklámpásos,…..
MegBook Heti jó dolgok listája 2023.10.23 10:00:00
Nagyon szeretem az Időről időre című filmet, egy filmes ajánló összeállításomban szerepelt is már. Kifejezetten imádom azt az üzenetét, próbáljunk meg úgy élni, hogy minden egyes napnak észrevesszük a gyönyörűségét, az egyediségét. Előre tudtam, hogy ez a hetem rendkívül borzalmas lesz. Olyan…..