Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waterphone

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, az alábbi írás szigorúan szubjektív vélemény, nem akar megsérteni sem párokat, sem vőfélyeket! Ezzel nagyjából be is vezettem, hogy engem kiráz a hideg ettől a vőfélyesditől. Én igazából felfogni sem bírom, hogy miért fizet valaki azért, hogy élete legszebb…..
A Boxcore összeállította az elmúlt 25 év legsikeresebb koncert-előadóinak listáját. A sorrend a turnék összbevételeinek nagysága szerint alakult ki. A lista érdekessége, hogy nem szereplenek rajta olyan előadók, mint Lady Gaga, Beyonce vagy akár Shakira. Azért így is igazi…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Ma este Depeche Mode-koncert lesz Barcelonában. Ezt csak azért mondjuk, hogy összekössük valahogy a fenti videót az angol zenekarral. Az együttes két tagja ugyanis kedden elment a katalán focicsapat edzésére vigyorogni egyet. Martin Gore és Andy Fletcher láthatóan nagyon jól…..
Szerinted az a COOL, aki annak a suttyó Balaton Soundnak a még suttyóbb VIP-jében bulizik apuci pénzén? Ugyan már! Az igazán cool az, aki már az ask.fm-en is úgy tolja a kontentot, hogy azt a pörgést a leghétpróbásabb COOL arcok is leesett állal figyelik. Anna az idén tért…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
A felcsúti polgármester eddigi önfeláldozó munkájával érdemelte ki a címet, és a havi 300 milliós támogatást. A Nemzet Színésze, és Nemzet Sportolója után a kormány a kiemelkedő teljesítményt nyújtó gázszerelőket is díjazza a jövőben. A rendelkezésre álló 3.5…..
Kedden késő este startolt el a SuperTV2-n a Propaganda új évada. 23:00, értelmiségi főműsoridő ez, hiszen a programigazgatók úgy képzelik, hogy ekkor térünk haza mindenféle kulturális elfoglaltságunkból, a romkocsmákban merengéshez úgysem kell másnap korán kelni, úgyhogy…..
waterphone 2013.10.31 13:22:06
@ansife: Köszi
Minderre azért van szükség, hogy a felcsúti stadiontól induló 600 milliós kisvasútról legyen mint nézni útközben. A 2013. évi 162-es számú Magyar Közlönyben a kiemelt beruházásként kezelt 600 milliós kisvasút mellett megjelentek egyéb rendelkezések is, amik mind Felcsút…..
Avicii - True(PRMD / Universal Island) A hivatalos megjelenés előtt a töménytelen rádiós felvételről és a márciusi Ultra Music-os fellépéséről (ahol kb. 40 percet játszott az albumról, élő hangszerekkel megtámogatva, amiért ott helyben meg is kapta a magáét) már szinte…..
waterphone 2013.09.27 08:33:49
@Sunliker: Egyetértek. Ha egy zene egyszerű mint a faék, de megfelelően hatásos az bőven elég. Nem szeretem amit Avicii csinál, de nála sem dalok bonyolultságával van problémám, hanem egyszerűen hatástalanok.

A legegyszerűbb hamburger is tud finom lenni. Nem kell minden nap azt enni, de ha tisztességgel elkészítik akkor van funkciója.
A tegnapi németországi au pairkedés után ma egy teljesen más világot látogatunk meg. Irány Katar, ahol fillérekbe kerül a benzin (ennek megfelelően a SUV számít családi autónak), és ahol kétszer annyi az indiai, mint a katari állampolgár. Lilla írása (és fényképei) egy…..
A Vasúttörténeti Parktól nem is olyan messze, Istvántelken található a magyar vasúttörténet egy jelentősebb szelete. Nem csak a mozdonyjavító bázis, de az ott tárolt muzeális járművek is figyelemre méltóak. A telek ma is aktív, legalábbis egy része, itt folyik ugyanis az…..
A Borsnak egy jó értesült filmes határozottan cáfolta, hogy Palácsik, azaz már Vajna Tímea azért kapott volna szerepet egy nagyjátékfilmben, mert Andy Vajna felesége. Tímea szerinte pusztán tehetségével érdemelte ki a munkát. Mint azt az Index is megírta, a Herczeg Attila…..
Győzike és Bea asszony nemcsak a Mr. és Mrs. című műsorban, hanem egy napi celebes valóságshow-ban is feltűnhet, ám ingyen fognak dolgozni - írja a Blikk. A lap szerint a második negyedéves „NAV-szégyenlistán" ismét szerepelt Gáspár Győző és felesége, Balla Bea, ami azt…..
waterphone 2013.08.28 14:01:12
Azt már korábban is tudtuk, hogy ByeAlex alapvetően kedveli a rockot és a metált, csak eddig a saját zenéjében kerülte a műfajt. Most azonban elkészítette a korábban akusztikus verzióban megjelent Messziről című szám rockos változatát. A dalszöveget a Petőfi Rádió…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
„Soha nem láttunk még ennyi pénzt" – nyilatkozta a Borsnak az Attraction a Liszt Ferenc repülőtéren, nem sokkal megérkezésük után. Hozzátették azonban, hogy a teljes nyereményt, amit a Britain's Got Talentben nyertek, ami mintegy 80 millió forint, a csapat fejlesztésére fogják…..
A mai poszt Spanyolországba visz bennünket, de amellett, hogy kiderül, mikor és mit esznek és isznak a spanyolok, ismételten bizonyságát kapjuk annak, mennyire nem elég csak a nyelvet tudni, hanem a kultúrát is ismerni kell. Egy biztos: ArtBrigittától olvastam a határátkelés egyik…..
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..