Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Bamba

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Armida küldte az alábbi folyamatábrát, amit Carlos Poon készített.   A két vendégkritika: A negatív: filmdroid.blog.hu/2012/06/14/prometheus_402 Pozitív: filmdroid.blog.hu/2012/06/09/prometheus_2022..
Black Bamba 2012.06.19 08:59:05
@Szindbad: es meg azok figyelmebe akik nem ertik a ¨szimboleumokat¨ a filmben:

cavalorn.livejournal.com/584135.html

Maganvelemenyem megegyezik a tobbseggel, lyukas volt a film sok helyen, nem tudott lekotni, idegesitettek az ertelmetlen reszek, zavart okoztak az eroben..de hat ez van. A szandek meg volt, majdnem jo is volt.

Erdekes hogy a copy/paste-ek mas filmekbol nem tuntek eroltettenek inkabb jelentesuk volt szamomra. Na majd megnezem masodszor, akkor talan jobb lesz.
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
Német és japán városok Utahban felépített másolatain próbálta ki először az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság bombázó ezredei, hogy hogyan kell tökéletes terror alatt tartani a Harmadik Birodalom és a Japán Császárság lakosságát. A "szellemváros"…..
Black Bamba 2011.03.19 09:05:20
Harcba kezdtek az új-zélandi rendőrök a drifttrájk-őrülettel. A közúti downhillezés újabb válfaja miatt rengeteg lakossági panasz érkezett a hatóságokhoz. A háromkerekű, direkt farolásra tervezett járművek ugyanis köz-, és a használóra nézve önveszélyesek, valamint…..
A www.penissizedebate.com oldal felméréséből készült a következő táblázat, mely a nők preferenciája alapján osztályozza a pénisz méreteket. A ideális (tökéletes)B nagyon kielégítő, de nem ideálisC kielégítőD élvezetesE nem megfelelő: túl kicsi, túl nagy, vastag…..
Bizony, bizony! Az androinica infói szerint nemsokára nálunk, és még 13 másik országban is megnyitja kapuit a fizetős market a következő hetekben. Az XDA fórumain páran (Eddig a svédek, magyarok és a lengyelek a nyerők) már beszámoltak róla, hogy már most látják a fizetős…..
Black Bamba 2010.09.26 10:29:10
Black Bamba 2010.09.26 10:29:57
Ha a MÁV-csoportban pontosan betartják a karbantartási, vizsgálati előírásokat, valószínűleg nem engedhették volna pályára a súlyos, bár szerencsés kimenetelű balesetet okozó személykocsit. Talán a sors fintorának is tekinthető, hogy a hegyeshalmi vasúti fővonalon hétfő…..
Black Bamba 2010.04.22 06:46:00
Van egy olyan gyanúm, hogy ha céges tankolást számolnak el a benzinkutak és a lelkes dolgozók pontokat gyűjtenek, akkor az ő előnyüket a munkaadójukon verik le. Jobb ötletem nincs így Pierre levelét elolvasva, hacsak nem arról van szó, hogy nehogy már jobb legyen a parasztnak. Tud…..
Dubai, a maga öncélúan különleges épületeivel erősen emlékeztet egy rövid határidővel tervezett halálcsillagra, így Cédric Delsaux fotós téma- és helyszínválasztása telitalálatnak bizonyult a Recreation számára készített, The Dark Lens című sorozathoz. Az univerzum talán…..
Black Bamba 2010.02.11 08:11:05
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Black Bamba 2009.06.30 20:27:58
@Szóvivő_FM RFK: Mikor megallitott a kek villogos auto, es kerte forgalmit, az eppen nem volt nalam. Mondtam kivagyok-mivagyok, erre a rendszam alapjan lekerdezte a CB-radiojan, hogy kie ez a kocsi. A gep (kockasfuzet:) kidobta, hogy a tesome, es nem is fekete hanem piros kene hogy legyen....60 masodperc alatt.

Akkor az allampolgarnak miert koll varni 60 napot?
Nagyon dolgoznak rajta a nyereg alól menet közben bringasávot vetítő lézeres lámpa ötletén, és az amerikai cég egy újabb sajtókampánnyal üzeni minden hitetlenkedőnek, hogy meg tudják csinálni, a prototípust már be is mutatták. A LightLane, ahogy Alex Tee és Evan Gant…..
Az Attila út rövid, kanyonszerű szakaszán - ahol mindkét oldalon méretes bérház fogja közre - áll időtlen idők óta a Tabán teázó, mely már a kelták korában is a dekadens budai aranyifjúság kedvelt törzshelye volt. Egy egész évfolyamot töltöttem ebben az egyszerű alaprajzú…..
Lassan feltárulnak előttem a sör világának titkai. Most tudtam meg, hogy van olyan recept, amihez nem csak a sör kell, hanem a sörös doboz is. A recept gátlástalan, bizarr életörömet sugároz és szinte biztos, hogy besörözött amatőr grillezők találták fel. A lényege, hogy…..
Black Bamba 2009.06.16 19:35:13
Ööö izé. Sok kérdés tolul fel ilyenkor az emberben. Vajon miért gondolták a Molnál, hogy ha a világ talán legtöbbször remixelt* fotójából csinálnak hirdetést, az jó lesz? De ha már így gondolták, és egy nagy asztal körül mindenki rábólintott, akkor vajon miért néz…..
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
A Zugügyvédben az alábbi történettel kapcsolatban annyi merült fel, hogy vajon a kölyökpezsgő ezen logika mentén minek minősülhet? Tisztelt Zugügyvéd!Az én kérdésem nem is annyira túl nagy jogi kérdés, inkább csak talánerkölcsi, de fogalmam sincs hogy kitől kaphatnék…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..