Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brian halála

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig egymást érik a '90-es éveket idéző bulik és olyan koncertekből is folyton akad egy-egy, ahol az évtized előadói váltják egymást, legyen szó külföldiről, vagy magyarról. Úgy tűnik, nem tudjuk megunni a '90-es évek feltámadását egyelőre - nosztalgiából, viccből, vagy csak azért, mert…..
A lista szubjektív, és természetesen vitára, diskurzusra ingerlő, ha a kommentekben jönnek olyan nevek, akikkel én nem foglalkoztam, szívesen írok egy folytatást is. Érvelni viszont kötelező lesz, csak egy névvel nem megyek semmire. A lista nem tükröz semmiféle sorrendet. Rami…..
Ördög (2010) A helyszín: egy lift.Műfaj: horror. Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) ötlete alapján készült "démonos" horrorfilm a régről ismert Cluedo társasjáték dramaturgiáját követi: a liftben lévő emberek folyamatosan hullanak, mint a legyek, de nem tudni, hogy…..
brian halála 2015.04.23 00:26:54
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
A köztévé eurovíziós nemzeti dalválogatójának legutóbbi adásában egy apróbb(?) baki akár el is dönthette, melyik zenekar jutott tovább vigaszágon. Történt ugyanis, hogy az első 5 továbbjutó kihirdetése után Tatár Csilla bejelentette, hogy onnantól megkezdődik a…..
Jimmy Fallon talkshow-jában a Super Bowl után tátogott versenyt Fallon Will Ferrel és Kevin Hart komikusokkal. És sírsz a röhögéstől, pedig ennél ócskább ötlet nincs is. ..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Osztottak szoroztak a Comedy Centralnál, és kijött, hogy ezt az öt sorozatot zabálták leginkább a csatorna nézői 2014-ben: Hogy ne éld az életed Jim szerint a világ Mike és Molly Brickleberry Family Guy A hajtás után elolvasható a teljes sajtóközlemény, olyan…..
Emlékeztek még arra, amikor Fred Durst piros sapkája legalább annyira megkerülhetetlen volt, mint Britney Spears melle, és a csapból is a Korn, a Deftones vagy éppen a System of a Down szólt, hiába nem volt közük sem a popzenéhez? Ó igen, ez volt a nu metal tündöklésének időszaka…..
A Világok harca musicalváltozatát nézve az Urániában döbbentem rá újra, hogy Liam Neeson milyen kiváló színész. Az utóbbi időben főleg akciófilmekben fordult elő a filmvásznon, vagy az aktuális blockbuster-ben tanítgatta az ifjú főhőst, mielőtt szépen fényképezve,…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
brian halála 2013.07.08 08:56:54
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
brian halála 2012.12.01 15:08:38
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz_: dettó. milyen szépen elterveztem tegnap este, hogy jövök ide kommentelni, hogy mekkora király vagyok: mindent eltaláltam... erre már a poszt írója lelőtte a királyságom... :D
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..
brian halála 2012.11.28 09:13:56
@Megmondó1: Arról beszélünk, hogy 2004 6 éve volt.
Tíz év szünet után lényegében megjelent az Aebsence második nagylemeze, az ...is dead (magyarán Aebsence is dead). A lemezt fizikailag nem lehet majd beszerezni, a gödöllői folkos, grunge-os rockzenekar weboldalára kerül majd fel ingyenesen, addig viszont itt a Lángoló Gitárokon…..
A trailere alapján elképesztően viccesnek ígérkezik Daniel Radcliffe legújabb tévésorozata, a XX. század eleji békebeli hangulatot ronda betegségekkel, az első világháború borzalmaival, a nagy októberi szocialista forradalommal és Dr. House cinizmusával mixelő A…..
brian halála 2012.11.13 09:57:26
@govegan: Woland = John Malkovich. Jutalomjáték, de még mennyire.
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
brian halála 2012.06.02 12:26:52
www.tavlatok.hu/86/86kopp_skrabski.pdf

Szerintem olvassátok el... ;-)
Subba Subba Suli: Matek-Magyar 2012.03.28 09:53:00
Akkor számoljunk közösen Rakonczay Gábor sporttárssal: Portugáliából a Kanári-szigetekre az 1200 kilométeres távot közel 17 nap(16 nap, 19 óra, 25 perc) alatt tette meg (Napi átlag haladás: 38,64 tmf (71,56 km), Legkisebb nap megtett táv: 26,1 tmf (48,3 km), Legnagyobb napi megtett…..
Lehet, hogy elsőre nem úgy tűnik, de Dary Petevo az Amerikai Álomról készített sorozatot. A felületesség kártékony, merüljünk el a részletekben és lássuk, hogyan emelkedik felszínre a szabadság, az egyéni sorsok kiteljesedése a halál tökén, vagy még azon is túl...Petevo…..
brian halála 2011.08.08 13:01:09
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
brian halála 2010.01.06 09:23:00
@MingiMongi: ugyanezt akartam írni! tegyenek kendőt a fejükre vagy legalább fogják össze! én nemhogy főzni, de enni sem szeretek leengedett hajjal.
a műsor jó volt, de a zsűrizés ("sós, de egyébként finom"), vagy a narráció a következő részben lehetne kicsit részletesebb hátha vki tanulni is szeretne a műsorból.
Volt már itt szó erről, amikor még csak készült a turnéra Michael Jackson, de most, hogy kijött a film, megint aktuális. A címe "This is it"; kb. "ez az", "erről van szó", vagy valami hasonló. Az "ennyi" (mert így fordították zárójelben a…..