Regisztráció Blogot indítok
Adatok
contumax

80 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vagyok MEKDSZ önkéntes program 2010.06.24 17:25:00
 CSATLAKOZZ A MEKDSZ ÖNKÉNTES PROGRAMJÁHOZ! SEGÍTS EGY EGYETEMI DIÁKKÖRNEK A MISSZIÓBAN!  TÁMOGASS EGY DIÁKKÖRVEZETŐT ÉS EGY DIÁKKÖRT! Szeretnénk, hogy azok, akik az egyetemi kötelességük mellett a…..
vagyok Folytköv Veszprém 2010.06.24 15:53:00
   The Balkan ExpressIn this February the winter conference’s main speaker is Nicola Galevski. He is the founder of Macedonian student movement, the father of two children, who finished his study at Regent Theological Seminary in Vancouver. As a frequently invited lecteurer…..
Az ünnep fogalma zavarba hoz. Két gyermekem van, az első már érti és értelmezi, ami körülötte történik, én pedig még mindig nem tudom, miért is ünnepelünk. Most nem a közhelyes témát szeretném előrángatni: hogy legszentebb ünnepeink üresek, a vásárlásról szólnak és…..
vagyok Informations 2009.01.05 00:00:00
Registration (accomodation) For registration please visit this site:http://www.tabor.mekdsz.hu/register.php?lang=en Before your registration we ask you to read the filling guide carefully. During the application you can decide how many meals you require and which room you want to sleep in.…..
2008-ban a Muzsikás Együttesé a WOMEX-díj. A világzenei műfaj legnagyobb kitüntetését először ítélték oda ellenszavazat nélkül, és először veheti át európai együttes. A Muzsikás szerint a díjat elsősorban a magyar népzene kapta. Amit Kodály és Bartók száz éve…..
Teljesen mindegy, hogy ki kezdte, imádkozzatok a grúziai háború mielőbbi lezárásáért. Mint tudjátok, a grúziai "MEKDSZ" közel áll a magyar diákszövetség szívéhez. És ez fordítva is igaz: a grúz diákok által hálából elküldött pasztel-kép most is a…..
vagyok Takarítás meg... 2008.06.18 15:17:00
Az idei nyári táboron két lepedőt és öt kilót spórolhatsz, ha jelentkezésedet június 22.-ig leadod a www.mekdsz.hu honlapon...
„A következőt értékelem a legjobban ebben az anyagban: őszinte, és nem rejteget semmit. Nem árul zsákbamacskát, hanem szemébe mondja az embernek az igazságot. És annak mutatja be Jézust, aki Ő valójában – a Márk evangéliumában elénk tárt kép alapján.”Dr John…..
vagyok Nyári tábor 2008! 2008.05.19 22:40:00
"Krisztus hirdetik, és én ennek örülök" - avagy az evangelizáció maMEKDSZ nyári tábor 2008.Bodajkjúlius 28 - augusztus 3. Börtönlelkész: Ewald Ring, az osztrák MEKDSZ (ÖSM) munkatársa a Filippi levél alapján. Tervezett műhelyek:Az evangelizáció ezer…..
Helszín: BalatonfenyvesIdőpont: kb. 2008. júli 17-26. (lehet, hogy csak 18-25. -még nem teljesen biztos)Ami biztos, hogy megéri lejönni, legfőképp annak, aki most szeretné elkezdeni a gitározást, de annak is, aki azért már tud pár dolgot. Egész profik is vannak közöttünk, akik…..
Az Ötlettárosok keze megint elsült. Újabb ötleteket gyűjtöttek össze a diákoktól. Az a közel kilencven magyar, aki részt vett a linzi európai diákkonferencián, nem csak élményekkel tért haza. Erre példa a Külkeres diákkör (KEKSZ), akik az egyik linzi műhely…..
vagyok Nyári Tábor 2008! 2008.04.25 09:03:00
  MEKDSZ NYÁRI TÁBOR 2008július 28-augusztus 3.BODAJK (Tehát nem BODALYK...)Mit:Bibel - tanulmányozásKözösen elmondott GebetSchalakpályásch FussballSchok-schok muhelyLiebevoll-közösségSchok Österreicher diákok vendégeskedéseSo Komm!!!  ..
vagyok Az imáról 2008.04.09 11:35:00
„Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha valamit az ő akarata szerint kérünk, meghallgat minket.” 1 János 5:14 Minden keresztény hisz az imádságban, mivel az Újszövetség tanítja, hogy imádkoznunk kell. De vannak olyan versek, amelyeket nehezen értünk…..
Kérjük, imádkozzatok a chadi diákszövetségért, a múlt havi felkelés utáni állapotok miatt. Barka Kamnadj (IFES munkatárs) N’djamenában, a fővárosban dolgozik az ottani diákszövetséggel (UJC). Kéri, hogy imádkozzunk, hogy: „Isten hatalma láthatóvá és…..
vagyok A téli tábor tanításai 2008.02.29 10:19:00
ÉL TÖSZE TÖSZE LALISZ! Letölthető Kardos Karcsi három igehirdetése a Mikeás könyvéről, illetve Szabados Ádám "Evangéliumiság" előadása. Selmeczi Dani és Morandini Kristóf munkáját köszönjük!Kardos Karcsi első igemagyarázataKardos Karcsi második…..
vagyok Vezetőképző 2008.02.29 07:49:00
Idén is lesz MEKDSZ vezetőképző hétvége. Erre szeretnénk diákkörötökből 1-3 leendő vagy jelenlegi vezetőt meghívni. Olyan hétvégére várunk, ahol családias légkörben ismerkedhetsz meg más diákkörök tagjaival, miközben együtt gondolkodunk arról, hogy mit jelent…..
Mindannyiunknak vannak kísértései. Krisztust sem kímélte ez. És hol van vajon Isten mindeközben? Március 4-én 19:00-tól a Párbeszéd Házban (VIII. Horánszky u. 20.) Krisztus a pusztában című experimentális koncertet ad a A D6 project nevű cseh trio. tagjai: David…..
Múlt csütörökön (február 14.) egy fegyveres az Észak-Illinois Egyetem (Northern Illinois University, USA) egy osztálytermében lelőtt 5 diákot és megsebesített 18 másikat, mielőtt saját életének véget vetett volna. Az egyetemen az órákat február 25-e hétfőig törölték.Andres…..
vagyok Missziós Információs Nap 2008.02.22 16:58:00
Az OM és a Wycliffe nemzetközi szinten és Magyarországon is együttműködő partnerek. Ezzel a közös programunkkal szeretnénk segíteni mindazoknak, akik a sokféle szervezet között nehezen  találják meg azt, amelyikkel szívesen szolgálnának külmisszióban akár rövid, akár…..
Idén tartják első alkalommal a Sófár Református Dicsőítő Iskolát. Az egy hetes képzésre július 21-26 között, Balatonalmádiban kerül sor. Szállás helyben. Zenei továbbképzés nyújtunk, nagy hangsúlyt fektetve Isten magasztalásának személyes…..
Pankotai Edina (Corvinus, Kertészeti) téli táboros beszámolóját a www.parokia.hu-n olvashatjátok. ..
Az alábbi kisfilm önkéntelen mozdulatsor végterméke. De magóg. De jól esett.De.....
vagyok Arcok 2008.02.17 15:06:00
 Arcok a függöny mögött...      ..